< Tilbage til Vinduer

Fastkarmsvinduer

fina_moenhuset_1007.jpg

Fastkarmsvindue

Fastkarmsvinduer er en populær valgmulighed for dem, der ønsker en høj energieffektivitet i deres bolig.

Fastkarmsvinduer er dog ikke kun gode til at holde på varmen. De er også kendt for deres høje lysindfald og gode udsyn, da rammen er minimalistisk, hvorfor den ikke forstyrrer det naturlige lys.

Vinduer med fast karm fås i mange udgaver og bliver ofte kombineret med andre vindues- eller dørtyper, hvilket giver flere muligheder for at skræddersy løsninger efter dine ønsker og behov.

Derudover fås fastkarmsvinduer med 2- og 3-lags glas i træ og træ/alu, hvilket giver mange muligheder for at matche indretningen i din bolig.

Alt i alt er fastkarmsvinduer et godt valg for dem, der ønsker et vindue med stor fleksibilitet i forhold til design og materiale.

Bestil gratis opmåling til nye vinduer

Det er en god idé at få målt op til dine nye fastkarmsvinduer. En professionel opmåling giver nemlig dig det bedste resultat og sikrer, at dine nye vinduer og døre passer perfekt i dit hjem. Vi tilbyder gratis opmåling til alle vores kunder.

Vi sørger for, at en af vores gode og pålidelige håndværkere kommer og laver en opmåling. Han kan også rådgive dig om alle de vigtige muligheder, når du skal have nye vinduer og døre.

Bestil opmåling

classic2.jpg
Outrup17 Dannebrog

Bliv inspireret i vores galleri

Dine vinduer skal matche dit hjem. Derfor anbefaler vi, at du starter med at se på husets stil og byggeår. Du kan også lade dig inspirere af klassiske huse med dannebrogsvinduer og sprosser i vores galleri.

Galleri CLASSIC

246A0317.jpg

Skab et romantisk look med fastkarmsvinduer med sprosser

Hvis du ønsker at opnå et mere romantisk udtryk i din bolig, er fastkarmsvinduer med sprosser også en mulighed. Disse vinduer giver et flot, traditionelt look og er stadig lige så energieffektive som almindelige fastkarmsvinduer.

Læs mere om sprosser

Mere Lys

Mere lys

Et fastkarmsvindue har elegante karme og rammer, rammelisterne er skrå og bundglaslisterne er uden fremspring. Formålet er at sikre et stort lysindfald samtidig med, at designet stadig ligner klassiske sprossede vinduer.

træ-billede.jpg

Mere kvalitet

Hvis du vælger fastkarmsvinduer af træ, består den udvendige side af 90 % kernetræ. Det sikrer lang holdbarhed og er et robust værn mod råd og svamp. Vælger du derimod fastkarmsvinduer af træ/alu, er du sikret et minimal vedligehold af vinduet, som også holder i mange år.

Mere Design

Mere design

Den nordiske enkle og lyse stil går igen på afstandsprofilerne mellem glassene, som i de fleste tilfælde, modvirker kondens og træk. Afstandsprofilerne er lys grå og lavet som varm kant. Den fås også i hvid eller sort, hvis det passer bedre til dit hjem.

Mere Sammenhæng

Mere sammenhæng

Vores bundtrin består af en solid konstruktion i komposit, alu eller hårdttræ. Til udadgående døre er det også muligt at vælge et kombinationstrin, som også fås med egetræ.

outrup_farver.jpg

Farver

Et fastkarmsvindue kan fås i mange farver. Vi har et utal af RAL-farver foruden vores otte standardfarver, som du kan vælge imellem. Du kan desuden tilvælge NCS-S farver til dine nye vinduer i træ.

Alle vores vinduer i træ bliver behandlet med et 2ØKO overfladebehandlingssystem, der dækker alle overflader. Det sikrer en fin holdbarhed. Vælger du at få dit fastkarmsvindue med vores AluCapFront, behøver du ikke bekymre dig om at male dit vindue.

Det er også muligt at få vores udvalg af træ/alu-vinduer med et granit-look på den udvendige side. Den sandblæste struktur giver et rustikt og elegant udtryk, samtidig med at overfladen er smudsafvisende.

Læs mere om farver her

 

smukkedesigngreb.jpg

Det helt rette greb

Når du bestiller dannebrogsvinduer fra Outrup, kan du både få anverfer (hasper) og paskvilgreb med bremse. Det gør det nemt for både store og små at betjene vinduet. Paskvilgrebet er behageligt at holde om og er skandinavisk enkelt i sit formsprog, samtidig med at det fremstår originalt og matcher de klassiske sprossede dannebrogsvinduer og døre.

Derudover har vi en række tilbehør, som kan øge funktionaliteten af dine vinduer og døre. Fx greb med bremse, friskluftsventiler, redningsåbning og meget mere.

Se flere greb og tilbehør

vinduer - sommerhus2.jpg
Snitproeve Traefront 3Lag Classic Lille (1)


Træ - træfront

Fastkarmsvinduer der holder

Vores fastkarmsvinduer er fremstillet i nordisk fyrretræ. Det naturlige materiale har været brugt til døre og vinduer i århundrede, fordi det matcher det danske klima, og fordi det høje indhold af kernetræ gør, at både vinduer og døre kan holde meget længe.

Fastkarmsvinduer fra Outrup er produceret med 90 % kernetræ i de udadvendte dele. Det betyder, at årringene er tætte og, at indholdet af harpiks er højt. Det er positivt, da harpiks er en naturlig beskyttelse mod råd og svamp.

Læs mere om træfront

Trae-alu vinduer1.jpg
Snitproeve Alucapfront 3Lag Modern Lille


Træ/Alu – AluCapFront

Fastkarmsvinduer uden vedligehold

Vores fastkarmsvinduer med AluCapFront er fremstillet i en solid trækonstruktion, som er beklædt med en kappe af aluminium på udvendig side. Alu-Cappen er særdeles modstandsdygtig overfor vejr og vind.

Træ/alu fastkarmsvinduer kræver minimal vedligeholdelse. Det eneste du skal gøre, for at passe på dine vinduer, er at rengøre den udvendige side med lidt sæbe og olie på en svamp i ny og næ.

Læs mere om AluCapFront

Find din nærmeste forhandler

Vi er faguddannede inden for byggebranchen og har derfor en stor viden, vi gerne deler ud af. Har du spørgsmål skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig med at vælge, bestille og montere dine nye vinduer og døre.

Hos flere af vores forhandlere er det også muligt at besøge deres udstillinger, der viser et udvalg af, hvad vi har at tilbyde.

Find din forhandler

Fast Karm

Skal du vælge 2- eller 3-lags glas?

Fra den 1. januar 2021 foreskriver Byggereglementet at montere vinduer med energimærke A i helårsboliger.

Outrups 3-lags energivinduer opfylder alle gældende energikrav og mindsker varmetabet fra din bolig og sænker det samlede energiforbrug. Ønsker du ekstra isoleringsevne, kan du vælge Outrup PLUS-vinduer i træ/alu (opfylder også kravene til Energirenoveringspuljen), som er udstyret med 3-lags energiruder, der sikrer en betydelig isoleringsevne.

Hos Outrup tilbyder vi også 2-lags vinduer med energimærke A. Dette vindue overholder ligeledes de skrappe krav i Bygningsreglementet til et helårshus - og kan fungere som et alternativ til 3-lags vinduer; specielt i ældre ejendomme, hvor det har høj prioritet at bevare æstetikken og den oprindelige arkitektur.

Reglerne er anderledes for sommer- og fritidshuse, hvor 2-lags vinduer med energimærke B stadigvæk er tilladte.

FAQ om fastkarmsvinduer

Et fastkarmsvindue er et vindue, der ikke kan lukkes op. Vinduer med fast karm fås i flere varianter og bliver ofte kombineret med andre vindues- eller dørtyper, hvilket giver flere muligheder for at designe din bolig efter dine ønsker og behov.

Træ/alu fastkarmsvinduer er en oplagt mulighed til boligen, hvis man ønsker minimal vedligeholdelse. Derudover er fastkarmsvinduer, der er fremstillet i træ/alu modstandsdygtige overfor vejr og vind.

Vi skræddersyr dine fastkarmsvinduer, så de passer perfekt i størrelsen til din bolig. Prisen afhænger af opgavens omfang og du kan derfor altid kontakte din tømrer/snedkermester for yderligere information vedrørende priser m.m.

Loading...