< Tilbage til Forside

VINDUER EFTER MÅL

Når du skal vælge nye vinduer til huset, er det sjovest at gå på jagt efter de perfekte vinduer i stedet for at nøjes med standard løsninger. Et vindue er ikke bare et vindue. Det er din vej til lys og luft i hjemmet. Rammen om din udsigt. Og en vigtig del af husets æstetiske udtryk – uanset om det er klassisk eller moderne. Derfor er der ingen grund til at nøjes med standardløsninger, når du kan vælge vinduer med omhu. Hos Outrup er du sikret udsigt til mere.

Classic

Outrup Classic

Vores serie CLASSIC er inspireret af den traditionelle danske arkitektur og klassiske byggestil. Den indeholder et bredt udvalg af dannebrogsvinduer, bondehusvinduer og palævinduer, der alle bærer på tidligere tiders smukke detaljer. Serien byder på smalle sprosser, svungne linjer og profilerede karme, som rammer det oprindelige klassiske udtryk perfekt.

CLASSIC passer især godt til de traditionelle murermestervillaer, byhuse, palæer og landlige bondehuse.

Se mere om classic serien her

Modern_4.jpg

Outrup Modern

Vores serie MODERN har smalle rammer med rene, enkle linjer, der passer perfekt til den moderne stil. Vinduernes store flader af glas lader lyset strømme ind og giver uhindret udsyn til verden. Vælger du vinduer med fast karm eller større faste vinduespartier, får du endnu mere lys ind i dit hjem. Og designet er stadig helt rent, enkelt og minimalistisk.

MODERN passer især godt til funkisvillaer, bungalows, parcelhuse fra 70’erne, villaer fra 80’erne og nybyggeri.

Se mere om modern serien her

Trae-alu vinduer1.jpg

Træ/alu vinduer

Vores AluCapFront vinduer kombinerer det bedste fra to verdener. Du får alle fordelene ved et trævindue, mens ydersiden er beskyttet af en aluminiumskappe, som sikrer ekstra beskyttelse mod det danske vejr. Vores træ/alu vinduer er velegnede til dig, der ønsker kvalitetsvinduer med en lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse – uden at gå på kompromis med et let og elegant udtryk i hjemmet.

Vores AluCapFront-serie indeholder både vinduer og yderdøre med to- og trelags ruder.

Læs mere om træ/alu

Trævinduer

Træ vinduer

Som udgangspunkt er både serien MODERN og serien CLASSIC konstrueret af træ, som vi henter fra FSC-certificerede skove. Det isolerer godt, det er bæredygtigt og har lang levetid.

Vinduer i træ er nemme at vedligeholde med klud og spand og med en pensel og maling, når træværket trænger.

Læs mere om træ

Outrup8

Energirigtige vinduer

Vi sikrer dig et godt indeklima og en energibesparelse med vores udvalg af energioptimerede 2- og 3-lags ruder. Alle vores vinduer og døre bliver produceret med lavenergiruder, som gør, at sollyset nemt kan trænge igennem og opvarme boligen, uden varmen siver ud. På den måde sparer du både på energien – og i sidste ende også på varmeregningen.

Læs mere om energi

Bestil GRATIS opmåling til nye vinduer og døre

Ønsker du det bedste resultat, anbefaler vi at få dine vinduer tilpasset efter mål. Vi tilbyder professionel opmåling, så du er sikret vinduer, der passer perfekt til dit hjem. En opmåling udført af en samarbejdspartner hos os er helt gratis og uforpligtende.

BESTIL GRATIS OPMÅLING
Outrup Frederiksberg 13

Outrup giver dig udsigt til mere

Hos os findes der også individuelle tilpassede løsninger. Vi går op i æstetik, design og den helt rigtige finish. Det kommer vores kunder til gode.

✓ Vi leverer skræddersyede løsninger tilpasset din boligs stil og alder.

✓ Vi tilbyder vinduer med 2-lags glas og energimærke A (godkendt til helårshuse), som giver optimalt lysindfald og et let udtryk.

✓ Vores sprosser er kun 20 mm i bredden og derfor lettere og mere elegante end de fleste andre.

✓ Du bestemmer, om afstandsprofiler og glasbånd (kun TræFront) skal være lysegrå, sorte eller hvide.

✓ Du kan få hængsler og beslag i flere farver – blandt andet messing, elforzinket og hvid.

✓ Du kan endda få hængsler med og uden pynt, hjørnebånd og hjørnebåndshængsler med og uden pynt. Alt indfarvet i vinduets farve, hvis ønsket. Hulkehl - og en masse andre fine detaljer til dine vinduer.

Vi gør os med andre ord umage ned til mindste detalje. Vi maler endda også dit vindue en ekstra gang, før vi sender det af sted fra vores produktion på Mors – bare for at være sikre på, at kvalitet og finish går hånd i hånd.

2 Lags A

Med Outrups 2-lags vinduer kan du overholde de gældende krav til byggereglement i dit helårshus

Outrups 2-lags vindue, energimærket A, er en ideel løsning, der forener stramme energikrav med smuk arkitektonisk æstetik. Designet er ikke kun velegnet til ældre bygninger, der stræber efter at bibeholde deres historiske charme, men også til nybyggede huse i klassisk stil. Dette vindue overholder desuden Bygningsreglement krav til et helårshus, og kan fungere som et alternativ til 3-lags vinduer. Når du overvejer nye vinduer, kan denne 2-lags løsning tilføre ekstra værdi til din bolig, samtidig med at skabe et unikt udtryk og specielt lysindfald, særligt ved brug af smalle sprosser ned til 20 mm. Dette vindue er også ideelt for moderne villaer, der ønsker et lettere udtryk.

Læs mere her

smukkedesigngreb.jpg

Greb og tilbehør

Når du bestiller vinduer fra Outrup, kan vi hjælpe dig med at gøre lidt ekstra ud af grebene. Vi har fået specialdesignet en serie af smukke greb til både vinduer og døre. Grebene ligger godt i hånden og har et enkelt design, som passer både til serien MODERN og serien CLASSIC.

Derudover har vi et fint udvalg af tilbehør inspireret af tidligere tiders klassiske vinduer. Vi taler her om hjørnebåndshængsler og hængsler med knop. Og om anverfere og stormkrog i messing eller hvid lak.

Se flere greb og tilbehør

Herning

Glas

Alle døre og vinduer fra Outrup kan fås med to- og trelags lavenergiruder, som har en høj isoleringsevne. Du kan vælge mellem forskellige glastyper såsom:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

outrup_farver.jpg

Farver

Du kan vælge dine nye vinduer i et hav af RAL-farver. Til venstre kan du se vores otte standardfarver, som kan fås uden ekstra tillæg.

Vores trævinduer bliver behandlet med et dækkende 2-ØKO overfladebehandlingssystem, som giver overfladen en lang holdbarhed på seks til otte år, inden elementerne skal males igen. Foretrækker du vedligeholdelsesfrie vinduer, anbefaler vi at købe vores vinduer i AluCapFront.

Vi kan også producere vores træ/alu vinduer med et granit-look på ydersiden, som giver overfladen et rustikt udtryk, som samtidig er praktisk og smudsafvisende.

indbrudstyv_aflang.jpg

Sikring

Svagheder i vinduer og døre er indbrudstyvens vej ind. Derfor kan modstandsdygtige beslag og tekniske detaljer gøre en forskel og holde ubudne gæster ude af dit hjem.

Vi har allerede indbygget ekstra sikring som standard i vores vinduer og døre, men det er muligt at tilkøbe yderligere indbrudshæmmende beslag, ruder eller pakker, som du kan supplere med – for en sikkerheds skyld.

Læs mere om sikringsmulighederne

snittegninger.jpg

Snittegninger og produktdata

Her kan du se snittegninger, produkttekniske datablade og vejledninger til vores produkter.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

AluCapFront_3lags vinduer_Modern.png

Få udsigt til en mindre varmeregning.

Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet i boligen. Her spiller valget af vindue en vigtig rolle. Vores energiruder i vinduerne sikrer, at sollyset nemt kan trænge igennem og opvarme boligen, uden varmen siver ud, så du i sidste ende kan spare på varmeregningen.

Læs mere om Energi

Garanti Badge

UDSIGT TIL 10 ÅRS GARANTI

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor giver vi altid 10 års garanti, når du køber vinduer og døre hos os. For det skal være trygt og sikkert at købe nye vinduer og døre, og den tryghed får du hos os.

Vores produkter er bl.a. FSC-certificeret, DVV-mærket, godkendt af energimærkningsordningen og CE-godkendt og har Dansk Indeklima-mærkning.

Læs mere om garanti og tryghed

Kontakt

Har du spørgsmål omkring vinduer og døre - stort eller småt, så ring eller mail til os. Vi er faguddannede indenfor byggebranchen og har en stor viden, som vi gerne deler ud af.

Kontakt Outrup

Find din forhandler

Vores forhandlere er typisk håndværksmestre og faguddannede. De er klar til at hjælpe dig videre med dit projekt. Flere af dem har også udstillinger, hvor du kan se og røre elementerne.

Find din forhandler
Loading...