Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Træ/Alu - AluCapFront

Vedligeholdelsesfrie træ/alu vinduer og døre med 2- eller 3-lags glas.

AluCapFront fra Outrup er fremstillet i en solid træ-konstruktion beklædt med en kappe af aluminium på udvendig side. Alu-kappen er særdeles modstandsdygtig overfor vejr og vind - og kræver minimal vedligeholdelse - lidt olie og sæbe på en svamp i ny og næ, og alufronten fremstår som ny. Så du behøver aldrig mere bekymre dig om at skulle male vinduer og døre udvendigt igen.

Outrups træ/alu vinduer har et design udvendigt, der med sine rene linjer, passer både til den moderne arkitekttegnede bolig og til den klassiske danske murermestervilla.


MODERN eller CLASSIC Træ/alu

Træ/alu vinduer fås med MODERN eller CLASSIC profil indvendigt. Så de passer til den moderne enkle stil i nyere hus eller til den mere klassiske stil ofte kombineret med sprosser. Læs mere om de to serier og se de forskellige vinduesmodeller og varianter.

MERE LYS

Slank karm/ramme og skrå rammelister/bundglaslister uden fremspring sikrer stort lysindfald – og gør designet elegant og let. Dertil kommer smalle sprosser, som leder tankerne hen på originale kittede vinduer.

Læs mere om sprosser

MERE ENKELHED

Et gennemtænkt design hele vejen rundt, sikrer vinduets rene linjer. Bland andet ved en usynlig overgang mellem alu-fronten og træet - og knivskarpe alusamlinger.

MERE DESIGN

Den nordiske enkle og lyse stil går også igen på afstandsprofilerne i ruderne – der er flot lys grå - og selvfølgelig lavet som varm kant. Det modvirker kondens og træk. Du kan tilvælge hvid eller sort, hvis du ønsker en anden farve.

MERE ENERGI

Du kan vælge mellem 2- eller 3-lags lavenergiruder, som er henholdsvis B og A-mærkede, der giver dig udsigt til en mindre varmeregning. 3-lags glas lever op til nuværende og forventede energikrav i BR2020.

Læs mere om Energi

Den ægte vare - med udsigt til 10 års garanti

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor kan vi uden problemer give dig 10 års garanti på vores vinduer og døre.

Læs mere om Garanti og tryghed

Ekstra sikre træ/alu vinduer og døre

Træ/alu vinduer med integrerede sikringsbeslag gør det vanskeligt, for ubudne gæster at få adgang via dine vinduer.

Til træ/alu døre kan du tilkøbe ekstra sikkerhed med vores sikkerhedspakker.

Læs mere om Sikring

Snittegninger og produktdata

Download snittegninger og produkttekniske datablade her. Du kan også se vejledninger og læse mere om vedligeholdelse.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

Salgs- og leveringsbetingelser

Glas

Vinduer og døre fra Outrup kommer som standard med lavenergiruder. Du kan vælge mellem 2- og 3-lags glas. Du kan vælge mellem flere forskellige typer glas:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

Farver

Outrup behandler trædelen på vinduer og døre med dækkende 2ØKO overfladebehandlingssystem. Vi tilbyder vores vinduer og døre i et utal af RAL farver. Her er de 8 standardfarver, som du kan få uden ekstra tillæg.

Træ/alu elementer fremstilles også med granitlook på den udvendige alukappe. Overfladen fremstår rustik og elegant – og er samtidig både praktisk og smudsafvisende grundet den sandblæste struktur.

Sikring

Med vinduer og døre fra Outrup kan du gøre det besværligt at være indbrudstyv – ja, du kan måske forhindre, at tyven vælger dit hus at bryde ind i.

Vinduer og døre med paskvilgreb fra Outrup er som standard forsynet med stærke modstandsdygtige sikringsbeslag.

Derudover kan du vælge at supplere med ekstra sikring eller få en af vores sikkerhedspakker til facadedøre.

Læs mere om sikringsmulighederne

Få udsigt til en mindre varmeregning.

Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet fra boligen. Her spiller energiruder en vigtig rolle. Energiruder sikrer, at varmen indefra holdes inde, og at sollyset udefra har god passage gennem ruden til at opvarme boligen.

Med 3-lags ruder fra Outrup vil denne effekt øges markant.

Læs mere om Energi

AluFront - alu/komposit

Et alternativ til træ/alu er alu/komposit, som vi også kan levere - det kalder vi Alufront. Det ligner et traditionelt trævindue indvendigt, men er et alu/komposit vindue. Indvendigt er der tale om fyrretræ og udvendigt er trævinduet støbt i formfast aluminium til beskyttelse mod vind og vejr.

Outrup AluFront leveres i mange typer og matcher Outrups sortiment af vinduer og døre i træ. Fast karm, modul-, bondehus-, dannebrogs- og palævinduer og døre kan leveres som Outrup Alufront elementer.

Sådan er Outrup AluFront opbygget:

  • 2 eller 3-lags lavenergiruder med varm kant – en varmeisolerende liste i karmen, der også modarbejder kondens.
  • Behageligt fyrretræ af bedste kvalitet med MODERN eller CLASSIC profil.
  • Stærke samlinger sikrer god kvalitet og lever op til alle DVC krav.
  • Formfast profil i aluminium beskytter elementet mod vind og vejr.
  • Komposit i karmen sikrer stabilitet og bidrager til god isoleringsevne.