< Tilbage til Forside

Om Outrup

Produceret i Danmark med 'udsigt til mere'

Alle vores vinduer og døre bliver fremstillet på Mors i Nordvestjylland af kompetente og passionerede medarbejdere, som hver dag arbejder på at opfylde vores kunders ønsker om skræddersyede løsninger og skæve mål. Vi sætter en ære i at videreføre de stolte, danske håndværkstraditioner og bevare & udvikle sunde, danske arbejdspladser. Se med her.

Udsigt til mere

Vinduer og døre spiller en helt afgørende rolle i et hus’ æstetiske fremtoning. De kan understøtte et ældre hus’ romantiske stil med sprosser og svungne linjer. Eller de kan sætte prikken over i’et i et parcelhus, en bungalow eller en funkis-villas elegante minimalisme. I løbet af de godt 50 år Outrup har eksisteret, har vi lyttet til vores kunder og løbende udviklet vores produkter. Derfor kan vi i dag byde på et flot produktudvalg med et smukt design og en kvalitet, vi ikke ser os for jyske til at prale af.

Gennemtænkt design

Hos Outrup ser vi hele tiden på, hvordan vi kan sikre vores kunder de bedste produkter. For de fleste af vores kunder er det nemlig afgørende, at æstetik og funktion går op i en højere enhed. Designet skal være gennemtænkt og gennemarbejdet til mindste detalje. Og det er Outrups produkter. Vi tænker for eksempel over, hvordan du får det bedste lysindfald samt hvilke specifikke krav dit hus og dets beliggenhed stiller til vinduerne. I de tilfælde hvor markedet ikke byder på de optimale komponenter, udvikler vi dem selv. Derfor kan vi for eksempel byde på en unik grebsserie, ekstra-smalle sprosser og modstandsdygtige sikringsbeslag som standard i en række af vores produkter.

Dansk kvalitet

Skal vi nævne én ting, vi er særligt stolte af hos Outrup, er det kvaliteten. Derfor henvender vi os til alle dem, der stiller høje krav til kvalitet og finish og afsøger markedet, inden de træffer deres valg. Vores produkter er lavet af de bedste materialer og konstrueret på en måde, der beskytter optimalt mod slitage, ælde og energitab. Alle vores produkter er desuden produceret i Danmark netop for at sikre den høje kvalitet gennem effektiv processtyring og kompetent arbejdskraft.

Service

Kvalitetsbevidstheden afspejler sig også i vores service. Er du håndværker, vil du altid have en fast kontaktperson, så du hver gang snakker med en, der kender dig og er inde i dine opgaver. I de få tilfælde elementet har en fejl, rykker vi hurtigt ud. Og husker selvfølgelig at holde dig underrettet.

Kort sagt har du på alle måder altid ’udsigt til mere’, når du køber døre og vinduer hos Outrup.

Om Outrup

Outrup Vinduer og Døre blev grundlagt i 1968 og har 167 medarbejdere. Siden 2018 har Outrup været en del af det børsnoterede selskab Inwido. Inwido forbedrer indeklimaet med vinduer og døre. Som Europas førende vindueskoncern, er det Inwidos mål at udvikle og sælge markedets bedste, skræddersyende vinduer og døre igennem en decentraliseret struktur med fokus på konsumentmarkedet, for at sikre langsigtet, bæredygtig vækst – enten organisk eller via opkøb. Inwido udgøres af 34 forretningsenheder og beskæftiger ca. 4.700 medarbejdere i 12 lande. I 2023 omsatte Inwido for 9 milliarder SEK og havde en operationel EBITA-margin på 11,4%. Inwido har været noteret på Nasdaq Stockholm siden 2014. Du kan følge Inwido´s rejse her LinkedIn og www.inwido.com

5 Sek L L

På vej i en grønnere retning

Hos Outrup har vi en mission om hele tiden at udvikle os, vores vinduer & døre - og vores måde at gøre tingene på. Det gør sig også gældende indenfor grønne tiltag. En række indsatser – store som små og kommende ambitioner - sikrer, at vi løbende forbedrer os i en mere bæredygtig retning.

Læs mere her

Julemærkehjem_foto_web.jpg

Outrup har valgt at støtte Julemærkehjemmene

Et Julemærkehjem er et midlertidigt hjem for børn, der har brug for hjælp til at bryde en ond cirkel. Der er desværre mange børn i Danmark, som bliver mobbet, er ensomme og som kæmper med overvægt. Hvert år hjælper Julemærkehjemmene børn i alderen 7-14 år til en bedre tilværelse. Børnene får selvtillid, lærer at tackle mobning og taber sig. De får en positiv retning i livet.

Alle børn fortjener den bedst mulige start – og derfor er Outrup blevet virksomhedsven hos Julemærkehjemmene. Læs mere her: https://www.julemaerket.dk/

Knæk Cancer 2023

Sammen gør vi en forskel...

- ved løbende at støtte ’Knæk Cancer’ bidrager vi til en sag, der desværre vedrører os alle. Kræft er blevet en fælles sag, som kræver, at vi løfter i flok. Alle bidrag er derfor uundværlige i indsatsen mod kræft. Ved at støtte ’Knæk Cancer’ kan vi alle være med til at sikre fremskridt indenfor forskningen, så færre får kræft, og flere kan overleve. Knæk Cancer har muliggjort 466 forskningsprojekter. Projekter der har gjort en mærkbar forskel for alle kræftramte og bl.a. også til  forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.

Whistleblower-ordning

Vi værner om vores virksomhed og omdømme, og bestræber os på at være en transparant og professionelt drevet virksomhed, der efterlever de retningslinjer, som er foreskrevet i vores Code of conduct. 
I Inwido koncernen har vi en lovbestemt whistleblower-ordning, som kan bruges til at advare os om alvorlige lovovertrædelser og tilsvarende alvorlige forhold, der påvirker mennesker, vores organisation, samfundet eller miljøet, som fx bestikkelse, bedrageri og chikane. Din indberetning kan indeholde oplysninger om strafbare handlinger, uregelmæssigheder, overtrædelser eller andre handlinger, der er i strid med national- eller EU-lovgivning, indenfor en virksomhedsrelateret sammenhæng. Whitleblower-ordningen findes ved at benytte dette link: WhistleB, Whistleblowing Centre

Fra tømrerværksted til industri

Outrups historie

HeaderTEST2.jpg
Outrup_1968.jpg

1968:

Det hele startede d. 17. juni 1968, da Harry Ringgaard købte Kjeldsens Tømrerværksted på 60 m2 i Outrup. Efter en tid med traditionelt tømrer-og reparationsarbejde producerede Harry et prøvevindue til et lokalt byggemarked. Byggemarkedet var tilfreds med resultatet, og snart begyndte ordrerne at strømme ind hos tømrermesteren i Outrup.

Fabriksfotos 1978.jpg

1978:

I starten af halvfjerdserne kørte produktionen af vinduer og døre, som nu også omfattede køkkener, på højtryk. Firmaet havde 20 ansatte – og havde ændret navn til Outrup Vinduer & Køkkener. I 1978 i forbindelse med firmaets 10 års jubilæum købte Harry, som en af de første producenter i landet, et vacuumanlæg til vacuum imprægnering af vinduer og døre.

Fabriksfotos 1988.jpg

1988:

Starten af 80’erne blev en skillevej. Man stoppede med traditionelt tømrerarbejde og med køkkenfremstilling. Firmaet blev underlagt Dansk Vindues Kontrol. I 1983 udvidede virksomheden med et salgskontor i Aarhus og senere samme år også et i Norge.

Fabriksfotos 1996.jpg

1996:

I starten af 90’erne blev byggeriet ramt af lavkonjunktur. For at sikre firmaets fremtid valgte man en ny salgsstruktur med salg til tømrer/snedkermestre. Som den første vinduesproducent i Danmark blev fabrikken ISO 9002 certificeret i 1992. I 1997 gennemførte Outrup et generationsskifte, som medførte, at Mogens Ringgaard, søn af Harry Ringgaard, blev indsat som direktør. Det var et årti med gennemgribende forandringer, der stillede store krav til både medarbejderne og ledelsen. Produktionen blev sat i system – og begreber som normtider, kvalitetsbeskrivelser og procedurer blev hverdag.

Fabriksfotos 2001.jpg

2001:

Fra 2001-2008 udvidede man produktionsarealet ikke mindre end 4 gange til i alt 18.000 m2, ligesom man i 2008 tog en ny administrationsbygning i brug. I 2009 blev Outrups vinduer og døre CE mærkede.

Fabriksfotos 2014.jpg

2014:

I 2011 udarbejdede Outrup nyt logo/design. Alle produkter gennemgik en ’make-over’ og fik implementeret sikringsbeslag. I 2014 blev produktsortimentet udvidet med AluCapFront; et træ/alu produkt. Dette nye produkt medførte endnu en udvidelse af produktionsarealet i 2015 til 20.000 m2.

Fabriksfotos-2017.jpg

2017/18:

1. januar 2018 blev Outrup en del af Inwido-koncernen, som er Nordeuropas største vinduesproducent. 16. juni 2018 blev firmaets 50 års jubilæum fejret af firmaets ansatte og deres familier.

Loading...