< Tilbage til Forside

Døre

Facadedøre

Facadedøre1.jpg

Understøt husets stil med den helt rigtige facadedør. Du kan få dem både som enkelt, dobbeltdøre og med sideparti samt som halvdøre. Facadedøre kaldes også for entrédøre, yderdøre og hoveddøre.

Facadedøre

Terrassedøre

Terrassedøre3.jpg

Luk lyset ind med smukke terrassedøre fra Outrup. Du kan få dem i et rent, elegant og moderne look eller med fine profileringer og smalle sprosser, så de matcher vinduerne og husets stil.

Terrassedøre

Vinduesdøre

vinduesdøre2.jpg

Få udsigt til mere lys med vinduesdøren. Dens fine smalle rammer og sprosser, som flugter med vinduesrammerne, skaber et elegant udtryk i facaden.

Vinduesdøre

 

Skydedøre

Skydedøre3.jpg

Med en skydedør har du mulighed for nemt og hurtigt at forene inde- og udeliv. Den giver et fantastisk lysindfald med sine store glasflader og passer både til klassiske og moderne byggerier.

Skydedøre

Foldedøre

Foldedør900x900

Drømmer du om at lade lyset og naturen strømme ind året rundt? Med en foldedør kan du nemt og hurtigt åbne op til udelivet, mens de store glasfacader giver et stort og naturligt lysindfald indenfor.

Foldedøre

Outrupdoeren

Design din personlige dør

Hoveddøren udgør en essentiel del af din boligs facade og kan betragtes som boligens visitkort. Med skræddersyede dørløsninger kan du give dit hus et unikt præg og gøre det til noget helt særligt. Hos Outrup har du mulighed for at designe din egen personlige dør.

Læs mere her

Doere1

Udvendige døre, der skaber indbydende hjem

De udvendige døre i dit hjem har stor betydning for husets samlede udtryk og er med til at skabe sammenhæng mellem inde- og udeliv. Særligt hoveddøren er husets visitkort og med til at gøre dit hjem mere indbydende. Derfor er det vigtigt at vælge en udvendig dør, der passer til netop din bolig.

Hos Outrup er der plads til at være kræsen, når du er på udkig efter nye døre. Vi har nemlig et bredt udvalg af udvendige døre efter mål til ethvert hus og behov, både til nybyggeriet eller det ældre hus. Vi imødekommer dine ønsker til design, farve, størrelse og materiale af døren. Du kan også kombinere døre udvendigt med sidepartier eller større.

Se eksempler på døre i vores dør-gallerier

outrup-gratis-opmaaling.jpg

Udvendige døre efter mål

Hos Outrup skræddersyer vi dine nye døre til dit hjem. Du kan nemlig få udvendige døre efter mål, så de passer til de eksisterende hulmål i din bolig. Det er afgørende med en korrekt opmåling for et godt resultat. En professionel opmåling sikrer, at dine nye udvendige døre passer perfekt i dit hjem.

Vi sender gerne en af vores lokale forhandlere hjem til dig, så du er sikret en korrekt opmåling. Det er ganske gratis.

Bestil gratis opmåling

indbrudstyv_aflang.jpg

 

Sikring

Med vinduer og døre fra Outrup kan du gøre det besværligt at være indbrudstyv. Vi har nemlig valgt som standard at have ekstra modstandsdygtige sikringsbeslag i en række af vores produkter. Med de tiltag bliver det betydeligt sværere at bryde ind i huset, hvilket er med til at gøre dit hjem endnu mere trygt for dig og din familie.

Det er dog også muligt at tilkøbe ekstra sikkerhedspakker, som du kan supplere med, når du f.eks. skal købe udvendige døre – for en sikkerheds skyld.

Læs mere om, hvordan du kan sikre vinduer og døre her

Garanti Badge

UDSIGT TIL 10 ÅRS GARANTI

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor giver vi altid 10 års garanti, når du køber vinduer og døre hos os. For det skal være trygt og sikkert at købe nye vinduer og døre, og den tryghed får du hos os.

Vores produkter er bl.a. FSC-certificeret, DVV-mærket, godkendt af energimærkningsordningen og CE-godkendt og har Dansk Indeklima-mærkning.

Læs mere om garanti og tryghed

Greb med rosetter, cylinder og vrider (serie 1200).jpg

Smukke designgreb

Når du skal vælge de helt rigtige døre til din bolig, har dørens greb meget at sige. Grebet skal både føles behageligt i hånden og samtidig være funktionelt og nemt at anvende. Derudover gør det heller ikke noget, at det er smukt og æstetisk at se på.

Hos Outrup har vi fået designet en smuk serie af greb til vores vinduer og døre, der rammer et stilrent og stramt udtryk. Grebet er enkelt og skandinavisk i sit formsprog og er samtidig funktionelt og behageligt at holde om.

Derudover har vi en række tilbehør, som kan øge funktionaliteten af dine udvendige døre endnu mere. Fx forskellige typer beslag hængsler som kan lakeres i alle RAL-farver.

Se flere greb og tilbehør

outrup_farver.jpg

Farver

Farven på dine udvendige døre kan have stor betydning for husets samlede udtryk. Når du vælger en Outrup-dør, er der ingen begrænsning for valg af farve. Du kan enten gå med en farve, der er gennemgående flere steder i huset, eller en mere unik farve, der giver husets udtryk kant og personlighed.

Hos Outrup har vi otte standardfarver, men kan levere trædøre i alle farver fra RAL- og NCS-S skalaen mod et mindre tillæg.

Læs mere om farver her

 

20 05 27 Outrup Total 19

Energioptimerede døre

Vinduer og døre fra Outrup kommer som standard med lavenergiruder. Det betyder, at varmen indefra holdes inde, og at sollyset udefra har en god passage gennem ruden til at opvarme boligen. Det mindsker varmetabet fra din bolig og sænker det samlede energiforbrug – og din varmeregning. Vælg mellem døre med ruder med 2- eller 3-lags glas, der kommer i forskellige typer:

  • Mat og ornament glas – benyttes typisk på badeværelser og i entréer, hvor man gerne vil have lysindfald, uden at man nødvendigvis kan se gennem ruden
  • Solafskærmende glas – disse forhindrer overophedning, refleksioner og blænding og reduce 
  • Sikkerhedsglas – sikkerhedsglas går helt ned til jorden og er et ideelt valg til børnefamilien. Samtidig gør du det svært at være indbrudstyv, hvis du denne type glas
  • Lydreducerende glas – ideelle til dig, der bor i byen, hvor trafikstøj er den primære støjkilde. Bl.a. støj som dette kan afhjælpes med lyddæmpende glas.

Bestil opmåling

Vil du gerne have en fagmand til at hjælpe dig med opmåling af din nye dør? Bestil en opmåling hos os, og vi sender din henvendelse videre til din lokale håndværksmester.

Bestil opmåling

Kontakt

Der er mange valg at tage stilling til, når du skal vælge de rigtige døre til dit hjem. Vi står altid klar til at hjælpe med at tage de helt rigtige valg for dig – eller bare hvis du har spørgsmål. Vi er faguddannede inden for byggebranchen og har en stor viden, som vi gerne deler ud af.

Kontakt Outrup

Loading...