< Tilbage til Døre

Skydedøre

Outrup vinduer0848.jpg

Luk lyset ind med en skydedør

En skydedør mellem terrassen og stuen kan få ude og inde til at smelte sammen året rundt. Det er både smukt, praktisk og energieffektivt

Med en skydedør bliver din terrasse en naturlig forlængelse af huset. Døren er nem at lukke op, og dens brede åbning og enkle design lader lyset strømme ind i dit hjem – uanset om skydedøren er åben eller lukket.

En skydedør kræver et minimum af plads på terrassen eller altanen, så du kan møblere, præcis som det passer dig uden at tage hensyn til svingende døre.

Som med alle andre døre og vinduer er det vigtigt, at skydedøren passer til resten af dit hjem og dets udtryk. Vi tilbyder skydedøre både med og uden sprosser, så de kan passe både til den ældre murermestervilla, det arkitekttegnede 60’er hus og til det moderne nybyggeri.

Bestil din opmåling her

Outrup vinduer0571.jpg
Skydedøre Outrup.jpg

Bliv inspireret

Se, hvordan andre har benyttet udendørs skydedøre til terrassen til at skabe et let og luftigt udtryk – såvel indendørs som udendørs.

Se Galleri

døre detalje.jpg

Mere lys

Dørene har slanke karme og rammer, rammelisterne er skrå og bundglaslisterne er uden fremspring. Det skaber et let og elegant design. Vælger du en hoveddør med glasfelter eller kombinerer en dør med et sideparti i glas, så sikrer konstruktionen et stort lysindfald.

døre detalje2.jpg

Mere kvalitet

Designet er gennemtænkt og giver døren et på én gang solidt og smukt udseende. Hoveddøren med glasfelter er fremstillet med skrå glaslister med skjult sømning. Det giver en elegant afslutning og sikrer, at der ikke trænger vand ind i træet gennem blottede sømhuller.

MereDesign_1400x930.jpg

Mere design

Den nordiske enkle og lyse stil går igen på afstandsprofilerne. Afstandsprofilerne er lys grå og lavet som varm kant. Den fås også i hvid eller sort, hvis det passer bedre til dit hjem.

Døre_Kombitrin_eg.jpg

Mere sammenhæng

Vores bundtrin består af en solid konstruktion i komposit, alu eller hårdttræ. Til udadgående døre er det også muligt at vælge et kombinationstrin, som også fås med egetræ.

Garanti Badge

UDSIGT TIL 10 ÅRS GARANTI

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor giver vi altid 10 års garanti, når du køber vinduer og døre hos os. For det skal være trygt og sikkert at købe nye vinduer og døre, og den tryghed får du hos os.

Vores produkter er bl.a. FSC-certificeret, DVV-mærket, godkendt af energimærkningsordningen og CE-godkendt og har Dansk Indeklima-mærkning.

Læs mere om garanti og tryghed

Kontakt

Har du spørgsmål, så ring til os. Vi er faguddannede indenfor byggebranchen og har en stor viden, som vi gerne deler ud af.

Kontakt Outrup

Bestil opmåling

Alle vores skydedøre laves på mål, og vi sender gerne en fagmand gratis ud for at hjælpe dig med opmåling og rådgivning. Vi ved nemlig, at en korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat.

Bestil opmåling

Find din forhandler

Vores forhandlere er klar til at rådgive dig, bestille og montere din nye terrasse skydedør. Flere af dem har også udstillinger, så du kan se og røre elementerne.

Find forhandler

vinduer - sommerhus2.jpg
Snitproeve Traefront 3Lag Classic Lille (1)

Træ – TræFront

En holdbar udendørs skydedør

Vores TræFront skydedøre på mål er fremstillet i nordisk fyrretræ. Det naturlige materiale har været brugt til døre og vinduer i århundreder, fordi det matcher det danske klima, og fordi det høje indhold af kernetræ gør, at både vinduer og døre kan holde meget længe.

Skydedøren fra Outrup er produceret med 90 % kernetræ i de udadvendte dele. Det betyder, at årringene er tætte og at indholdet af harpiks er højt. Det er positivt, da harpiks er en naturlig beskyttelse mod råd og svamp.

Læs mere om træfront

Trae-alu vinduer1.jpg
Snitproeve Alucapfront 3Lag Modern Lille


Træ/Alu – AluCapFront

Udendørs skydedør uden vedligehold

Vores AluCapFront skydedøre på mål til terrassen er fremstillet i en solid trækonstruktion, som er beklædt med en kappe af aluminium på udvendig side. Alu-Cappen er særdeles modstandsdygtig overfor vejr og vind.

En udendørs skydedør med Alu-Cappe kræver minimal vedligeholdelse. Det eneste du skal gøre, for at din skydedør til terrassen fremstår som ny, er at rengøre den udvendige side med lidt olie og sæbe (evt. autoshampoo) på en svamp i ny og næ.

Læs mere om AluCapFront

outrup_farver.jpg

Farver

Outrup behandler trædelen på skydedøren med dækkende 2ØKO overfladebehandlingssystem. Det giver overfladen en lang holdbarhed på minimum 6-8 år, før elementerne skal males igen.

Vi tilbyder 8 flotte standard RAL farver. Det er muligt at få forskellige farver ud- og indvendigt på din skydedør, ligesom karm og rammer også kan males i forskellige farver. Mod en beskeden merpris har du mulighed for at vælge mellem 180 andre RAL farver samt adskillige NCS-S farver (dog kun til TræFront).

Træ/alu elementer fremstilles også med granitlook på den udvendige alukappe. Overfladen fremstår rustik og elegant, samtidig med at den både er praktisk og smudsafvisende på grund af den sandblæste struktur.

Herning

Glas

Alle døre og vinduer fra Outrup kan fås med to- og trelags lavenergiruder, som har en høj isoleringsevne. Du kan vælge mellem forskellige glastyper såsom:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

snittegninger.jpg

Snittegninger og produktdata

Her kan du se snittegninger, produkttekniske datablade og vejledninger til vores produkter.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

Et væld af andre muligheder

Mulighederne for at åbne op til terrassen eller haven er mange. Derfor kan du vælge det udtryk, der passer til netop dit hjem – både indenfor hjemmets fire vægge og udendørs. Udover skydedøre har vi også terrassedøre, enkelte eller dobbelte terrassedøre og foldedøre, som alle lukker masser af sollys ind. Uanset hvad du vælger, så kan vores døre laves med smalle, elegante sprosser.

Terrassedør Fast Parti (1)

Terrassedør /fast parti

Se mere her

Dobbelt Terrassedør

Dobbelt terrassedør /fast parti

Se mere her

Foldedør Skitse

Foldedør

Se mere her

Skydedøre2.jpg

Høj kvalitet uden kompromis

Hos Outrup må du gerne stille høje krav til kvalitet og finish. Kvaliteten på vores produkter er nemlig en af de ting, vi er mest stolte af. Vores skydedøre og andre kvalitetsdøre og -vinduer er lavet af de bedste materialer og konstrueret på en måde, der beskytter optimalt mod slitage, ælde og energitab og dermed gør dem særligt holdbare.

Alle vores vinduer og døre er af dansk kvalitet og produceret af kompetente og passionerede medarbejdere – netop for at sikre den høje kvalitet gennem effektiv processtyring.

Læs mere om vores kvalitet her

Hæveskydedør

Sådan vælger du den rigtige skydedør

Vi tilbyder som altid kun skræddersyede løsninger for at sikre, at du får præcis den dør eller det vindue, der passer til din bolig og dine behov. Det er vigtigt, at døren rammer husets udtryk og passer til helheden. Uanset om den skal være romantisk, moderne eller klassisk.

Hos Outrup kan udtrykket variere. Kvaliteten og det holdbare design kan ikke.

Her følger en lille tjekliste til, hvad du skal overveje, når du skal vælge den rigtige skydedør:

  • Træ eller træ/alu
  • Farver
  • Glas
  • Design
Outrupdoeren

Design din personlige dør

Hoveddøren udgør en essentiel del af din boligs facade og kan betragtes som boligens visitkort. Med skræddersyede dørløsninger kan du give dit hus et unikt præg og gøre det til noget helt særligt. Hos Outrup har du mulighed for at designe din egen personlige dør.

Læs mere her

FAQ

En skydedør åbnes ved at skyde til siden ved hjælp af en udvendig skinne. Den fås i forskellige varianter; f.eks. med og uden sprosser. Det er en perfekt løsning til dig, der gerne vil spare plads både ude og inde og samtidig opnå et optimalt lysindfald i dit hjem.

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor kan vi uden problemer give dig 10 års garanti på alle vinduer og døre.

De fås både i træ og træ/alu med 3-lags glas, Energimærke A og 2-lags glas, Energimærke B.

Loading...