Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Døre

Udvendige døre, der skaber indbydende hjem

De udvendige døre i dit hjem har stor betydning for husets samlede udtryk og er med til at skabe sammenhæng mellem inde- og udeliv. Særligt hoveddøren er husets visitkort og med til at gøre dit hjem mere indbydende. Derfor er det vigtigt at vælge en udvendig dør, der passer til netop din bolig.

Hos Outrup er der plads til at være kræsen, når du er på udkig efter nye døre. Vi har nemlig et bredt udvalg af udvendige døre efter mål til ethvert hus og behov, både til nybyggeriet eller det ældre hus. Vi imødekommer dine ønsker til design, farve, størrelse og materiale af døren. Du kan også kombinere døre udvendigt med sidepartier eller større facadeelementer. Specielt udvendige døre mod haven eller terrassen vil give en ekstra dimension til huset.

Se eksempler på døre i vores dør-gallerier

 

Udsigt til 10 års garanti

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor giver vi altid 10 års garanti, når du køber vinduer og døre hos os. For det skal være trygt og sikkert at købe nye vinduer og døre, og den tryghed får du hos os.

Vores produkter er bl.a. FSC-certificeret, DVV-mærket, godkendt af energimærkningsordningen og CE-godkendt og har Dansk Indeklima-mærkning.

Læs mere om Garanti og tryghed

Smukke designgreb

Når du skal vælge de helt rigtige døre til din bolig, har dørens greb meget at sige. Grebet skal både føles behageligt i hånden og samtidig være funktionelt og nemt at anvende. Derudover gør det heller ikke noget, at det er smukt og æstetisk at se på.

Hos Outrup har vi fået designet en smuk serie af greb til vores vinduer og døre, der rammer et stilrent og stramt udtryk. Grebet er enkelt og skandinavisk i sit formsprog og er samtidig funktionelt og behageligt at holde om.

Derudover har vi en række tilbehør, som kan øge funktionaliteten af dine udvendige døre endnu mere. Fx forskellige typer beslag hængsler som kan lakeres i alle RAL-farver.

Se flere greb og tilbehør

Farver

Farven på dine udvendige døre kan have stor betydning for husets samlede udtryk. Når du vælger en Outrup-dør, er der ingen begrænsning for valg af farve. Du kan enten gå med en farve, der er gennemgående flere steder i huset, eller en mere unik farve, der giver husets udtryk kant og personlighed.

Hos Outrup har vi otte standardfarver, men kan levere trædøre i alle farver fra RAL- og NCS-S skalaen mod et mindre tillæg.

Læs mere om farver her