Se Outrup Filmen

Outrup
Materialer

AluFront

Outrup Alufront ligner traditionelle trævinduer. Indvendigt er der tale om behageligt kvalitetsfyrretræ skabt med bedste snedkerhåndelag. Men udvendigt er trævinduet støbt i formfast aluminium til beskyttelse mod vind og vejr. Med Alufront er dine fordele, at vinduet kan udføres, så det til forveksling ligner et traditionelt trævindue. Dermed går det ikke på kompromis med husets stil. Og samtidig er alufronten stort set vedligeholdelsesfri. Lidt olie og sæbe på en svamp i ny og næ, og alufronten fremstår som ny.

AluFront til alle stilarter

Outrup AluFront leveres i mange typer og matcher Outrups sortiment af vinduer og døre i træ. Fast karm, modul-, bondehus-, dannebrogs- og palævinduer og døre kan leveres som Outrup Alufront elementer. Når du bestiller elementer i AluFront, kan du vælge mellem 8 flotte standard RALfarver. Eller du kan få dør eller vindue leveret i enhver anden RAL-farve mod et mindre tillæg. Du kan dermed også lege med tanken om et 2-farvet element – én farve inde, en anden farve ude.

Sådan er Outrup AluFront opbygget

1)     2 eller 3-lags lavenergiruder med varm kant – en varmeisolerende liste i karmen, der også
        modarbejder kondens.
2)     Behageligt fyrretræ af bedste kvalitet. Med eller uden pyntekeling.
3)     Stærke samlinger sikrer god kvalitet og lever op til alle DVC krav.
4)     Formfast profil i aluminium beskytter elementet mod vind og vejr.
5)     Komposit i karmen sikrer stabilitet og bidrager til god isoleringsevne.

Bestil opmåling til nye vinduer

Bestil opmåling til nye vinduer

Skal du have skiftet vinduer eller døre i dit hus, har du mulighed for her på siden at bestille en opmåling. Vi videresender din forespørgsel til en af vore forhandlere, som efterfølgende tager kontakt til dig. Forhandleren hjælper bl.a. med rådgivning og måltagning. Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Efter aftale med forhandleren modtager du et uforpligtigende tilbud på dine nye vinduer og døre.