Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

We are Inwido

Vi er en del af en større gruppe virksomheder, som er forenet i ambitionen om forsat at udvikle og forbedre folks velvære i hjemmet. Samlet set har vi mere end 200 års erfaring med vinduer og døre på adskillige markeder. Vi arbejder løbende på at udvide vores forbrugerindsigt, så vi forsat kan tilegne os viden om forbrugernes behov og dermed levere produkter og services, der lever op til efterspørgslen.

Inwido er Europas største producent af vinduer og blandt førende leverandører af døre. Koncernen har afdelinger i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Tyskland, Litauen, Irland, Polen, UK og Østrig og eksporterer til en række lande. I 2017 havde Inwido en omsætning på godt 4,9 mia. DKK med ca. 4.400 ansatte. Koncernens hovedsæde er placeret i Malmø, Sverige. Inwido Denmark er en del af Inwido koncernen, og ved løbende at have fokus på forbrugernes behov kan vi tilbyde intelligente designløsninger, som forbedrer folks velvære i hjemmet.

INWIDO DENMARK

Inwido Denmark er en af Danmarks førende vindueskoncerner og landets største arbejdsgiver inden for branchen. Koncernen omfatter de store danske vinduesproducenter KPK Døre & Vinduer, OUTLINE Vinduer, OUTRUP Vinduer & Døre, FROVIN Vinduer & Døre, Bøjsø Døre og Vinduer og brandet ART ANDERSEN CPH, som udvikler intelligent designtilbehør til vinduer og døre. Produktionen af vinduer og døre foregår i Danmark, og med hovedsæde i Aalborg beskæftiger Inwido Denmark ca. 700 medarbejdere på landsplan.

 

KONTAKTOPLYSNINGER:
Inwido Denmark A/S
østre Havnegade 18
9000 Aalborg
Tlf: +45 9697 9797
www.inwido.dk