Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Døre

Facadedøre

Bliv budt velkommen hjem med en smuk facadedør

Facadedøre, hoveddøre, entrédøre, yderdøre – navnet findes i utallige udgaver og det samme gør mulighederne.

Outrups udvalg af døre er omfattende. Du kan altid finde netop den dør, der passer til din bolig, uanset om det gælder nybygning eller renovering i større eller mindre målestok.

Start med at vælge, om du ønsker et moderne eller mere klassisk look. Vores hoveddøre kommer med rammer, hvor du kan vælge både glas eller fyldinger. Det giver god mulighed for begge udtryk. Er du til det klassiske udtryk med fyldinger, er det Hoveddøre eller halvdøre, du skal gå efter.

Er du til det enkle og moderne, så tag et kik på pladedørene, der blandt andet fås med en glat overflade.

Hoveddøre

Hoveddøren sætter et stort præg på boligens facade. Du kan heldigvis få den næsten, som du gerne vil. Om det skal være med fyldinger, svungne linier og glas - eller i et helt enkelt og moderne design.

Pladedøre

Pladedøre er lavet i et mere glat design og er blevet meget populære i moderne boliger. De fås også med mindre ruder, der tilfører charme til det ellers meget rene look.

Halvdøre

Halvdøre er både praktiske og romantiske. De kaldes også stalddøre - og deri ligger, at de ofte bruges i landejendomme. Men de er mindst lige så praktiske i en familiebolig i byen. Den øverste del kan åbnes, så der kan luftes ud - uden at børn og dør kan løbe ud.

Sidepartier

Sidepartier er høje og smalle fastkarm elementer, som er bygget sammen med døren. Det giver mulighed for at få lys ind, selvom døren er uden glas. Og du kan selvfølgelig få sideparter med ornamentglas, så der tages hensyn til privatlivet.

Nye døre skal passe til husets stil

Start med at se på husets stil og byggeår. Renoverer du et ældre hus? Så passer rammedøre med fyldinger og glaspartier flot til huset.

Ved nyere huse gælder samme råd. Kig på husets stil. Har det stramme enkle linjer, skal det også afspejle sig i dørene. Se flere  eksempler i vores galleri.

Galleri DØRE

MERE LYS

Dørene har en slank karm og ramme samt skrå rammelister/bundglaslister uden fremspring. Det er alt sammen designet til at sikre et stort lysindfald. Det gør derudover designet elegant og let. 

MERE KVALITET

Et gennemtænkt design hele vejen rundt, giver dørene et solidt og smukt udseende. Har du glas i din trædør, så er de fremstillet med skrå glaslister med skjult sømning, der visuelt udstråler en elegant afslutning og sikrer, at vand ikke trænger ind i træet gennem blottede sømhuller.

MERE DESIGN

Den nordiske enkle og lyse stil går også igen på afstandsprofilerne i ruderne – der er flot lys grå - og selvfølgelig lavet som varm kant.

Du kan tilvælge hvid eller sort, hvis du ønsker en anden farve.

MERE SAMMENHÆNG

Du kan få bundtrin i alu eller hårdttræ. Til udadgående døre kan du også vælge en kombination, som desuden fås med egetræ.

En solid kontruktion samt 3 punkts-lukning er en effektiv sikring mod indbrud

Farver

Outrup behandler trædelen på vinduer og døre med dækkende 2ØKO overfladebehandlingssystem. Det giver overfladen en lang holdbarhed på minimum 6-8 år, inden elementerne skal males igen.

Vi tilbyder vores vinduer og døre i et utal af RAL farver. Her er de 8 standardfarver, som du kan få uden ekstra tillæg. Du kan også få forskellige farver ud- og indvendigt.

Træ/alu elementer fremstilles også med granitlook på den udvendige alukappe. Overfladen fremstår rustik og elegant – og er samtidig både praktisk og smudsafvisende grundet den sandblæste struktur.

Læs mere om overfladebehandling her

 

Smukke designgreb

Outrup har fået designet en smuk serie af greb til vores vinduer og døre. Grebet er enkelt og skandinavisk i sit formsprog, men ved nærmere eftersyn vil man bemærke den særlige profil, som får grebet til at fremstå æstetisk og originalt. Grebet fra Outrup er samtidig meget behageligt at holde om.

Derudover har vi en en mængde tilbehør, som kan øge funktionaliteten af dine vinduer og døre. F.eks. ude/hjemme funktion, friskluftsventiler, kodelås osv.

Se flere greb og tilbehør

Træ – TræFront

Med udsigt til mere holdbarhed – facadedøre i 90% kernetræ udvendigt

TræFront er facadedøre fremstillet i nordisk fyrretræ – naturens eget materiale. Det er det materiale, vi her i Danmark traditionelt har brugt til vinduer og døre i århundreder. Netop fordi det passer godt til det danske klima og med højt indhold af kernetræ, kan de holde meget længe. Outrups facadedøre er produceret i 90% kernetræ i udadvendte dele, hvilket betyder tætte årringe og et højt indhold af harpiks, som er den naturlige beskyttelse mod råd og svamp. 

Læs mere om TræFront

Træ/Alu – AluCapFront

Med udsigt til mere fritid - vedligeholdelsesfrie træ/alu facadedøre.

AluCapFront fra Outrup er facadedøre fremstillet i en solid træ-konstruktion beklædt med en kappe af aluminium på udvendig side. Alu-kappen er særdeles modstandsdygtig overfor vejr og vind - og kræver minimal vedligeholdelse - lidt olie og sæbe på en svamp i ny og næ, og alufronten fremstår som ny. Så du behøver aldrig mere bekymre dig om at skulle male facadedøre udvendigt igen.

Læs mere om AluCapFront

Glas

Vinduer og døre fra Outrup kommer som standard med lavenergiruder. Du kan vælge mellem 2- og 3-lags glas. Du kan vælge mellem flere forskellige typer glas:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

Sikring

Med vinduer og døre fra Outrup kan du gøre det besværligt at være indbrudstyv – ja, du kan måske forhindre, at tyven vælger dit hus at bryde ind i.

Vinduer og døre med paskvilgreb fra Outrup er som standard forsynet med stærke modstandsdygtige sikringsbeslag.

Derudover kan du vælge at supplere med ekstra sikring eller få en af vores sikkerhedspakker til facadedøre.

Læs mere om sikringsmulighederne

Snittegninger og produktdata

Download snittegninger og produkttekniske datablade her. Du kan også se vejledninger og læse mere om vedligeholdelse.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

Salgs- og leveringsbetingelser

Få udsigt til en mindre varmeregning.

Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet fra boligen. Her spiller energiruder en vigtig rolle. Energiruder sikrer, at varmen indefra holdes inde, og at sollyset udefra har god passage gennem ruden til at opvarme boligen.

Med 3-lags ruder fra Outrup vil denne effekt øges markant.

Læs mere om Energi

Den ægte vare - med udsigt til 10 års garanti

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor kan vi uden problemer give dig 10 års garanti på vores vinduer og døre.

Læs mere om Garanti og tryghed