Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Træ/Alu - AluCapFront


Træ/alu vinduer til enhver smag

Vores vinduer i træ alu fås med to typer indvendige profiler. MODERN passer til den moderne enkle stil i et nyere hus, og CLASSIC er vinduer i klassisk stil, der f.eks. kan kombineres med sprosser. Læs mere om de to serier, og se de forskellige modeller og varianter.

MERE LYS

Slanke karme og rammer kombineret med skrå lister uden fremspring sikrer et stort lysindfald og gør designet let og elegant. Drømmer du om vinduer i træ alu med sprosser, kan du også få dem med smalle sprosser, så du stadig kan lukke lyset ind.

Sprosser

MERE ENKELHED

Det gennemtænkte design kommer bl.a. til syne ved usynlige overgange mellem alu-fronten og træet. Også de præcise alu-samlinger er med til at sikre flotte enkle træ alu vinduer med rene linjer.

Inspirationskatalog

MERE DESIGN

Den nordiske enkle og lyse stil går igen på afstandsprofilerne i ruderne, som modvirker kondens og træk. Afstandsprofilerne er lys grå og lavet som varm kant. Den fås også i hvid eller sort, hvis det passer bedre til dit hjem.

MERE ENERGI

Lavenergiruder giver dig udsigt til en mindre varmeregning. Du kan vælge mellem 2- eller 3-lags glas i form af lavenergiruder, som er henholdsvis B og A-mærkede. Vinduerne med 2- & 3-lags glas lever op til nuværende energikrav i tillægget til BR2018.

Energi

Den ægte vare - med udsigt til 10 års garanti

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor kan vi uden problemer give dig 10 års garanti på vores vinduer i træ alu – og alle vores andre vinduer og døre.

Læs mere om Garanti og tryghed

Ekstra sikkerhed med træ/alu vinduer og døre

Svagheder i vinduer og døre er indbrudstyvens vej ind. Derfor kan ekstra modstandsdygtige sikringsbeslag og tekniske detaljer gøre en forskel og holde ubudne gæster ude af dit hjem.

Vi har allerede indbygget ekstra sikkerhed som standard i vores vinduer og døre, men det er muligt at tilkøbe ekstra sikkerhedspakker, som du kan supplere med – for en sikkerheds skyld.

Læs mere om Sikring

Energi

Når energiforbruget skal sænkes, handler det bl.a. om at mindske varmetabet fra boligen. Her spiller valget af vinduer en stor rolle. Lavenergiruder sikrer, at sollyset har god passage til at opvarme boligen samtidig med, at varmen holdes inden døre. Det er netop kvaliteten ved vores ruder med 3-lags glas, som kan øge denne effekt markant.

Læs mere om Energi

Sådan passer du på dine aluvinduer

Den udvendige del af et vindue er oftest mest udsat, for det danske klima byder på regn, sne og vind. Med AluCapFront får du gode vinduer, der er særdeles modstandsdygtige overfor vind og vejr på grund af den udvendige alu-kappe. Når du rengør det udvendige alu vindue med vand tilsat svage vaskemidler, evt. autoshampoo med voks på en svamp i ny og næ, fremstår vinduerne som nye.

 

Snittegninger og produktdata

Download snittegninger og produkttekniske datablade her. Du kan også se vejledninger og læse mere om vedligeholdelse.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

Salgs- og leveringsbetingelser

Glas

Vinduer og døre fra Outrup kommer som standard med lavenergiruder, hvor du kan vælge mellem 2- og 3-lags glas. Du kan også vælge mellem flere forskellige typer glas:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

Farver

Outrup behandler trædelen på vinduer og døre med dækkende 2ØKO overfladebehandlingssystem. Vi tilbyder vores vinduer og døre i et utal af RAL farver. Her er de otte standardfarver, som du kan få uden ekstra tillæg.

Træ/alu elementer fremstilles også med granitlook på den udvendige alukappe. Overfladen fremstår rustik og elegang – og er samtidig både praktisk og smudsafvisende grundet den sandblæste struktur.

Læs mere om farver her

Sikring

Med vinduer og døre fra Outrup kan du gøre det besværligt at være indbrudstyv. Vores vinduer og døre er produceret med ekstra høje sikkerhedsstandarder, og det er muligt at tilkøbe ekstra sikkerhedspakker, som du kan supplere med – for en sikkerheds skyld.

Se standarder og tilkøb

Få udsigt til en mindre varmeregning.

Når energiforbruget skal sænkes, handler det bl.a. om at mindske varmetabet fra boligen. Her spiller valget af vinduer en stor rolle. Lavenergiruder sikrer, at sollyset har god passage til at opvarme boligen samtidig med, at varmen holdes inden døre. Det er netop kvaliteten ved vores ruder med 2- & 3-lags glas, som kan øge denne effekt markant.

Læs mere om Energi

FAQ om træ alu vinduer

Levetiden for vinduer er vanskeligt at fastsætte helt præcist. Som udgangspunkt, og under forudsætning af regelmæssig vedligeholdelse, bør det kunne forventes, at et nyere vindue i det danske klima holder i 30-40 år. I kystnære områder må det dog forventes, at levetiden er kortere.

Alu på udvendig side bør ikke males men vaskes et par gange om året – læs mere om vedligeholdelse her

Vinduer i træ alu er en kombination af solidt kernetræ træ på den indvendige side og pulverlakeret aluminium på den udvendige side. På den måde får man fordelene ved et holdbart trævindue, der sikrer en lang levetid, og ved alu vinduet, der sikrer minimal vedligeholdelse.

Ja, alle Outrups vinduer og døre fås efter mål, der er tilpasset forskellige boligtyper og arkitekturer.