Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Vinduer

Outrup Modern

Når et hus skal have nye vinduer og døre, er det sjovest at have udsigt til mere end bare standard-løsninger. Vinduer og døre er afgørende for hele husets udtryk. Og med den rigtige løsning kan de bidrage med masser af charme og personlighed og gøre udsigten til en ekstra oplevelse.

De smalle rammer i Outrups MODERN serie og de store ubrudte flader skaber rene linjer og lukker masser af lys ind. De matcher den populære nordiske stil, som man ser det i f.eks. funkisvillaer, bungalows, 70’er parcelhuse, 80’er villaer og nybyggeri.

Se mere om modern serien her

Outrup Classic

Outrups CLASSIC serie værner om den klassiske danske stil, som man typisk ser i murermestervillaer, eksklusive palæer, gamle byhuse, bondehusidyl og boliger i Bedre Byggeskik-stilen.

CLASSIC passer perfekt ind i den klassiske, danske arkitektur med smalle sprosser, svungne linjer, profilerede karme og rammer samt fine detaljer. Tilsammen giver de et udtryk af autenticitet og charme.

Udover kvalitet og udtryk handler vinduer og døre også om din oplevelse, når du kigger ud igennem dem. Derfor har vi blandt andet optimeret lysindfaldet og udsynet med særligt smalle sprosser og skrå glaslister i lærketræ, som ligner de oprindelige kitfals. Så kan du nyde dine vinduer og døre både udefra og indefra.

Serien kan kombineres på mange spændende måder med masser af muligheder for at bevare husets oprindelige udtryk, og for at skrue op for romantikken og traditionerne.

Se mere om classic serien her

Bestil GRATIS opmåling til nye vinduer og døre

Skal du have skiftet vinduer eller døre i dit bolig, har du mulighed for at bestille en gratis og uforpligtende opmåling.

BESTIL GRATIS OPMÅLING

Smukke designgreb

Outrup har fået designet en smuk serie af greb til vores vinduer og døre. Grebet er enkelt og skandinavisk i sit formsprog, men ved nærmere eftersyn vil man bemærke den særlige profil, som får grebet til at fremstå æstetisk og originalt. Grebet fra Outrup er samtidig meget behageligt at holde om.

Derudover har vi en en mængde tilbehør, som kan øge funktionaliteten af dine vinduer og døre. F.eks. bremse i greb, friskluftsventiler, redningsåbning osv.

Se flere greb og tilbehør

Glas

Vinduer og døre fra Outrup kommer som standard med lavenergiruder. Du kan vælge mellem 2- og 3-lags glas. Du kan vælge mellem flere forskellige typer glas:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

Farver

Outrup behandler trædelen på vinduer og døre med dækkende 2ØKO overfladebehandlingssystem. Det giver overfladen en lang holdbarhed på minimum 6-8 år, inden elementerne skal males igen.

Vi tilbyder vores vinduer og døre i et utal af RAL farver. Her er de 8 standardfarver, som du kan få uden ekstra tillæg. Du kan også få forskellige farver ud- og indvendigt.

Træ/alu elementer fremstilles også med granitlook på den udvendige alukappe. Overfladen fremstår rustik og elegant – og er samtidig både praktisk og smudsafvisende grundet den sandblæste struktur.

Sikring

Med vinduer og døre fra Outrup kan du gøre det besværligt at være indbrudstyv – ja, du kan måske forhindre, at tyven vælger dit hus at bryde ind i.

Vinduer og døre med paskvilgreb fra Outrup er som standard forsynet med stærke modstandsdygtige sikringsbeslag.

Derudover kan du vælge at supplere med ekstra sikring eller få en af vores sikkerhedspakker til facadedøre.

Læs mere om sikringsmulighederne

Snittegninger og produktdata

Download snittegninger og produkttekniske datablade her. Du kan også se vejledninger og læse mere om vedligeholdelse.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

Salgs- og leveringsbetingelser

Få udsigt til en mindre varmeregning.

Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet fra boligen. Her spiller energiruder en vigtig rolle. Energiruder sikrer, at varmen indefra holdes inde, og at sollyset udefra har god passage gennem ruden til at opvarme boligen.

Med 3-lags ruder fra Outrup vil denne effekt øges markant.

Læs mere om Energi