Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Træ/Alu - AluCapFront


Træ/alu vinduer til enhver smag

AluCapFront fås med to typer invendige profilering. MODERN passer til den moderne enkle stil i et nyere hus, og CLASSIC er vinduer i klassisk stil, der fx kan kombineres med sprosser. Læs mere om de to serier, og se de forskellige modeller og varianter.

MERE LYS

Slanke karme og rammer kombineret med skrå lister uden fremspring sikrer et stort lysindfald og gør designet let og elegant. Drømmer du om sprossevinduer, kan du også få dem med smalle sprosser, så du stadig kan lukke lyset ind.

Sprosser

MERE ENKELHED

Det gennemtænkte design kommer blandt andet til syne ved usynlige overgange mellem alu-fronten og træet. Også de præcise alu-samlinger er med til at sikre flotte enkle vinduer med rene linjer.

Inspirationskatalog

MERE DESIGN

Den nordiske enkle og lyse stil går igen på afstandsprofilerne i ruderne. Afstandsprofilerne er lys grå og lavet som varm kant. De fås også i hvid eller sort, hvis det passer bedre til dit hjem.

MERE ENERGI

Lavenergiruder giver dig udsigt til en mindre varmeregning. Du kan vælge mellem 2- eller 3-lags lavenergiruder, som er henholdsvis B og A-mærkede. Vinduerne med 3-lags glas lever både op til nuværende og forventede energikrav i BR2020.

Energi

Den ægte vare - med udsigt til 10 års garanti

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor kan vi uden problemer give dig 10 års garanti på vores vinduer og døre.

Læs mere om Garanti og tryghed

Ekstra sikkerhed med træ/alu vinduer og døre

Svagheder i vinduer og døre er indbrudstyvens vej ind. Derfor kan ekstra modstandsdygtige sikringsbeslag og tekniske detaljer gøre en forskel og holde ubudne gæster ude af dit hjem.

Vi har allerede indbygget ekstra sikkerhed som standard i vores vinduer og døre, men det er muligt at tilkøbe ekstra sikkerhedspakker, som du kan supplere med – for en sikkerheds skyld.

Læs mere om Sikring

Energi

Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet fra boligen. Her spiller valget af vinduer en stor rolle. Lavenergiruder sikrer, at sollyset har god passage til at opvarme boligen samtidig med at varmen holdes inden døre. Det er netop kvaliteten ved vores 3-lags ruder, som kan øge denne effekt markant.

Læs mere om Energi

Sådan passer du på dine aluvinduer

Den udvendige del af et vindue er oftest mest udsat, for det danske klima byder på både regn, sne og vind. Med AluCapFront får du vinduer, der er særdeles modstandsdygtige overfor det danske vejr på grund af den udvendige alu-kappe. Når du rengør det udvendige alu vindue med vand tilsat svage vaskemidler, evt. autoshampoo med voks, på en svamp i ny og næ, fremstår vinduerne som nye. Nemt og bekvemt.

 

Snittegninger og produktdata

Download snittegninger og produkttekniske datablade her. Du kan også se vejledninger og læse mere om vedligeholdelse.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

Salgs- og leveringsbetingelser

Glas

Vinduer og døre fra Outrup kommer som standard med lavenergiruder. Du kan vælge mellem 2- og 3-lags glas. Du kan vælge mellem flere forskellige typer glas:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

Farver

Outrup behandler trædelen på vinduer og døre med dækkende 2ØKO overfladebehandlingssystem. Vi tilbyder vores vinduer og døre i et utal af RAL farver. Her er de 8 standardfarver, som du kan få uden ekstra tillæg.

Træ/alu elementer fremstilles også med granitlook på den udvendige alukappe. Overfladen fremstår rustik og elegant – og er samtidig både praktisk og smudsafvisende grundet den sandblæste struktur.

Læs mere om farver her

Sikring

Med vinduer og døre fra Outrup kan du gøre det besværligt at være indbrudstyv – ja, du kan måske forhindre, at tyven vælger dit hus at bryde ind i.

Vinduer og døre med paskvilgreb fra Outrup er som standard forsynet med stærke modstandsdygtige sikringsbeslag.

Derudover kan du vælge at supplere med ekstra sikring eller få en af vores sikkerhedspakker til facadedøre.

Læs mere om sikringsmulighederne

Få udsigt til en mindre varmeregning.

Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet fra boligen. Her spiller energiruder en vigtig rolle. Energiruder sikrer, at varmen indefra holdes inde, og at sollyset udefra har god passage gennem ruden til at opvarme boligen.

Med 3-lags ruder fra Outrup vil denne effekt øges markant.

Læs mere om Energi