< Tilbage til Forside

Outrups kvalitet

Outrup_billede-fra-prod.jpg

Dansk kvalitet

Skal vi nævne én ting, vi er særligt stolte af hos Outrup, er det kvaliteten. Derfor henvender vi os til alle dem, der stiller høje krav til kvalitet og finish og afsøger markedet, inden de træffer deres valg.

Vores kvalitetsvinduer og -døre er lavet af de bedste materialer og konstrueret på en måde, der beskytter optimalt mod slitage, ælde og energitab.

Alle vores produkter er desuden produceret i Danmark af kompetente og passionerede medarbejdere, netop for at sikre den høje kvalitet gennem effektiv processtyring.

vinduer classic foto.jpg
vinduer Modern2.jpg

Design, der giver dig udsigt til mere

Hos Outrup tænker vi meget over vinduernes design. Det er gennemtænkt helt ned i detaljen. Om det er de ultrasmalle energisprosser, den tilbagetrukne bundglasliste, den lysegrå afstandsprofil i ruderne eller de smukke designgreb.  Det er alt sammen tiltag, vi har lavet for at give vores kunder nogle af de mest elegante kvalitetsvinduer og -døre på markedet.

classic vinduer foto1.jpg

God Miljøsamvittighed

Vinduerne udgør en stor del af facaden og er med til at give huset karakter. Men også husets indeklima og miljø, din komfort og din varmeregning afhænger af kvaliteten af dine vinduer. Igennem de 55 år Outrup har eksisteret, har vi lyttet til vores kunder og løbende udviklet vores produkter.

Vinduer og døre fra Outrup er optimale, når det handler om indeklima og miljø. Elementerne er Indeklima Mærkede og fremstillet af nordisk fyrretræ – naturens eget råstof – der sikrer et bedre miljø, både inde og ude.

Klimaet nyder også godt af, at du vælger træ i din bolig. Træ ånder og optager CO2 i sin voksetid. Når det benyttes som materiale i produktion har det i sin livstid været CO2-neutralt og bidrager altså ikke til et CO2-udslip. Nyd blot dit trævindue med rigtig god miljøsamvittighed.

Holdbarhed

Fingerskarret træ og minimum 90% kernetræ i udadvendte dele yder en meget effektiv beskyttelse mod råd og svamp i Outrups vinduer og døre.

At træet er fingerskarret vil sige, at stort set alle knaster, harpikslommer og andre dårlige dele skæres bort, så kun det gode kernetræ er tilbage.

Derefter samles træet med fingersamlinger, så det færdige stykke træ fremstår ensartet med en betydelig bedre holdbarhed, formstabilitet og brudstyrke.

Intet vindue er nemlig bedre, end det træ, det består af.

Fingerskarret_trae.jpg

Overfladebehandling

For at beskytte mod vejrligets nedbrydning skal alle elementer i træ overfladebehandles på den bedste og mest miljøvenlige måde.

Vinduer og døre fra Outrup behandles grundigt i det miljøvenlige træbeskyttelsessystem 2ØKO i op til 180 forskellige RAL farver, hvoraf de 8 er standardfarver. Der er masser af muligheder for at give bygningen særpræg og karakter.

Dækkende overfladebehandling har en fin holdbarhed – afhængig af de vejrforhold, som overfladen er udsat for.

Vinduer - maling.jpg
Garanti Badge

UDSIGT TIL 10 ÅRS GARANTI

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor giver vi altid 10 års garanti, når du køber vinduer og døre hos os. For det skal være trygt og sikkert at købe nye vinduer og døre, og den tryghed får du hos os.

Vores produkter er bl.a. FSC-certificeret, DVV-mærket, godkendt af energimærkningsordningen og CE-godkendt og har Dansk Indeklima-mærkning.

Læs mere om garanti og tryghed

Modern_4.jpg

Modern serien

De smalle rammer og de store ubrudte flader skaber rene linjer og lukker masser af lys ind.

Se modern serien

classic7.jpg

Classic serien

Den klassiske danske stil, som man typisk ser i murermester- & patriciervillaer, gamle byhuse og bondehuse.

Se classic serien

Outrup9

Døre

Stort udvalg af facadedøre, terrassedøre, foldedøre, skydedøre & vinduesdøre.

Se alle døre

Loading...