Se Outrup Filmen

Velkommen til Outrup Vinduer & Døre

Efter knap 50 års familieeje er Outrup Vinduer & Døre A/S pr. 1. januar 2018 blevet en del af Inwido-koncernen. Inwido-koncernen er Europas største producent af vinduer og blandt førende leverandører af døre med mere end 4400 medarbejdere og en omsætning på godt 4,9 mia. DKK i 2017. Hos Outrup er stolte håndværksmæssige traditioner og avanceret produktionsteknik to sider af samme sag. Vi har produceret kvalitetsvinduer og –døre gennem knapt 50 år – helt nøjagtigt siden 1968. Og selvom udviklingen er gået fra mindre maskinsnedkeri til topmoderne fabrik, så har vi aldrig givet køb på det håndværksmæssige. Også i fremtiden vil Outrup være den troværdige samarbejdspartner med fokus på kvalitet og leveringssikkerhed. Produceret efter individuelle mål og ønsker på fabrikken på Mors – uanset om det er et enkelt vindue eller to – eller til et helt hus.

Vi følger din drøm til dørs

Hvad enten det handler om renovering, nybyggeri eller tilbygning, så engagerer vores medarbejdere sig fuldt ud. Hos os er en ordre ikke noget, der bare skal overstås. Vi sætter en ære i det, vi laver – uanset om vi taler om et enkelt gavlvindue eller et helt hus. Vi følger din drøm til dørs.

Outrups strategi, mission, vision og værdigrundlag

Strategi
Vi vil gøre os til en attraktiv samarbejdspartner med et stærkt og bæredygtigt produkt
produceret i Danmark – den ægte vare.

Mission
At opfylde renoveringsmarkedets behov for vinduer & døre udført i fyrretræ og træ/aluminium.

Vision
At vi på baggrund af fleksibilitet, kvalitet, troværdighed, loyalitet og god service er en
anerkendt og betydelig aktør på markedet.

Værdigrundlag
Værdigrundlaget kan i hovedtræk beskrives som de værdisæt, vi ønsker, Outrup skal ledes
efter og være kendt for.

Bestil opmåling til nye vinduer

Bestil opmåling til nye vinduer

Skal du have skiftet vinduer eller døre i dit hus, har du mulighed for her på siden at bestille en opmåling. Vi videresender din forespørgsel til en af vore forhandlere, som efterfølgende tager kontakt til dig. Forhandleren hjælper bl.a. med rådgivning og måltagning. Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Efter aftale med forhandleren modtager du et uforpligtigende tilbud på dine nye vinduer og døre.