Facadedøre

Doere1

Indbydende facadedøre

Hoveddøren er omdrejningspunktet for både velkomster og afskeder i hjemmet. Den er også et vigtigt element i husets udtryk og derfor skal din nye facadedør først og fremmest passe til dit hjem.

Uanset om du skal modernisere en ældre villa eller er i gang med at bygge et nyt hus, så skal facadedøren passe til husets udtryk. Vi har et stort udvalg – lige fra klassiske hoveddøre med glas og svungne linjer til moderne pladedøre i enkelt design. Og når du handler hos os, behøver du ikke bekymre dig om holdbarheden. Vi garanterer høj kvalitet, og vi giver 10 års garanti.

Afhængigt af husets udtryk er der forskelige typer af facadedøre i vores sortiment. Du kan vælge en enkeltdør, en dobbeltdør eller en dør med sideparti. Og de kommer alle i designs, der både passer til den arkitekttegnede bolig og den klassiske murmestervilla.

Udtrykket et naturligvis ikke alt. Derfor har vi optimeret vores døre, så du får mest muligt lysindfald, når du vælger en dør med glas. Alle vores facadedøre produceres både i træ, som har lang holdbarhed, og i træ/alu, som er vedligeholdelsesfrie.

Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Du kan bestille en gratis opmåling her

thumb_facadedoere.jpg

Hoveddøre

En klassisk hoveddør kommer i mange forskellige variationer, der passer til alle typer huse – lige fra by- til bondehuse. Vores hoveddøre laves af træ eller træ/alu. Stilmæssigt er der også mange muligheder – lige fra døre med fyldinger, svungne linjer og glas til døre i et moderne og enkelt design.

thumb_pladedoer.jpg

Pladedøre

Flere og flere vælger en pladedør, som er en moderne facadedør i et glat og enkelt design. Pladedøre fås også med mindre ruder, hvilket tilfører lys til det rene design.

thumb_halvdoer.jpg

Halvdøre

Med en halvdør kan du kombinere den praktiske og den romantiske facadedør. Den består – som navnet antyder – af to halve døre. Den er også kendt som en stalddør, da den ofte ses i landejendomme. Halvdøren er dog også praktisk i familieboligen i byen, da den øverste del kan åbnes, så der kan luftes ud – uden at hverken børn eller dyr løber ud.

H15-1-1

H15-1-1

thumb_sideparti.jpg

Sidepartier

Et sideparti er et højt og smalt element, som er bygget sammen med facadedøren. Sidepartiet giver ekstra lys og er fin i kombination med en dør uden glas. Sidepartierne kommer også med ornamentglas, så du ikke behøver gå på kompromis med privatlivet.

Facadedør Med Glas

Facadedøre med glas

Med et enkelt element kan du på én og samme tid gøre dit indgangsparti mere indbydende og skabe et større lysindfald i din entré. Nemlig med en hoveddør med glas.

Læs mere om facadedøre med glas

Doere4
pladedoer_rettetop.jpg

Bliv inspireret i vores galleri

Din facadedør skal matche dit hjem.

Derfor anbefaler vi, at du starter med at se på husets stil og byggeår. Ofte passer fyldningsdøre til ældre huse, hvorimod nye huse med stramme enkle linjer skal have en anden type dør.

Se galleriet

døre detalje.jpg

Mere lys

Dørene har slanke karme og rammer, rammelisterne er skrå og bundglaslisterne er uden fremspring. Det skaber et let og elegant design. Vælger du en hoveddør med glasfelter eller kombinerer en dør med et sideparti i glas, så sikrer konstruktionen et stort lysindfald.

døre detalje2.jpg

Mere kvalitet

Designet er gennemtænkt og giver døren et på én gang solidt og smukt udseende. Hoveddøren med glasfelter er fremstillet med skrå glaslister med skjult sømning. Det giver en elegant afslutning og sikrer, at der ikke trænger vand ind i træet gennem blottede sømhuller.

MereDesign_1400x930.jpg

Mere design

Den nordiske enkle og lyse stil går igen på afstandsprofilerne. Afstandsprofilerne er lys grå og lavet som varm kant. Den fås også i hvid eller sort, hvis det passer bedre til dit hjem.

Døre_Kombitrin_eg.jpg

Mere sammenhæng

Vores bundtrin består af en solid konstruktion i komposit, alu eller hårdttræ. Til udadgående døre er det også muligt at vælge et kombinationstrin, som også fås med egetræ.

outrup_farver.jpg

Farver

Outrup behandler trædelen på vinduer og døre med dækkende 2ØKO overfladebehandlingssystem. Det giver overfladen en lang holdbarhed, inden elementerne skal males igen.

Vi tilbyder vores vinduer og døre i et utal af RAL farver. Her er de 8 standardfarver, som du kan få uden ekstra tillæg. Du kan også få forskellige farver ud- og indvendigt.

Træ/alu elementer fremstilles også med granitlook på den udvendige alukappe. Overfladen fremstår rustik og elegant – og er samtidig både praktisk og smudsafvisende grundet den sandblæste struktur.

Læs mere om overfladebehandling her

 

SmukkeDesigngreb.jpg

Specialdesignede greb

Når du bestiller nye facadedøre fra Outrup, kan du også gøre lidt ekstra ud af grebene. Vi har vores egen specialdesignede serie af greb til vinduer og døre. Grebet er behageligt at holde om og er skandinavisk enkelt i sit formsprog, samtidig med at det fremstår originalt og matcher både klassiske som moderne vinduer og døre.

Derudover har vi en række tilbehør, som kan øge funktionaliteten af dine vinduer og døre. Fx greb med bremse, friskluftsventiler, redningsåbning og meget mere.

Se flere greb og tilbehør

Kontakt

Har du spørgsmål til valg af facadedør udformning eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er faguddannede inden for byggebranchen og har en stor viden, som vi gerne deler ud af.

Kontakt Outrup

Bestil opmåling

Vil du gerne have en fagmand ud og hjælpe dig med opmåling og rådgivning? Bestil en opmåling hos os og vi sender din henvendelse videre til din lokale håndværkmester.

Bestil opmåling

Outrupdoeren

Design din personlige dør

Hoveddøren udgør en essentiel del af din boligs facade og kan betragtes som boligens visitkort. Med skræddersyede dørløsninger kan du give dit hus et unikt præg og gøre det til noget helt særligt. Hos Outrup har du mulighed for at designe din egen personlige dør.

Læs mere her

indbrudstyv_aflang.jpg

 

En ekstra sikker hoveddør

En god hoveddør med modstandsdygtige sikringsbeslag kan gøre livet som indbrudstyv svært. Derfor har vi tilføjet de særlige beslag og ekstra tekniske detaljer til vores facadedøre.

Vi har allerede indbygget sikring som standard i vores vinduer og facadedøre, men det er muligt at tilkøbe ekstra indbrudshæmmende pakker, som du kan supplere med – for en sikkerheds skyld.

Læs mere om sikringsstandarder
og supplement

 

vinduer - sommerhus2.jpg
Snitproeve Traefront 3Lag Classic Lille (1)


Træ - træfront

En holdbar hoveddør i 90% kernetræ udvendigt

Vores TræFront facadedøre er fremstillet i nordisk fyrretræ. Det naturlige materiale har været brugt til hoveddøre og vinduer i århundrede, fordi det matcher det danske klima, og fordi det høje indhold af kernetræ gør, at både vinduer og yderdøre kan holde meget længe.

Facadedøren fra Outrup er produceret med 90 % kernetræ i de udadvendte dele. Det betyder, at årringene er tætte og at indholdet af harpiks er højt. Det er positivt, da harpiks er en naturlig beskyttelse mod råd og svamp.

 

Læs mere om træfront

Trae-alu vinduer1.jpg
Snitproeve Alucapfront 3Lag Modern Lille


Træ/Alu – AluCapFront

En vedligeholdelsesfri facadedør

Vores AluCapFront facadedøre er fremstillet i en solid trækonstruktion, som er beklædt med en kappe af aluminium på udvendig side. Alu-Cappen er særdeles modstandsdygtig overfor vejr og vind.

En hoveddør med Alu-Cappe kræver minimal vedligeholdelse. Det eneste du skal gøre, for at din facadedør fremstår som ny, er at rengøre den udvendige side med lidt olie og sæbe (evt. autoshampoo) på en svamp i ny og næ.

 

Læs mere om AluCapFront

Herning

Glas

Alle døre og vinduer fra Outrup kan fås med to- og trelags lavenergiruder, som har en høj isoleringsevne. Du kan vælge mellem forskellige glastyper såsom:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

indbrudstyv_aflang.jpg

Sikring

Svagheder i vinduer og døre er indbrudstyvens vej ind. Derfor kan modstandsdygtige beslag og tekniske detaljer gøre en forskel og holde ubudne gæster ude af dit hjem.

Vi har allerede indbygget ekstra sikring som standard i vores vinduer og døre, men det er muligt at tilkøbe yderligere indbrudshæmmende beslag, ruder eller pakker, som du kan supplere med – for en sikkerheds skyld.

Læs mere om sikringsmulighederne

snittegninger.jpg

Snittegninger og produktdata

Her kan du se snittegninger, produkttekniske datablade og vejledninger til vores produkter.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

AluCapFront_3lags vinduer_Modern.png

Få udsigt til en mindre varmeregning.

Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet i boligen. Her spiller valget af vindue en vigtig rolle. Vores energiruder i vinduerne sikrer, at sollyset nemt kan trænge igennem og opvarme boligen, uden varmen siver ud, så du i sidste ende kan spare på varmeregningen.

Læs mere om Energi

Garanti Badge

UDSIGT TIL 10 ÅRS GARANTI

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor giver vi altid 10 års garanti, når du køber vinduer og døre hos os. For det skal være trygt og sikkert at købe nye vinduer og døre, og den tryghed får du hos os.

Vores produkter er bl.a. FSC-certificeret, DVV-mærket, godkendt af energimærkningsordningen og CE-godkendt og har Dansk Indeklima-mærkning.

Læs mere om garanti og tryghed

Find din forhandler

Vores forhandlere er klar til at rådgive dig, bestille og montere dine nye vinduer og døre.

Flere af dem har også udstillinger, så du kan se og røre elementerne.

Find forhandler

Outr_Mariag_250512__MG_8409 1_tapstyppe.jpg

SPROSSER GIVER KARAKTER

En hoveddør må gerne have en smule kant og karakter. Med sprosser kan du skabe mønstre, næsten som det passer dig. På kryds og tværs, i svungne buer, tern, harlekinmønster eller dit eget finurlige mønster.

Vi har sprosser i fire tykkelser – lige fra de helt smalle palæsprosser på 20 mm til brede sprosser på 55 mm. De overholder alle krav til isolering og komfort, så du kan være sikker på, at din nye hoveddør ikke bare ser indbydende ud, men også holder godt på varmen.

Læs mere om sprosser

A15947-89sp_mat_large.jpg

DEN RETTE LÅS

Din facadedør vil som standard blive leveret med en banke- og dirkesikker lås med indvendig vrider i mat aluminium, som passer til det specialdesignede greb. Vælger du greb i messing, vil låsecylinderen også være i messing. 

Hvis du vil øge sikkerheden i dit hjem, kan du gøre lidt ekstra ud af din lås og vælge en, hvor du skal bruge en nøgle indenfor ligesom udenfor. Det vil gøre det besværligt for ubudne gæster at komme ud ad døren med tyvekoster.

Alternativt kan du få en ekstra lås monteret lidt oppe ad døren (Sikkerhedspakke 1) eller vælge en kombinationslås med to låse i en; en vrider, som du bruger i det daglige, og en nøglelås, som du bruger, når du er bortrejst (Sikkerhedspakke 2). 

Er du hellere helt fri for nøgler, kan du vælge en af vores digitale låse. Så kan du låse din dør med en kode eller din mobil.

Loading...