Se Outrup Filmen

Holdbarhed

Vinduer og døre fra Outrup er med fingerskarret træ og min. 90% kernetræ i udadvendte dele, hvilket yder effektiv beskyttelse mod råd og svamp. At træet er fingerskarret vil sige, at stort set alle knaster, harpikslommer og andre dårlige dele skæres bort, så kun det gode kernetræ er tilbage. Derefter samles træet med fingersamlinger, så det færdige stykke træ fremstår ensartet med en betydelig bedre holdbarhed, formstabilitet og brudstyrke.
Intet vindue er nemlig bedre, end det træ, det består af.

Overfladebehandling

For at beskytte mod vejrligets nedbrydning skal der overfladebehandles. Overfladebehandling, herunder valg af farve og behandlingstype, har også stor betydning for bygningens udseende.

I Danmark er dækkende overfladebehandling, hvor åretegningen skjules, mest udbredt. Der er masser af muligheder for at give bygningen særpræg og karakter. Således har Outrup 180 forskellige RAL farver, hvoraf de 8 er standardfarver. Dækkende overfladebehandling har en lang holdbarhed på 6-8 år – afhængig af de vejrforhold, som overfladen er udsat for.

En dråbe olie til smøring af hængsler og autosæbe på en svamp til træværket i ny og næ er al den vedligeholdelse, der skal til på ydersiden for at forlænge levetiden.

Bestil opmåling til nye vinduer

Bestil opmåling til nye vinduer

Skal du have skiftet vinduer eller døre i dit hus, har du mulighed for her på siden at bestille en opmåling. Vi videresender din forespørgsel til en af vore forhandlere, som efterfølgende tager kontakt til dig. Forhandleren hjælper bl.a. med rådgivning og måltagning. Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Efter aftale med forhandleren modtager du et uforpligtigende tilbud på dine nye vinduer og døre.