Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Vinduer

Topstyrede vinduer

Et topstyret vindue er en tidløs klassiker

For mange er et topstyret vindue en moderne klassiker. Med sin trinløse åbning er det er populært valg blandt mange. Vi har givet vinduet et design, der er inspireret af den skandinaviske minimalisme.

Du kan også kombinere et topstyret vindue med sprosser for at skabe et helt igennem originalt udtryk, der passer til ældre boliger såvel som til nybyggeri. Et topstyret vindue giver et stort lysindfald, der skaber plads i rummet. Vores udvalg lever op til de nyeste krav og standarder for lavenergivinduer.

Bestil gratis opmåling til nye vinduer

Det er en god idé at få målt op til dine nye Topstyrede vinduer. En professionel opmåling giver nemlig dig det bedste resultat og sikrer, at dine nye vinduer og døre passer perfekt i dit hjem. Og så er det endda gratis.

Vi sørger for, at en af vores gode og pålidelige håndværkere kommer og laver en opmåling. Han kan også rådgive dig om alle de vigtige muligheder, når du skal have nye vinduer og døre.

Bestil opmåling

Hvordan skal dit nye vindue se ud?

Et vindue er ikke bare et vindue – det spiller en væsentlig rolle for æstetikken af dit hjem. Vinduet sætter et personligt præg på husets udtryk. Derfor er det vigtigt, at du vælger det helt rigtige vindue, der passer til dine ønsker.

 

CLASSIC

Vores CLASSIC profil er til dig, der vil bevare det traditionelle udtryk i murermestervillaen eller det idylliske bondehus. Denne profil giver et gammeldags look uden at gå på kompromis med energivenligheden. Et topstyret vindue i CLASSIC kan kombineres med sprosser for et autentisk og charmerende udtryk.

Se vores CLASSIC galleri

MODERN

MODERN profilen har et moderne nordisk design. Med smalle rammer består profilen af rene linjer, der giver et enkelt udtryk og er velegnet til en minimalistisk stil. Derudover sikrer vores MODERN vinduer et stort og naturligt lysindfald. Et oplagt valg til funkisvillaer, renovering af parcelhuse og nybyggeri.

Se vores MODERN galleri

Få udsigt til en lavere varmeregning

Når du skal sænke dit energiforbrug, handler det ofte om at formindske varmetabet i dit hjem. Her spiller vinduerne en stor rolle. Med lavenergiruder sikrer du, at sollyset har god passage til at opvarme boligen samtidig med, at varmen bliver holdt inden døre. Hos Outrup har vi et udvalg af 2- og 3-lags glasruder – alle Energimærke A, som kan hjælpe dig med at spare på varmeregningen.

Læs mere om energi

Mere lys

Et topstyret vindue har slanke karme og rammer, der skaber et tidløst og let udtryk. Derudover sikrer det også et stort lysindfald. Hvis du gerne vil have et topstyret vindue med sprosser, fås de i en smal udgave, så du stadig kan lukke masser af sollys ind i dit hjem.

Mere kvalitet

Med topstyrede vinduer fra Outrup får du vinduer med en lang levetid og 10 års garanti. Vi producerer alle vores vinduer i Danmark, hvor vi har stor ekspertise i forskellige vinduestyper og at skræddersy vinduer efter mål.

Mere design

Den enkle og lyse nordiske stil, der går igen på afstandsprofilerne, er lavet med en varm kant, så de har en høj isoleringsevne. Profilerne fås i lysegrå, sort og hvid.

Mere sammenhæng

Det gennemtænkte design er især tydeligt ved den usynlige overgang mellem den udvendige aluminiumskappe og det indvendige træ i vores AluCapFront. De præcise alu-samlinger er også med til at sikre et flot og enkelt udtryk.

Farver

Et topstyret vindue kan fås i mange farver. Faktisk har vi et utal af RAL-farver foruden vores otte standardfarver. Det er også muligt at få et vindue med forskellige farver ind- & udvendigt og forskellige farver på karm og rammer.

Alle vores vinduer i træ bliver behandlet med et 2ØKO overfladebehandlingssystem, der dækker alle overflader. Det sikrer en fin holdbarhed. Vælger du at få dit topstyrede vindue med vores AluCapFront, behøver du ikke bekymre dig om at male dit vindue.

Det er også muligt at få vores udvalg af træ/alu vinduer med et granit-look på den udvendige side. Den sandblæste struktur giver et rustikt og elegant udtryk samtidig med, at overfladen er smudsafvisende.

Læs mere om farver her

 

Specialdesignede håndgreb

Når du bestiller nye vinduer fra Outrup, gør vi lidt ekstra ud af grebene. Vi har nemlig en serie af designergreb til både vinduer og døre. Grebene er behagelige og har et minimalistisk design, som passer både til vores moderne og klassiske profil.

Derudover har vi en række tilbehør til at øge funktionaliteten såsom greb med bremser, friskluftsventiler, lydreducerende glas og meget mere.

Se flere greb og tilbehør

Træ – TræFront

Topstyrede vinduer i høj kvalitet

I århundreder er nordisk fyrretræ blevet brugt til at producere danske vinduer og døre. Det er et lækkert og naturligt materiale med et højt indhold af kernetræ, som gør det velegnet til det danske klima. Alle udvendige dele i vores topstyrede vinduer i træ er derfor producerede i 90 % kernetræ.

Det sikrer tætte årringe og et højt indhold af harpiks, som naturligt beskytter træet mod råd og svamp. Vælger du et topstyret vindue i træ, får du altså et vindue i høj kvalitet og med en lang levetid.

Læs mere om TræFront

Træ/Alu – AluCapFront

Topstyrede vinduer uden vedligehold

Du har også mulighed for at få dine topstyrede vinduer i vores AluCapFront. Et vindue i træ/alu ligner et helt almindeligt trævindue på indersiden, mens en udvendige kappe af aluminium dækker ydersiden.

Det gør vinduet særdeles modstandsdygtigt overfor det danske vejr og sikrer en høj kvalitet. Derudover kræver træ/alu vinduer mindre vedligeholdelse i form af rengøring med lidt vand og sæbe to-tre gange årligt.

Læs mere om træ/alu

Find din nærmeste forhandler

Vores forhandlere står altid klar til at hjælpe dig med at vælge, bestille og montere dine nye topstyrede vinduer fra Outrup.

Nogle af vores forhandlere har også udstillinger, hvor du kan kigge nærmere på vores udvalg af produkter og se alle detaljer helt tæt på.

Find din forhandler

Bestil GRATIS opmåling til nye vinduer

Skal du have skiftet vinduer eller døre i dit bolig, har du mulighed for at bestille en gratis og uforpligtende opmåling.
Vi sørger for at en af vores gode og pålidelige håndværkere kommer og laver en opmåling.
Han kan også rådgive dig, om alle de vigtige valg vedrørende vinduer og døre.

BESTIL GRATIS OPMÅLING

Den ægte vare - med udsigt til 10 års garanti

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor kan vi uden problemer give dig 10 års garanti på vores vinduer og døre.

Læs mere om Garanti og tryghed