Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Døre

Vinduesdøre

Skab harmoni med vinduesdøre fra Outrup

Vinduesdøren er en smuk balkon/terrasse løsning. Udført med samme ramme og karmdimension som et Outrup Vindue, der gør det muligt at få vinduets vandrette linjer til at flugte med døren.

Vinduesdøren er opbygget som et vindue med dørhængsler og kantstangslås med bremse i grebet. Du kan få den som ind- og udadgående i Træ (TræFront) og som udadgående i Træ/alu (AluCapFront)

Der er mange muligheder med hensyn til design - du kan se et udvalg af varianter herunder.

Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Du kan bestille en gratis opmåling her

MERE LYS

Dørene har en slank karm og ramme samt skrå rammelister/bundglaslister uden fremspring. Det er alt sammen designet til at sikre et stort lysindfald. Det gør derudover designet elegant og let. 

MERE KVALITET

Et gennemtænkt design hele vejen rundt, giver dørene et solidt og smukt udseende. Har du glas i din trædør, så er de fremstillet med skrå glaslister med skjult sømning, der visuelt udstråler en elegant afslutning og sikrer, at vand ikke trænger ind i træet gennem blottede sømhuller.

MERE DESIGN

Den nordiske enkle og lyse stil går også igen på afstandsprofilerne i ruderne – der er flot lys grå - og selvfølgelig lavet som varm kant.

Du kan tilvælge hvid eller sort, hvis du ønsker en anden farve.

MERE ENERGI

Du kan vælge mellem 2- eller 3-lags lavenergiruder, som selvfølgelig er energimærkede i henhold til gældende Bygningsreglement, der giver dig udsigt til en mindre varmeregning.

Læs mere om energi

Farver

Outrup behandler trædelen på vinduer og døre med dækkende 2ØKO overfladebehandlingssystem. Det giver overfladen en lang holdbarhed, inden elementerne skal males igen.

Vi tilbyder vores vinduer og døre i et utal af RAL farver. Her er de 8 standardfarver, som du kan få uden ekstra tillæg. Du kan også få forskellige farver ud- og indvendigt.

Træ/alu elementer fremstilles også med granitlook på den udvendige alukappe. Overfladen fremstår rustik og elegant – og er samtidig både praktisk og smudsafvisende grundet den sandblæste struktur.

Læs mere om overfladebehandling her

 

Smukke designgreb

Outrup har fået designet en smuk serie af greb til vores vinduer og døre. Grebet er enkelt og skandinavisk i sit formsprog, men ved nærmere eftersyn vil man bemærke den særlige profil, som får grebet til at fremstå æstetisk og originalt. Grebet fra Outrup er samtidig meget behageligt at holde om.

Derudover har vi en en mængde tilbehør, som kan øge funktionaliteten af dine døre. F.eks. paskvilgreb med børnesikring og friskluftsventiler.

Vinduesdøre leveres som standard med paskvilgreb indvendigt.

Se flere greb og tilbehør

Træ – TræFront

Med udsigt til mere holdbarhed – trædøre i 90% kernetræ udvendigt

TræFront er vinduer og døre fremstillet i nordisk fyrretræ – naturens eget materiale. Det er det materiale, vi her i Danmark traditionelt har brugt til vinduer og døre i århundreder. Netop fordi det passer godt til det danske klima og med højt indhold af kernetræ, kan de holde meget længe. Outrups vinduesdøre i træ er produceret i 90% kernetræ i udadvendte dele, hvilket betyder tætte årringe og et højt indhold af harpiks, som er den naturlige beskyttelse mod råd og svamp. 

Læs mere om TræFront

Træ/Alu – AluCapFront

Med udsigt til mere fritid - vedligeholdelsesfrie træ/alu døre.

AluCapFront fra Outrup er fremstillet i en solid træ-konstruktion beklædt med en kappe af aluminium på udvendig side. Alu-kappen er særdeles modstandsdygtig overfor vejr og vind - og kræver minimal vedligeholdelse - lidt olie og sæbe på en svamp i ny og næ, og alufronten fremstår som ny. Så du behøver aldrig mere bekymre dig om at skulle male døre udvendigt igen.

Læs mere om AluCapFront


Glas

Vinduer og døre fra Outrup kommer som standard med lavenergiruder. Du kan vælge mellem 2- og 3-lags glas. Du kan vælge mellem flere forskellige typer glas:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

Sikring

Med vinduer og døre fra Outrup kan du gøre det besværligt at være indbrudstyv – ja, du kan måske forhindre, at tyven vælger dit hus at bryde ind i.

Vinduer og døre med paskvilgreb fra Outrup er som standard forsynet med stærke modstandsdygtige sikringsbeslag.

Derudover kan du vælge at supplere med ekstra sikring eller få en af vores indbrudshæmmende pakker til facadedøre.

Læs mere om sikringsmulighederne

Snittegninger og produktdata

Download snittegninger og produkttekniske datablade her. Du kan også se vejledninger og læse mere om vedligeholdelse.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

Få udsigt til en mindre varmeregning.

Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet fra boligen. Her spiller energiruder en vigtig rolle. Energiruder sikrer, at varmen indefra holdes inde, og at sollyset udefra har god passage gennem ruden til at opvarme boligen.

Med 3-lags ruder fra Outrup vil denne effekt øges markant.

Læs mere om Energi

Den ægte vare - med udsigt til 10 års garanti

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor kan vi uden problemer give dig 10 års garanti på vores vinduer og døre.

Læs mere om Garanti og tryghed