Se Outrup Filmen

Outrup
Materialer

TræFront

TræFront er vinduer og døre fremstillet af træ – naturens eget materiale. Træ er et ”varmt“ materiale at berøre. Det dufter fantastisk, er flot at se på, det lyddæmper og trækker naturen ind i vores hjem. I modsætning til alle kunstige materialer, irriterer træ ikke slimhinder eller udsender gasser, der giver os hovedpine. Træ er naturligt og komfortabelt.

- Og mens du nyder træets kvaliteter i dine nye vinduer, kan du samtidig glæde dig over, at et godt kig ud mod naturen er godt for dit velbefindende, og at det sollys, du får ind gennem vinduerne giver en langt bedre og mere varieret lyskvalitet end kunstigt lys fra lysstofrør og glødelamper.

Høj trækvalitet

Vinduer og døre fra Outrup er med fingerskarret træ og minimum 90% kernetræ i udadvendte dele, hvilket yder effektiv beskyttelse mod råd og svamp. At træet er fingerskarret vil sige, at stort set alle knaster, harpikslommer og andre dårlige dele skæres bort, så kun det gode kernetræ er tilbage. Derefter samles træet med fingersamlinger, så det færdige stykke træ fremstår ensartet med en betydeligt bedre holdbarhed og formstabilitet. Intet vindue er nemlig bedre, end det træ, det består af. 

Sådan er Outrups trævinduer opbygget

  • 90% kernetræ, hvilket betyder tætte årringe og et højt indhold af harpiks. En naturlig beskyttelse mod råd og svamp. 

  • Skrå glaslister i lærketræ med skjult sømning, der sikrer, at der ikke trænger vand ind i træet gennem blottede sømhuller. 

  • Grå varm kant reducerer kuldebro i vinduet. Afstandsprofilen giver visuelt en flot finish, samtidig med at kuldebroen i ruden reduceres betydeligt. 

  • Bundglaslister i alu, 45 grader og uden fremspring. 

  • Lavenergiruder med varm kant – en varmeisolerende liste i karmen, der også modarbejder kondens.

  • Stærke samlinger sikrer god kvalitet og lever op til alle DVC krav.

 

 

Bestil opmåling til nye vinduer

Bestil opmåling til nye vinduer

Skal du have skiftet vinduer eller døre i dit hus, har du mulighed for her på siden at bestille en opmåling. Vi videresender din forespørgsel til en af vore forhandlere, som efterfølgende tager kontakt til dig. Forhandleren hjælper bl.a. med rådgivning og måltagning. Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Efter aftale med forhandleren modtager du et uforpligtigende tilbud på dine nye vinduer og døre.