Foldedøre

Foldedoer 1400X930

Nyhed: Egenproduktion af foldedøre

Fleksible foldedøre velegnet til renovering

Hos Outrup er en dør ikke bare en dør. Det er forfinet håndværk, som forskønner din bolig. Foldedøren skaber sammenhæng mellem hjemmets inde- og udeliv. Uanset om døren er åben eller lukket, giver den et stort lysindfald, og på få minutter kan den åbnes op, så du kan invitere naturen indenfor. 

Med en foldedør i glas smelter terrassen sammen med stuen og skaber ét stort integreret rum. Den giver mulighed for at forlænge sommeren og lade lyset og naturen strømme ind året rundt. Udover det særlige lysindfald, giver en foldedør også mulighed for at åbne op og skabe sammenhæng mellem fx stue og terrasse.

Foldedørens funktion kommer til sin fulde ret, når den benyttes som terrassedør. Fordi den kører på en skinne i bunden og kan foldes sammen, giver den en fleksibilitet – både til hverdag, og når stuen er fuld af familie og venner.

Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Du kan bestille en gratis opmåling her

Foldedør Wide LOW

 

Design der passer til din bolig

Uanset om du vil benytte foldedøren som terrassedør eller ej, så kan den tilpasses dine behov og ønsker, så den matcher boligens udtryk. Den kan fx både leveres med sprosser tilpasset den klassiske stil i patriciervillaen og i enkelt design, der passer til den arkitekttegnede 60’er villa og parcelhuset. De smalle rammer i foldedøren er bundkørende og vægten hviler på soklen. Det gør både montering og prissætning enkel og ukompliceret for håndværkeren, fordi foldedøren nemt kan etableres i en eksisterende åbning i murværket. 

Selvom foldedøren giver stor fleksibilitet, går du ikke på kompromis med dørens energieffektivitet. Den leveres med lavenergiruder med 2 lags glas, energimærke B og 3 lag glas, energimærke A - både i træ og træ/alu. Du behøver heller ikke bekymre dig om holdbarheden – vi garanterer god kvalitet, og vi giver 10 års garanti.

Fritlagt LOW

Vores foldedøre kan leveres med 3-8 rammer (max rammevægt 60 kg) og kan produceres i mange forskellige størrelser fra 1408 mm til 4198 mm i bredden og fra 1693 mm op til 2588 mm i højden.

Afhængigt af boligens indretning kan rammerne både foldes sammen i den ene side, deles i midten eller asymmetrisk. Der skal dog altid foldes et ulige antal fag mod karmen.

FOLDEDØRE 3-FAGS

FOLDEDØRE 3-FAGS

Fakta om foldedøre:

 • Foldedøren leveres som Træ- & AluCapFront med 2-lags glas, Energimærke B og 3-lags glas, Energimærk A
 • Foldedøren kan leveres med sprosser i 20mm, 25mm, 42mm eller 55mm sprosser
 • Foldedøren er bundkørende, hvilket sikrer større stablitet. Forstærkning af overligger er ikke nødvendigt.
 • Standard rammebredde er 55mm
 • Topskinnen på udvendig side males i foldedørens udvendige farve
 • Justerbare hængsler og kørevogn i både bredde og højde
 • 55mm bundkarm leveres standard som mahogni - kan alternativt leveres som egetræ
 • 3-8 rammer - max: rammevægt 60kg
 • Karmbredde: min: 1408mm og max: 4198mm
 • Karmhøjde: min: 1693mm og max: 2588mm

Foldedøre i Træ

Vores døre i træ er produceret af nordisk fyrretræ, som har lang holdbarhed. Hvis du vælger en foldedør af træ leveres den med 2-lags eller 3-lags lavenergiruder.

Foldedøre i Træ/Alu

Vi producerer også foldedøre i træ og beklæder dem med alu, som kræver minimalt vedligehold. Den leveres med både 2- og 3-lags lavenergiruder.

Foldedør Galleri3
Foldedør Galleri2

Se flere billeder af foldedøre i galleriet

Galleri foldedøre

Foldedør Mockup

Vil du vide mere?

Læs mere om mulighederne og fordelene ved at vælge en foldedør.

Download foldedørs folder

Et væld af andre muligheder

Mulighederne for at åbne op til terrassen eller haven er mange. Derfor kan du vælge det udtryk, der passer til netop dit hjem – både indenfor hjemmets fire vægge og udendørs. Udover foldedøre har vi også terrassedøre, enkelte eller dobbelte terrassedøre og skydedøre, som alle lukker masser af sollys ind. Uanset hvad du vælger, så kan vores døre laves med smalle, elegante sprosser.

Terrassedør Fast Parti (1)

Terrassedør /fast parti

Se mere her

Dobbelt Terrassedør

Dobbelt terrassedør /fast parti

Se mere her

Foldedør Skitse

Foldedør

Se mere her

døre detalje.jpg

Mere lys

Dørene har slanke karme og rammer, rammelisterne er skrå og bundglaslisterne er uden fremspring. Det skaber et let og elegant design. Vælger du en hoveddør med glasfelter eller kombinerer en dør med et sideparti i glas, så sikrer konstruktionen et stort lysindfald.

døre detalje2.jpg

Mere kvalitet

Designet er gennemtænkt og giver døren et på én gang solidt og smukt udseende. Hoveddøren med glasfelter er fremstillet med skrå glaslister med skjult sømning. Det giver en elegant afslutning og sikrer, at der ikke trænger vand ind i træet gennem blottede sømhuller.

MereDesign_1400x930.jpg

Mere design

Den nordiske enkle og lyse stil går igen på afstandsprofilerne. Afstandsprofilerne er lys grå og lavet som varm kant. Den fås også i hvid eller sort, hvis det passer bedre til dit hjem.

Døre_Kombitrin_eg.jpg

Mere sammenhæng

Vores bundtrin består af en solid konstruktion i komposit, alu eller hårdttræ. Til udadgående døre er det også muligt at vælge et kombinationstrin, som også fås med egetræ.

outrup_farver.jpg

Farver

Outrup behandler trædelen på skydedøren med dækkende 2ØKO overfladebehandlingssystem. Det giver overfladen en lang holdbarhed på minimum 6-8 år, før elementerne skal males igen.

Vi tilbyder 8 flotte standard RAL farver. Det er muligt at få forskellige farver ud- og indvendigt på din skydedør, ligesom karm og rammer også kan males i forskellige farver. Mod en beskeden merpris har du mulighed for at vælge mellem 180 andre RAL farver samt adskillige NCS-S farver (dog kun til TræFront).

Træ/alu elementer fremstilles også med granitlook på den udvendige alukappe. Overfladen fremstår rustik og elegant, samtidig med at den både er praktisk og smudsafvisende på grund af den sandblæste struktur.

Herning

Glas

Alle døre og vinduer fra Outrup kan fås med to- og trelags lavenergiruder, som har en høj isoleringsevne. Du kan vælge mellem forskellige glastyper såsom:

 • Mat og ornament glas
 • Solafskærmende glas
 • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

snittegninger.jpg

Snittegninger og produktdata

Her kan du se snittegninger, produkttekniske datablade og vejledninger til vores produkter.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

Garanti Badge

UDSIGT TIL 10 ÅRS GARANTI

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor giver vi altid 10 års garanti, når du køber vinduer og døre hos os. For det skal være trygt og sikkert at købe nye vinduer og døre, og den tryghed får du hos os.

Vores produkter er bl.a. FSC-certificeret, DVV-mærket, godkendt af energimærkningsordningen og CE-godkendt og har Dansk Indeklima-mærkning.

Læs mere om garanti og tryghed

Kontakt

Har du spørgsmål, så ring til os. Vi er faguddannede indenfor byggebranchen og har en stor viden, som vi gerne deler ud af.

Kontakt Outrup

Bestil opmåling

Alle vores skydedøre laves på mål, og vi sender gerne en fagmand gratis ud for at hjælpe dig med opmåling og rådgivning. Vi ved nemlig, at en korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat.

Bestil opmåling

Find din forhandler

Vores forhandlere er klar til at rådgive dig, bestille og montere dine nye vinduer og døre.

Flere af dem har også udstillinger, så du kan se og røre ved elementerne.

Find din forhandler

Loading...