Se Outrup Filmen

Forhandlere udtaler...

Outrup har altid - i de 30 år vi har været forhandler - leveret til tiden, haft god service og høj kvalitet. Vi har ikke modtaget en eneste reklamation vedrørende råd igennem al den tid. Derfor får vi ofte beboere og rådgivere til at vælge Outrup, selvom andet var foreskrevet. Det er en god investering for kunden og os.
Hans Erik Sørensen,
Tisvilde Byggeservice

Vi har monteret Outrup vinduer og døre hos forventningsfulde kunder i efterhånden 30 år. Når de flytter eller bygger - og når deres børn flytter eller bygger - så kommer de til os og spørger, om de kan få samme vinduer i deres nye bolig. Det er vi meget tilfredse med at kunne levere.
Kim B. Olsen og Peter Larsen,
Indehavere af tømrerfirmaet H.P. Larsen A/S

Vi har mange opgaver i gang hele tiden, siger Jakob Christensen fra Jakob Tømrerfirma A/S i Risskov. Vi udfører mange boligopgaver - det er både etagebyggeri, parcelhuse og fritidshuse - og både nybyggeri og renoveringsopgaver. Vi har mange faste kunder, som kommer igen, for vi lægger stor vægt på at levere kvalitetsbyggeri. Det er også derfor, vi anbefaler Outrup vinduer til vores kunder.  Jakob stiftede bekendskab med Outrup, da han i sin tid var i lære hos Michael Leth. Efter at være blevet selvstændig er Outrup fortsat vore primære vinduesleverandør, fordi kvaliteten af vinduerne og dørerne matcher vores kvalitets niveau. Og Outrups håndtering af tilbud og ordrer sker professionelt, hurtigt og uden fejl, slutter Jakob.
Jakob Christensen,
Jakob Tømrerfirma A/S

Bestil opmåling til nye vinduer

Bestil opmåling til nye vinduer

Skal du have skiftet vinduer eller døre i dit hus, har du mulighed for her på siden at bestille en opmåling. Vi videresender din forespørgsel til en af vore forhandlere, som efterfølgende tager kontakt til dig. Forhandleren hjælper bl.a. med rådgivning og måltagning. Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Efter aftale med forhandleren modtager du et uforpligtigende tilbud på dine nye vinduer og døre.