Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Døre

Terrassedøre

Terrassedøre i høj kvalitet

Terrassedøre skaber sammenhæng mellem inde og ude både sommer og vinter, for uanset om døren er åben eller lukket, giver den et stort lysindfald og mulighed for at nyde haven hele året rundt.

Din nye terrassedør kan både kombineres med sprosser og poste, så det passer til husets vinduer og stil. Den kan fx både tilpasses den klassiske stil i patriciervillaen og sommerhuset og i enkelt design, der passer til den arkitekttegnede 60’er villa og til nybyggeri.

En terrassedør er en rammedør med glas, som giver dig mulighed for at åbne husets rum op og på en gang invitere haven og et stort naturligt lysindfald indenfor. Du kan også bruge havedøren til at skabe en fornemmelse af naturligt store rum.

Hvilken terrassedør skal du vælge?

Terrassedøren giver ikke kun nem adgang fra boligen til haven og terrassen. Den skal også matche huset og husets vinduer og andre døre. Derfor er det vigtigt, at eventuelle sprosser eller poste i havedøren får den rigtige placering, så de skaber harmoni i facaden.

Se et udvalg af de mange muligheder i vores galleri.

Galleri DØRE

MERE LYS

Terrassedørene har slanke karme og rammer, som skaber et let og elegant udtryk og giver et stort lysindfald.

MERE KVALITET

Med en terrassedør fra Outrup får du en dør med lang levetid og 10 års garanti. Vi producerer vores døre i Danmark, hvor vi har stor ekspertise med alle typer døre.

MERE DESIGN

Den nordiske enkle og lyse stil går igen på afstandsprofilerne er lys grå og lavet som varm kant. Den fås også i hvid eller sort, hvis det passer bedre til dit hjem.

MERE SAMMENHÆNG

Vores bundtrin består af en solid konstruktion. For at sikre sammenhæng mellem døre og karme er det muligt at få bundtrin i både alu, komposit og hårdt træ. Til udadgående døre er det også muligt at vælge en kombination.

Farver

Din nye terrassedør kommer i et utal af RAL-farver. Her ser du de otte standardfarver. Det er også muligt at vælge andre farver mod et ekstra tillæg. Du kan også vælge forskellige farver ind- og udvendigt.

Vores terrassedøre i træ er behandlet med et dækkende 2ØKO overfladebehandlingssystem. Det giver overfladen en lang holdbarhed på minimum 6-8 år, før elementerne skal males igen. Vælger du en træ/alu terrassedør, behøver du aldrig bekymre dig om at male terrassedøren udvendigt – det er ikke nødvendigt.

Vores træ/alu terrassedøre fremstilles også med granitlook på den udvendige side. Det får overfladen til at fremstå rustik og elegant – og den sandblæste struktur er samtidig både praktisk og smudsafvisende.

Læs mere om overfladebehandling her

 

Specialdesignede greb

Når du bestiller en ny terrassedør fra Outrup, kan du også gøre lidt ekstra ud af grebene. Vi har vores egen specialdesignede serie af greb til vinduer og døre. Grebet er behageligt at holde om og er skandinavisk enkelt i sit formsprog, samtidig med, at det fremstår originalt og matcher de klassiske sprossede vinduer og døre.

Derudover har vi en række tilbehør, som kan øge funktionaliteten af dine vinduer og døre. Fx greb med bremse, friskluftsventiler, lydreducerende glas og meget mere.

Se flere greb og tilbehør

Træ – TræFront

I Danmark har nordisk fyrretræ været brugt til vinduer, døre og terrassedøre i århundreder. Det er naturens eget materiale med et højt indhold af kernetræ, og netop derfor passer det godt til det danske klima. Hvis du vælger en terrassedør i træ, får du en kvalitetsdør med lang levetid.

Vores terrassedøre i træ er produceret i 90% kernetræ i udadvendte dele, hvilket betyder tætte årringe og et højt indhold af harpiks, som er den naturlige beskyttelse mod råd og svamp.

Læs mere om TræFront

Træ/Alu – AluCapFront

Det er også muligt at få en ny terrassedør i træ beklædt med aluminium. En træ/ alu terrassedør er en dør i høj kvalitet med lang levetid, og samtidig kræver terrassedøren minimalt vedligehold og leveres med både 2- og 3-lags lavenergiruder. Vi kalder den AluCapFront.

AluCapFront er fremstillet i en solid trækonstruktion, som er beklædt med en kappe af aluminium på udvendig side. Alu-kappen er særdeles modstandsdygtig overfor vejr og vind, derfor kan en svamp med olie og sæbe i ny og næ få din terrassedør til at fremstå som ny.

Læs mere om AluCapFront

Glas

Terrassedøre fra Outrup kommer som standard med lavenergiruder. Du kan vælge mellem 2- og 3-lags glas. Du kan vælge mellem flere forskellige typer glas:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

Sikring

Med en terrassedør fra Outrup kan du gøre det besværligt at være indbrudstyv. Vinduer og døre med paskvilgreb fra Outrup er som standard forsynet med stærke modstandsdygtige sikringsbeslag og det er muligt at tilkøbe ekstra sikkerhedspakker, som du kan supplere med – for en sikkerheds skyld.

Læs mere om sikringsmulighederne

Snittegninger og produktdata

Download snittegninger og produkttekniske datablade her. Du kan også se vejledninger og læse mere om vedligeholdelse.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

Salgs- og leveringsbetingelser

Få udsigt til en mindre varmeregning.

Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet fra boligen. Her spiller valget af terrassedør en stor rolle. Først og fremmest er en ny terrassedør ofte mere tæt end den eksisterende. Lavenergiruderne i terrassedøren sikrer samtidig, at sollyset har god passage til at opvarme boligen, samtidig med at varmen holdes inden døre. Det er netop kvaliteten ved vores 3-lags ruder, som kan øge denne effekt markant. 

Læs mere om Energi

Den ægte vare - med udsigt til 10 års garanti

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor kan vi uden problemer give dig 10 års garanti på vores vinduer og døre.

Læs mere om Garanti og tryghed