Se Outrup Filmen

Vinduer til alle

Vinduer er ikke bare vinduer. Sammen med hoveddøren afspejler de husets sjæl og personlighed og er dermed afgørende for den æstetiske fremtoning. Et vinduer skal passe ind i helheden og skabe balance - og for alt i verden matche byggestilen. De rette vinduer giver huset charme og arkitektonisk værdi, hvorimod de forkerte vinduer får huset til at fremstå sært og uharmonisk.

Uanset om vi taler patriciervilla, bondehusidyl, 70'er parcelhus eller nybyggeri, så har vi de rigtige vinduer og døre til dig. Der er to grundserier MODERN og CLASSIC og herunder forskellige modultyper og materialevarianter. Valgmulighederne er utallige og kan kombineres på kryds og tværs, så de passer til netop dit behov.

Bestil opmåling til nye vinduer

Bestil opmåling til nye vinduer

Skal du have skiftet vinduer eller døre i dit hus, har du mulighed for her på siden at bestille en opmåling. Vi videresender din forespørgsel til en af vore forhandlere, som efterfølgende tager kontakt til dig. Forhandleren hjælper bl.a. med rådgivning og måltagning. Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Efter aftale med forhandleren modtager du et uforpligtigende tilbud på dine nye vinduer og døre.