Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Danske vinduer efter mål

Når du skal vælge nye vinduer til huset, er det sjovest at gå på jagt efter de perfekte vinduer i stedet for at nøjes med standard løsninger. Vinduerne i en bolig er altafgørende for husets samlede udtryk, og vi har samlet et stort udvalg, så du kan vælge dem, der passer til både dine personlige ønsker og boligens oprindelige stil - uanset om den er klassisk eller moderne. Hos Outrup er du sikret udsigt til mere.

Outrup Modern

Med vores MODERN serie gør vi det nemt for dig at holde boligen stilren med et enkelt design, der aldrig går af mode.

MODERN serien består af smalle rammer med rene, skarpe linjer, som bidrager med et moderne præg til huset. Seriens vinduer og døre har store flader af glas, som sikrer et stort og naturligt lysindfald og samtidig giver et minimalistisk udtryk. Ønsker du et topstyret vindue eller en fast karm for at få mere lys ind, så udforsk vores udvalg af MODERN vinduer. De er særligt velegnede til funkisvillaer, bungalows, 70’er parcelhuse, 80’er villaer og nybyggeri.

Se mere om modern serien her

Outrup Classic

CLASSIC serien drager inspiration fra en klassisk dansk stil, som bidrager med et traditionelt og autentisk udtryk til hjemmet.

Vores CLASSIC serie er inspireret af den traditionelle danske arkitektur og byggestil og indeholder et bredt udvalg af dannebrogsvinduer, bondehusvinduer og palævinduer. Serien byder på smalle sprosser, svungne linjer og profilerede karme, som sikrer et charmerende design. Vi anbefaler denne serie til dig, der ønsker at bygge eller udskifte vinduerne i murermestervillaen, det eksklusive palæ eller det gamle byhus, eller til dig, der gerne vil bevare bondehusets idyl.

Se mere om classic serien her

Træ/alu vinduer

Vores AluCapFront vinduer kombinerer det bedste fra to verdener. Du får alle fordelene ved et trævindue, mens ydersiden er beskyttet af en aluminiumskappe, som sikrer ekstra beskyttelse mod det danske vejr. Vores træ/alu vinduer er velegnede til dig, der ønsker kvalitetsvinduer med en lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse – uden at gå på kompromis med et let og elegant udtryk i hjemmet.

Vores AluCapFront-serie indeholder både vinduer og yderdøre med to- og trelags ruder.

Læs mere om træ/alu

Energirigtige vinduer

Vi sikrer dig et godt indeklima og en energibesparelse med vores udvalg af energioptimerede to- og trelags ruder. Alle vores vinduer og døre bliver produceret med lavenergiruder, som gør, at sollyset nemt kan trænge igennem og opvarme boligen, uden varmen siver ud. På den måde sparer du både på energien – og i sidste ende også på varmeregningen.

Læs mere om energi

Bestil GRATIS opmåling til nye vinduer og døre

Ønsker du det bedste resultat, anbefaler vi at få dine vinduer tilpasset efter mål. Vi tilbyder professionel opmåling, så du er sikret vinduer, der passer perfekt til dit hjem. En opmåling udført af en samarbejdspartner hos os er helt gratis og uforpligtende.

BESTIL GRATIS OPMÅLING

Greb og tilbehør

Når du bestiller vinduer fra Outrup, kan du vælge at gøre lidt ekstra ud af grebene. Vi har nemlig fået specialdesignet en serie af smukke greb til både vinduer og døre. Håndgrebene er behagelige at bruge og har et enkelt design, som matcher både vores MODERN og CLASSIC serie.

Derudover har vi en række tilbehør til at øge funktionalitet såsom greb med bremse, friskluftsventiler, lyddæmpende glas og ekstra sikkerhedspakker til at supplere vinduernes indbyggede sikkerhed.

Se flere greb og tilbehør

Glas

Alle døre og vinduer fra Outrup kan fås med to- og trelags lavenergiruder, som har en høj isoleringsevne. Du kan vælge mellem forskellige glastyper såsom:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

Farver

Du kan vælge dine nye vinduer i et hav af RAL-farver. Til venstre kan du se vores otte standardfarver, som kan fås uden ekstra tillæg.

Vores trævinduer bliver behandlet med et dækkende 2-ØKO overfladebehandlingssystem, som giver overfladen en lang holdbarhed på seks til otte år, inden elementerne skal males igen. Foretrækker du vedligeholdelsesfrie vinduer, anbefaler vi at købe vores vinduer i AluCapFront.

Vi kan også producere vores træ/alu vinduer med et granit-look på ydersiden, som giver overfladen et rustikt udtryk, som samtidig er praktisk og smudsafvisende.

Sikring

Med vinduer fra Outrup kan du gøre det besværligt for indbrudstyven. Vores vinduer med paskvilgreb er som standard forsynet med stærke modstandsdygtige beslag. Der er mulighed for at supplere med ekstra tilkøb.

Læs mere om sikringsmulighederne

Snittegninger og produktdata

Her kan du se snittegninger, produkttekniske datablade og vejledninger til vores produkter.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

Salgs- og leveringsbetingelser

Få udsigt til en mindre varmeregning.

Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet i boligen. Her spiller valget af vindue en vigtig rolle. Vores energiruder i vinduerne sikrer, at sollyset nemt kan trænge igennem og opvarme boligen, uden varmen siver ud, så du i sidste ende kan spare på varmeregningen.

Læs mere om Energi

Udsigt til 10 års garanti

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor kan vi uden problemer give dig 10 års garanti på vores vinduer og døre.

Læs mere om Garanti og tryghed