AluCapFront

Trae-alu vinduer1.jpg

Træ alu vinduer uden vedligehold

Træ Alu vinduer er fremstillet af træ og beklædt med en kappe af aluminium på udvendig side. Det betyder, at du får et smukt trævindue inde i huset og et stærkt modstandsdygtigt aluvindue på udvendig side af huset, når du vælger vinduer i træ alu. Vi kalder dem AluCapFront og leverer dem med både 2- og 3-lags glas.

Der er mange fordele ved at vælge AluCapFront vinduer. Kappen af aluminium er særdeles modstandsdygtig over for vejr og vind. AluCapFront vinduer er desuden vedligeholdelsesfrie og nemme at holde flotte og rene. Når du rengør det udvendige alu vindue med vand tilsat svage vaskemidler, evt. autoshampoo med voks, på en svamp i ny og næ, fremstår vinduerne som nye. Nemt og bekvemt.

AluCapFront fra Outrup er designet til at passe til både den arkitekttegnede bolig og den klassiske murermestervilla. De rene linjer er skabt ved usynlige overgange mellem alu og træ, og de slanke rammer gør designet let og elegant samtidig med, at det sikrer maksimalt lysindfald.

Når du bestiller AluCapFront vinduer, kan du vælge mellem to typer indvendige profiler. Nemlig MODERN og CLASSIC. MODERN passer til fx funkisvillaer, bungalows og nybyggeri, mens CLASSIC passer til bl.a. murermestervillaer, byhuse og idyllyske bondehuse.

AluCapFront-serien indeholder også døre – både facadedøre, terrassedøre og vinduesdøre. Ligesom vinduerne kommer de i høj kvalitet og har lang holdbarhed. Og så giver vi altid 10 års garanti.

Du kan se alle vores døre her.

AluCapFront er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

Acf 2 Lags A 1400X800 Marts 22

2-Lags træ/alu vindue

Acf 3 Lags A 1400X800

3-Lags træ/alu vindue

Træ/alu vinduer til enhver smag

Når du skal vælge nye vinduer, er det vigtigt at overveje, hvilket udtryk du ønsker. De rigtige vinduer kan nemlig skabe masser af personlighed og charme til hjemmet. Du kan vælge mellem to typer indvendige profiler, når du bestiller et vedligeholdelsesfrit vindue i træ/alu fra Outrup. Det gør det ekstra nemt for dig at vælge, hvilken stil passer bedst til dine ønsker.

Modern profil.jpg

MODERN profilen har et moderne nordisk design. Med smalle rammer består profilen af rene linjer, der giver et enkelt udtryk og er velegnet til en minimalistisk stil. Derudover sikrer vores MODERN vinduer et stort og naturligt lysindfald, så du kan få udsigt til mere. MODERN profilen er et godt valg til funkisvillaer, renovering af parcelhuse og nybyggeri.

Modern

classic_profil.jpg

Vores CLASSIC profil er til dig, der vil bevare det traditionelle udtryk i patriciervillaen, murermestervillaen eller det idylliske bondehus. Denne profil giver et gammeldags look uden at gå på kompromis med energivenligheden. Vores vinduer i CLASSIC kan kombineres med sprosser for et autentisk og charmerende udtryk.

Classic

træ-billede.jpg

AluCapFront eller TræFront?

Alle vores trævinduer og -døre fremstilles i fingerskarret nordisk fyrretræ, der har fået en miljøvenlig 2ØKO overfladebehandling. Det udvendige materiale er lavet i 90 % kernetræ med tætte årringe og et højt indhold af harpiks. Det giver træet en naturlig beskyttelse mod råd og svamp, som øger levetiden. Hvis du vælger vores TræFront vinduer, kræver de vedligeholdelse i form af regelmæssig rengøring og maling for at bevare den høje kvalitet.

Med AluCapFront vinduer kombinerer du det bedste af to verdener. Du får alle fordelene af et almindeligt fyrretræsvindue, mens ydersiden har en beskyttende kappe udført i aluminium. Denne alu-kappe sikrer ekstra beskyttelse mod det danske klima, så vinduet kan modstå al slags vejr og vind. Derudover kræver træ/alu vinduer mindre vedligeholdelse og er derfor velegnede til dig, der ønsker holdbare vinduer uden for meget besvær.

MereLys.jpg

Mere lys

Slanke karme og rammer kombineret med skrå lister uden fremspring sikrer et stort lysindfald og gør designet let og elegant. Drømmer du om vinduer i træ alu med smalle sprosser, er det selvfølgelig også muligt, så du stadig kan lukke lyset ind.

Sprosser

MereEnkelthed.jpg

Mere enkelhed

Det gennemtænkte design kommer bl.a. til syne ved usynlige overgange mellem alu-fronten og træet. Også de præcise alu-samlinger er med til at sikre flotte enkle træ alu vinduer med rene linjer.

Inspirationskatalog

MereDesign.jpg

Mere design

Den enkle og lyse nordiske stil går igen på afstandsprofilerne i ruden, som modvirker kondens og træk. Afstandsprofilerne er lavet med varm kant og fås i sort, hvid eller lysegrå.

MereEnergi 2.jpg

Mere energi

Lavenergiruder giver dig udsigt til en mindre varmeregning. Du kan vælge mellem to- eller trelags ruder i vinduerne, som opfylder de gældende Energiklasser A og B jf. det aktuelle Byggereglement.

Energi

Garanti Badge

UDSIGT TIL 10 ÅRS GARANTI

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor giver vi altid 10 års garanti, når du køber vinduer og døre hos os. For det skal være trygt og sikkert at købe nye vinduer og døre, og den tryghed får du hos os.

Vores produkter er bl.a. FSC-certificeret, DVV-mærket, godkendt af energimærkningsordningen og CE-godkendt og har Dansk Indeklima-mærkning.

Læs mere om garanti og tryghed

indbrudstyv_aflang.jpg

Ekstra sikring med træ/alu vinduer og døre

Svagheder i vinduer og døre er indbrudstyvens vej ind. Derfor kan modstandsdygtige beslag og tekniske detaljer gøre en forskel og holde ubudne gæster ude af dit hjem.

Vi har allerede indbygget ekstra sikring som standard i vores vinduer og døre, men det er muligt at tilkøbe yderligere indbrudshæmmende beslag, ruder eller pakker, som du kan supplere med – for en sikkerheds skyld.

Læs mere om sikring

Energi

Når energiforbruget skal sænkes, handler det bl.a. om at mindske varmetabet fra boligen. Her spiller valget af vinduer en stor rolle. Lavenergiruder sikrer, at sollyset har god passage til at opvarme boligen samtidig med, at varmen holdes inden døre. Det er netop kvaliteten ved vores ruder med 2- & 3-lags glas, som kan øge denne effekt markant.

Læs mere om energi

energimærker.jpg

Sådan passer du på dine træ/alu vinduer

Den udvendige del af et vindue er mest udsat, da det danske klima byder på regn, sne og vind. Med AluCapFront får du vinduer, der er særdeles modstandsdygtige overfor vind og vejr på grund af den udvendige alu-kappe.

Når du skal vedligeholde vinduerne udvendigt, anbefaler vi rengøring med vand og et svagt vaskemiddel såsom autoshampoo med voks, så vinduerne fremstår som nye igen.

Ikke Navngivet 2

Opmåling og montering

Vi samarbejder med en lang række forhandlere, som typisk er håndværksmestre og faguddannede. De tilbyder masser af inspiration, rådgivning og hjælp til praktikken – lige fra opmåling til montering. Det er også hos dem, du bestiller vinduer og døre fra Outrup.

Kontakt

Har du spørgsmål, så ring til os. Vi er faguddannede inden for byggebranchen og har en stor viden, som vi gerne deler ud af.

Kontakt Outrup

BESTIL GRATIS OPMÅLING

Alle vinduer og døre laves efter mål og ønsker og sælges altid via en håndværksmester. Vi tilbyder en professionel opmåling, så du er sikret vinduer og døre, der passer perfekt til dit hjem. En opmåling hos os er helt gratis og uforpligtende og foretages af en forhandler/ håndværksmester i dit lokalområde.

Bestil opmåling

snittegninger.jpg

Snittegninger og produktdata

Her kan du se snittegninger, produkttekniske datablade og vejledninger til vores produkter.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

Herning

Glas

Alle døre og vinduer fra Outrup kan fås med to- og trelags lavenergiruder, som har en høj isoleringsevne. Du kan vælge mellem forskellige glastyper såsom:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

outrup_farver.jpg

Farver

Outrup behandler trædelen på vinduer og døre med dækkende 2ØKO overfladebehandlingssystem. Vi tilbyder vores vinduer og døre i et utal af RAL farver. Her er de otte standardfarver, som du kan få uden ekstra tillæg.

Træ/alu elementer fremstilles også med granitlook på den udvendige alukappe. Overfladen fremstår rustik og elegang – og er samtidig både praktisk og smudsafvisende grundet den sandblæste struktur.

Læs mere om farver her

indbrudstyv_aflang.jpg

Sikring

Svagheder i vinduer og døre er indbrudstyvens vej ind. Derfor kan modstandsdygtige beslag og tekniske detaljer gøre en forskel og holde ubudne gæster ude af dit hjem.

Vi har allerede indbygget ekstra sikring som standard i vores vinduer og døre, men det er muligt at tilkøbe yderligere indbrudshæmmende beslag, ruder eller pakker, som du kan supplere med – for en sikkerheds skyld.

Læs mere om sikringsmulighederne

AluCapFront_3lags vinduer_Modern.png

Få udsigt til en mindre varmeregning.

Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet i boligen. Her spiller valget af vindue en vigtig rolle. Vores energiruder i vinduerne sikrer, at sollyset nemt kan trænge igennem og opvarme boligen, uden varmen siver ud, så du i sidste ende kan spare på varmeregningen.

Læs mere om Energi

FAQ OM TRÆ ALU VINDUER

Den præcise levetid for et vindue er vanskelig at fastsætte. Som udgangspunkt kan du forvente, at et nyere vindue i det danske klima holder i en længere årrække med regelmæssig vedligeholdelse. I kystnære områder er levetiden kortere, da vejret er hårdere ved vinduets udvendige overflader.

Den udvendige aluminiumskappe bør ikke males. Vi anbefaler vedligeholdelse i form af en let rengøring to-tre gange om året. Læs mere om vores råd til vedligeholdelse HER

Vinduer i træ/alu er en kombination af solidt kernefyrretræ på den indvendige side og pulverlakeret aluminium på den udvendige side. Derfor får du et holdbart vindue, der sikrer en lang levetid og en minimal vedligeholdelse.

Alle Outrup vinduer og døre udføres efter mål, der er tilpasset forskellige boligtyper og arkitekturer.

Hvis du ønsker at købe træ/alu vinduer til helårshuset, så er vinduer med energimærke A et lovmæssig krav. De lever op til de strenge bygningskrav og har en høj isoleringsevne. Hos Outrup kan du få både to- og trelagsvinduer i energiklasse A.

Med en udvendig aluminiumskappe holder AluCapFront godt i det danske klima. AluCapFront er til dig, der ønsker minimal vedligeholdelse og dermed have tid til andre ting.

Et vindue med AluCapFront fra Outrup behøver kun minimal vedligeholdelse i form af rengøring på udvendig side. Trædelen på indvendig side kan males ved sjældent behov.

Find din forhandler

Vores forhandlere er klar til at hjælpe dig vælge, bestille og montere dine nye vinduer og døre.

Flere af dem har også udstillinger, hvor du kan se vores udvalg.

Find din forhandler

Loading...