Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Døre

Terrassedøre

Terrassedøre i høj kvalitet

Åbn op til haven og skab sammenhæng mellem hjem og natur med en terrassedør fra Outrup. Uanset om din nye dør er åben eller lukket, giver den et stort lysindfald – og mulighed for at nyde haven hele året rundt.

En terrassedør er en rammedør med glas, som giver dig mulighed for at invitere haven og sollyset indenfor. Døren skaber en åben og rummelig fornemmelse, som giver et let og elegant udtryk til rummet. Derudover kan du bruge en terrassedør til at udvide ethvert rum, da den er en nem udgang til terrassen, altanen eller udestuen.

Hos Outrup har du mulighed for at få din nye dør i en klassisk stil med sprosser, som ofte ses i traditionelle patriciervillaer og sommerhuse, eller du kan vælge et mere enkelt design, som især er velegnet til den arkitekttegnede 60’er villa og til nybyggeriet.

Hvilken terrassedør skal du vælge?

En havedør er ikke kun en nem udgang – den tilføjer også et æstetisk element, der skal matche huset, vinduerne og andre døre. Derfor er det vigtigt, at eventuelle sprosser i terrassedøren får den rigtige placering, så de skaber sammenhæng i husets facade.

Se et udvalg af de mange muligheder i vores galleri.

Galleri DØRE

MERE LYS

Vores havedøre har slanke karme og rammer, som skaber et let og elegant udtryk og giver et stort lysindfald.

MERE KVALITET

Med en terrassedør fra Outrup får du en dør med lang levetid og 10 års garanti. Vi producerer vores døre i Danmark, hvor vi har stor ekspertise med alle dørtyper.

MERE DESIGN

Den enkle og lyse nordiske stil, der går igen på afstandsprofilerne, er lavet med en varm kant, så de har en høj isoleringsevne. Profilerne fås i lysegrå, sort og hvid.

MERE SAMMENHÆNG

Vores bundtrin består af en solid konstruktion. For at sikre sammenhæng mellem døre og karme er det muligt at få bundtrin i både alu, komposit og hårdt træ. Til udadgående terrassedøre er det også muligt at vælge en kombination af de forskellige materialer.

Farver

Din nye yderdør kan fås i et utal af RAL-farver. Her finder du vores otte standardfarver. Det er også muligt at vælge andre farver mod et ekstra tillæg og forskellige farver ind- og udvendigt.

Vores terrassedøre i træ er behandlet med et dækkende 2ØKO overfladebehandlingssystem. Det giver overfladen en lang holdbarhed, inden elementerne skal males igen. Vælger du en dør i AluCapFront, behøver du aldrig bekymre dig om at male din dør udvendigt.

Vores døre i træ/alu fremstilles også med et granit-look på den udvendige side. Det får overfladen til at fremstå rustik og elegant – og den sandblæste struktur er samtidig både praktisk og smudsafvisende.

Læs mere om overfladebehandling her

 

Specialdesignede greb

Når du bestiller en ny havedør fra Outrup, kan du vælge at gøre lidt ekstra ud af grebene. Vi har vores egen specialdesignede serie af greb til vinduer og døre. Grebene er behagelige og har et minimalistisk design, som matcher både en moderne og en klassisk profil.

Derudover har vi en række tilbehør til at øge funktionaliteten såsom greb med bremse, friskluftsventiler, lydreducerende glas og meget mere.

Se flere greb og tilbehør

Træ – TræFront

I Danmark har nordisk fyrretræ været brugt til vinduer og døre i århundreder. Det er naturens eget materiale med et højt indhold af kernetræ, som passer godt til det danske klima. Vores terrassedøre i træ er produceret i 90 % kernetræ i udadvendte dele, hvilket sikrer tætte årringe og et højt indhold af harpiks, som er den naturlige beskyttelse mod råd og svamp. Hvis du vælger en havedør i træ, får du en kvalitetsdør med lang levetid.

Læs mere om TræFront

Træ/Alu – AluCapFront

Det er også muligt at vælge vores døre med en udvendig kappe af aluminium eller med en AluCapFront, som vi kalder den. En terrassedør i træ/alu ligner en almindelig trædør på indersiden, mens alu-kappen er særdeles modstandsdygtig overfor vejr og vind. Det sikrer en høj kvalitet og en lang levetid. Derudover kræver træ/alu døre kun minimal vedligeholdelse i form af rengøring med lidt vand og sæbe to-tre gange om året.

Læs mere om AluCapFront

Glas

Alle døre og vinduer fra Outrup kan fås med to- og trelags lavenergiruder, som har en høj isoleringsevne. Derudover kan du vælge mellem forskellige glastyper såsom:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

Sikring

Med en terrassedør fra Outrup kan du gøre det besværligt for indbrudstyven. Terrassedøre med paskvilgreb fra Outrup er som standard forsynet med stærke modstandsdygtige beslag, som du kan supplere med ekstra tilkøb.

Læs mere om sikringsmulighederne

Snittegninger og produktdata

Her kan du se snittegninger, produkttekniske datablade og vejledninger til vores produkter.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

Få udsigt til en mindre varmeregning.

Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet i boligen. Her spiller valget af terrassedør en stor rolle. En ny dør er ofte mere tæt end en ældre, og vores terrassedøre laves også med lavenergiruder. Det sikrer, at sollyset nemt kan trænge igennem og opvarme boligen, uden varmen siver ud, så du i sidste ende kan spare på varmeregningen.

Læs mere om Energi

Den ægte vare - med udsigt til 10 års garanti

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor kan vi uden problemer give dig 10 års garanti på vores vinduer og døre.

Læs mere om Garanti og tryghed

FAQ om terrassedøre

Traditionelt åbner en altandør udad, så du nemt kan træde ud på terrassen eller altanen. Hvis der er begrænset plads på ydersiden, anbefaler vi en indadgående dør.

Som standard leveres vores altandøre med en grebsbetjentbremse, som sikrer døren under normale vindbelastninger. Det er også muligt at få døren uden bremse.

Du kan vælge at montere en lille børnesikring bagved grebet eller skifte håndgrebet, så du får et greb med trykknap og lås.

Som standard leveres vores havedøre kun med greb på indvendig side, så de ikke kan åbnes udefra og derfor ikke behøver at blive låst. Hvis du ønsker ekstra sikringstiltag, kan du købe et greb med lås eller kodelås.

Hvis du ønsker minimal vedligeholdelse, anbefaler vi vores terrassedøre i træ/alu, da alle trævinduer og -døre kræver vedligeholdelse for at øge holdbarheden.

Hos Outrup yder vi 10 års garanti på alle vores vinduer og døre.

Find din nærmeste forhandler, og få et uforpligtende tilbud på en ny dør fra Outrup.