Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Døre

Foldedøre

Foldedøren giver dig udsigt til mere

Smalle rammer i enkel design sikrer et pragtfuldt lysindfald kombineret med unik funktionalitet.

Drømmer du om at forlænge de danske årstider - lade lyset og naturen strømme ind året rundt og nærmest lade inde- og uderum smelte sammen? Så vil det være oplagt at vælge en foldedør fra Outrup.

På få minutter kan du åbne op til en vidunderlig følelse af frihed indendøre - uden at gå på kompromis med hverken energieffektivitet eller kvalitet.

Foldedøren kan tilpasses dine behov og ønsker, så den matcher din boligs udtryk. Den kan leveres f.eks. med sprosser tilpasset den klassiske stil.

Foldedøren er ideel til nybyggeri og renovering af såvel parcelhuse som patriciervillaer.

Foldedøren kan leveres med 3-10 rammer i bredde fra 1288 mm til 7000 mm og højde op til 2400 mm.

Om alle rammer skal foldes til samme side, deles i midten eller asymmetrisk afhænger af antallet af rammer, boligens indretning og individuelle ønsker. Der skal altid foldes et ulige antal rammer mod karm.

Et væld af andre muligheder

Mulighederne for at åbne op til terrassen eller haven er mange. Vælg det udtryk der passer til netop din bolig. Terrassedøre, enkelte eller dobbelte, og skydedøre lukker lyset ind og lader ude og inde smelte sammen. Alle vores døre kan krydres med smalle, elegante sprosser.

MERE LYS

Dørene har slanke karme og rammer. Det er alt sammen designet til at sikre et stort lysindfald. Det gør derudover udtrykket let og elegant.

MERE FLEKSIBILITET

Et gennemtænkt design hele vejen rundt, giver foldedørene et smukt udseende og stor fleksibilitet. På kort tid kan du åbne døren og gøre ude til inde og omvendt.

MERE KVALITET

Foldedøren produceres selvfølgelig i Danmark. Det giver god mening at gøre brug af den store danske ekspertise og samtidig medvirke til at udvikle  danske arbejdspladser.

MERE ENERGI

Du kan vælge mellem 2- eller 3-lags lavenergiruder, som er henholdsvis B- og A-mærkede, der giver dig udsigt til en mindre varmeregning.

Tekniske detaljer om foldedøre:

 • En funktionel konstruktion i max 7 meters bredde
 • Rammebredde max 850mm
 • Integreret køreskinne øverst og specialdesignede bundhængsler med letkørende ruller udvendigt
 • Integreret sikringsbeslag i form af kraftige hagekolver og justerbart sikkerhedsslutblik med skråtstillede skuer samt fuldlimede energiruder
 • Dobbelttætning mellem rammerne sikrer tætte døre
 • Fremskudte alubundglaslister i træ-elementer
 • Glaslister i 7o hældning
 • Sorte afstandsprofiler udført som varm kant og sorte glasbånd
 • Sprosser kan tilvælges som 25, 42 eller 60mm
 • 50mm hårdttræsbundtrin
 • Classic eller Modern profil
 • Foldedøre op til 4200 mm leveres samlet i ét parti. Foldedøre over 4200 mm leveres med karm og skinner delvist usamlede. Rammerne medleveres særskilt, da disse først skal hænges i efter montering af karmen.

Farver

Outrup behandler trædelen på vinduer og døre med dækkende 2ØKO overfladebehandlingssystem. Det giver overfladen en lang holdbarhed på minimum 6-8 år, inden elementerne skal males igen.

Vi tilbyder vores vinduer og døre i et utal af RAL farver. Her er de 8 standardfarver, som du kan få uden ekstra tillæg. Du kan også få forskellige farver ud- og indvendigt.

Træ/alu elementer fremstilles også med granitlook på den udvendige alukappe. Overfladen fremstår rustik og elegant – og er samtidig både praktisk og smudsafvisende grundet den sandblæste struktur.

Glas

Vinduer og døre fra Outrup kommer som standard med lavenergiruder. Du kan vælge mellem 2- og 3-lags glas. Du kan vælge mellem flere forskellige typer glas:

 • Mat og ornament glas
 • Solafskærmende glas
 • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

Snittegninger og produktdata

Download snittegninger og produkttekniske datablade her. Du kan også se vejledninger og læse mere om vedligeholdelse.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

Salgs- og leveringsbetingelser

Foldedøre i Træ

Foldedøre produceret i træ - fra langsomtvoksende fyrretræ. Med en høj kerneandel sikrer du dig en dør, som holder i mange år frem.

Foldedøre i træ fås med 2-lags lavenergiruder.

Foldedøre i Træ/Alu

Alu-beklædningen udvendigt sikrer en vejrbestandig overflade, som sikrer dig minimalt vedligehold. Træ-delen indvendigt sørger for at bibeholde den behagelige fornemmelse ved naturens eget materiale.

Foldedøre i træ/alu fås med 2- og 3-lags laverenergiruder.

 

Den ægte vare - med udsigt til 10 års garanti

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor kan vi uden problemer give dig 10 års garanti på vores vinduer og døre.

Læs mere om Garanti og tryghed

Download
produkt-flyer

Læs mere om vores foldedøre og gem det som en pdf.

Download flyer her