< Tilbage til Forside

PLUS vinduer

Plusvindue1

AluCapFront PLUS

Vi er stolte over at kunne præsentere det nye klassiske træ/alu-vindue med navnet AluCapFront PLUS med 3-lags glas. Vinduet har markedets pt laveste u-værdi blandt tilsvarende produkter på blot 0,73, hvilket betyder, at isoleringsevnen er usædvanlig høj. Det lever således op til de strenge krav i Tillægget til BR2018 og bygningspuljens/Energirenoveringspuljen energiklasse 2.

Udover selve energioptimeringen har det desuden været særligt vigtigt at udvikle et vindue, der samtidig viderefører det klassiske, elegante stiludtryk, som Outrup allerede leverer til renoveringsopgaver af ældre huse og bygninger. Vinduet egner sig særligt godt til ældre huse, hvor man ønsker at bevare husets oprindelige udtryk. Vinduet er nemlig i den klassiske stil, som harmonerer med det udtryk, bygninger førhen blev opført med.

Vinduet produceres i alle vinduestyper. Se vores udvalg her.

AluCapFront PLUS er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

Du kan hente de øvrige energiværdier på AluCapFront PLUS og Outrups andre elementer her

Plus Produkt

TræFront PLUS

Vi kan ligeledes præsentere det nye klassiske træ vindue TræFront PLUS med 3-lags glas. Vinduet har en u-værdi på 0,83, hvilket betyder, at isoleringsevnen er rigtig fin. Det lever således op til de strenge krav i Tillægget til BR2018.

TræFront PLUS viderefører det klassiske, elegante stiludtryk, som Outrup allerede leverer til renoveringsopgaver af ældre huse og bygninger. Vinduet egner sig særligt godt til ældre huse, hvor man ønsker at bevare husets oprindelige udtryk. Vinduet er nemlig i den klassiske stil, som harmonerer med det udtryk, bygninger førhen blev opført med.

TræFront PLUS er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

Du kan hente de øvrige energiværdier på TræFront PLUS og Outrups andre elementer her

Skærpede energikrav

Hos Outrup ligger det os meget på sinde af følge tidens udvikling. De skærpede energikrav til vinduer i bygningsreglementet, som trådte i kraft ved årsskiftet 2020, og Energistyrelsens bygningspuljer/Energirenoveringspuljer til forbedring af huses energimærke i forbindelse med renovering peger i retningen af mere klimavenlige løsninger. Det har vi arbejdet stenhårdt på i et stykke tid uden på nogen måde at gå på kompromis med hverken den gode kvalitet eller det flotte udseende.

Traefront 3Lags Classic

TræFront PLUS med 3-lags glas - bundkarm

Alucapfront 3Lags Modern (1)

AluCapFront PLUS med 3-lags glas - bundkarm

Trae-alu vinduer1.jpg

Træ/alu
Alucapfront

Minimal vedligehold med samme flotte udseende

Træ/alu

classic8b.jpg

Træ 
Træfront

Produceret af naturens eget råstof - nordisk fyrretræ

Træ

sprosser_baggrund.jpg

Mere original stil

Et gennemtænkt design hele vejen rundt, giver vinduet et elegant og klassisk udseende. Med smalle sprosser helt ned i 20 mm kan du genskabe den originale stil i patriciervilla, palæer og andre ældre boliger.

Sprosser

Energi Indeklima

Bygnings-puljen 2021

Bygningspuljen erstattes af Energirenoveringspuljen i 2023

Energirenoverings-puljen

Loading...