Se Outrup Filmen

Den ægte vare

Det smukkeste vindue er næsten altid det vindue, huset er ”født” med. Lavet af de originale materialer og udformet med de rigtige detaljer. Her kommer Outrup Vinduer og Døre ind i billedet. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller principper. Vi ser det som vores opgave at tilføre dit hus ekstra værdi og gøre det mere attraktivt for både dig og eventuelle fremtidige købere.

Æstetik og autenticitet er vigtige kvaliteter i dagens Danmark – også for Outrup. Så vær omhyggelig, når du vælger nye vinduer. Hold dig til de originale materialer. Det øger oplevelsen og ikke mindst værdien af dit hus. Hos Outrup kalder vi det ”den ægte vare”.

Dansk producerede kvalitetsvinduer

Outrup har leveret dansk producerede kvalitetsvinduer og døre til godt dansk byggeri i 50 år, og det har vi tænkt os at blive ved med. Vi har heller ikke i fremtiden planer om at springe over, hvor gærdet er lavest. Med vinduer og døre fra Outrup kan du være sikker på at få den ægte vare. Den, der med hensyn til kvalitet, funktion, stil og tradition klæder dit hus bedst.

Få en forsmag på det nye look

Prøv Vinduesdesigneren i bunden af siden. Her kan du få en forsmag på DIT hus med nye vinduer - ganske gratis og uforpligtende. 

Bestil opmåling til nye vinduer

Bestil opmåling til nye vinduer

Skal du have skiftet vinduer eller døre i dit hus, har du mulighed for her på siden at bestille en opmåling. Vi videresender din forespørgsel til en af vore forhandlere, som efterfølgende tager kontakt til dig. Forhandleren hjælper bl.a. med rådgivning og måltagning. Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Efter aftale med forhandleren modtager du et uforpligtigende tilbud på dine nye vinduer og døre.