Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Om Outrup

Udsigt til mere

Vinduer og døre spiller en helt afgørende rolle i et hus’ æstetiske fremtoning. De kan understøtte et ældre hus’ romantiske stil med sprosser og svungne linjer. Eller de kan sætte prikken over i’et i et parcelhus, en bungalow eller en funkis-villas elegante minimalisme. I løbet af de godt 50 år Outrup har eksisteret, har vi lyttet til vores kunder og løbende udviklet vores produkter. Derfor kan vi i dag byde på et flot produktudvalg med et smukt design og en kvalitet, vi ikke ser os for jyske til at prale af.

Gennemtænkt design

Hos Outrup ser vi hele tiden på, hvordan vi kan sikre vores kunder de bedste produkter. For de fleste af vores kunder er det nemlig afgørende, at æstetik og funktion går op i en højere enhed. Designet skal være gennemtænkt og gennemarbejdet til mindste detalje. Og det er Outrups produkter. Vi tænker for eksempel over, hvordan du får det bedste lysindfald samt hvilke specifikke krav dit hus og dets beliggenhed stiller til vinduerne. I de tilfælde hvor markedet ikke byder på de optimale komponenter, udvikler vi dem selv. Derfor kan vi for eksempel byde på en unik grebsserie, ekstra-smalle sprosser og modstandsdygtige sikringsbeslag som standard i en række af vores produkter.

Dansk kvalitet

Skal vi nævne én ting, vi er særligt stolte af hos Outrup, er det kvaliteten. Derfor henvender vi os til alle dem, der stiller høje krav til kvalitet og finish og afsøger markedet, inden de træffer deres valg. Vores produkter er lavet af de bedste materialer og konstrueret på en måde, der beskytter optimalt mod slitage, ælde og energitab. Alle vores produkter er desuden produceret i Danmark netop for at sikre den høje kvalitet gennem effektiv processtyring og kompetent arbejdskraft.

Service

Kvalitetsbevidstheden afspejler sig også i vores service. Er du håndværker, vil du altid have en fast kontaktperson, så du hver gang snakker med en, der kender dig og er inde i dine opgaver. I de få tilfælde elementet har en fejl, rykker vi hurtigt ud. Og husker selvfølgelig at holde dig underrettet.

Kort sagt har du på alle måder altid ’udsigt til mere’, når du køber døre og vinduer hos Outrup.

Outrup Vinduer og Døre er en del af Inwido-koncernen, som er Europas største producent af vinduer og blandt de førende producenter af døre. Inwido har cirka 4.400 ansatte og opererer i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Tyskland, Litauen, Polen, UK og Østrig. Inwido havde i 2017 en omsætning på godt 4,9 milliarder kroner.

Outrup har valgt at støtte Julemærkehjemmene

Et Julemærkehjem er et midlertidigt hjem for børn, der har brug for hjælp til at bryde en ond cirkel. Der er desværre mange børn i Danmark, som bliver mobbet, er ensomme og som kæmper med overvægt. Hvert år hjælper Julemærkehjemmene børn i alderen 7-14 år til en bedre tilværelse. Børnene får selvtillid, lærer at tackle mobning og taber sig. De får en positiv retning i livet.

Alle børn fortjener den bedst mulige start – og derfor er Outrup blevet virksomhedsven hos Julemærkehjemmene. Læs mere her: https://www.julemaerket.dk/