Bestil opmåling

Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat

En professionel opmåling giver dig det bedste resultat og sikrer, at dine nye vinduer og døre passer perfekt i dit hjem. Og så er det endda gratis.

Når du bestiller en gratis opmåling hos os, sender vi en lokal forhandler nær dig, som både måler op til nye vinduer og døre med henblik på tilbudsgivning – og som kan hjælpe dig med professionel rådgivning.
Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat.

Udfyld formularen for at bestille en gratis opmåling af vinduer og døre med henblik på tilbudsgivning. I kommentarfeltet må du gerne notere, hvornår du bedst træffes, og hvor mange vinduer og/eller døre, der skal opmåles. Målene udleveres i en eventuel ordrefase.

Tilmeld nyhedsbrev

Sådan foregår det

Når du har udfyldt formularen, sender vi den videre til en af vores forhandlere. Vi har forhandlere i hele landet – også nær dig. På den måde støtter du lokalt, når du bestiller opmåling af døre og vinduer hos os.

Herefter foregår al kontakt mellem dig og din lokale forhandler af Outrup vinduer og døre. Først bliver du kontaktet, så I kan aftale en dato for opmålingen af dine døre og vinduer. Forhandleren kan også hjælpe dig med professionel rådgivning om valg af vinduer og døre, der passer til dit hjem og dine behov.

Efter endt opmåling af døre og vinduer modtager du et uforpligtende tilbud fra din lokale forhandler. Målene udleveres i en eventuel ordrefase. Og skulle du vælge at købe Outrup vinduer og/eller døre, sørger forhandleren også for montage.  På den måde har du én lokal kontaktperson gennem hele forløbet – fra opmåling til de nye vinduer og døre er på plads.

Andmeldelser fra kunder

Udtalelse 1
Udtalelse 2
Udtalelse 3
Loading...