Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Døre

Skydedøre

Gør ude til inde med en skydedør

Med en skydedør er overgangen mellem inden- og udendørs blevet næsten usynlig.

Drømmer du om den sydlandske måde at bruge uderummet på, så kan du skabe den samme skønne stemning med skydedøre fra Outrup.

Et enkelt og elegant design lader lyset strømme ind. Uden at gå på kompromis med energieffektivitet eller kvalitet.

Skydedøre fås også med sprosser, så de kan passe til den klassiske stil.

Se flere eksempler på skydedøre

Se hvordan andre har brugt skydedøre som en del af facaden og dermed skabt lys, luft og åbenhed i boligen.

Galleri skydedøre

MERE LYS

Dørene har en slank karm og ramme samt skrå rammelister/bundglaslister uden fremspring. Det er alt sammen designet til at sikre et stort lysindfald. Det gør derudover designet elegant og let. 

MERE KVALITET

Et gennemtænkt design hele vejen rundt, giver skydedørene et solidt og smukt udseende. Ruderne i trædøre er fremstillet med skrå glaslister med skjult sømning, der visuelt udstråler en elegant afslutning og sikrer, at vand ikke trænger ind i træet gennem blottede sømhuller.

MERE DESIGN

Den nordiske enkle og lyse stil går også igen på afstandsprofilerne i ruderne – der er flot lys grå - og selvfølgelig lavet som varm kant. Du kan tilvælge hvid eller sort, hvis du ønsker en anden farve.

Du kan få bundtrin i alu påforet med eg eller mahogni.

MERE ENERGI

Du kan vælge mellem 2- eller 3-lags lavenergiruder, som er henholdsvis B og A-mærkede, der giver dig udsigt til en mindre varmeregning.

Læs mere om energi

Den ægte vare - med udsigt til 10 års garanti

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor kan vi uden problemer give dig 10 års garanti på vores vinduer og døre.

Læs mere om Garanti og tryghed

Træ – TræFront

Med udsigt til mere holdbarhed – trædøre i 90% kernetræ udvendigt

TræFront er skydedøre fremstillet i nordisk fyrretræ – naturens eget materiale. Det er det materiale, vi her i Danmark traditionelt har brugt til vinduer og døre i århundreder. Netop fordi det passer godt til det danske klima og med højt indhold af kernetræ, kan de holde meget længe. Outrups skydedøre i træ er produceret i 90% kernetræ i udadvendte dele, hvilket betyder tætte årringe og et højt indhold af harpiks, som er den naturlige beskyttelse mod råd og svamp. 

Læs mere om TræFront

Træ/Alu – AluCapFront

Med udsigt til mere fritid - vedligeholdelsesfrie træ/alu døre.

AluCapFront fra Outrup er fremstillet i en solid træ-konstruktion beklædt med en kappe af aluminium på udvendig side. Alu-kappen er særdeles modstandsdygtig overfor vejr og vind - og kræver minimal vedligeholdelse - lidt olie og sæbe på en svamp i ny og næ, og alufronten fremstår som ny. Så du behøver aldrig mere bekymre dig om at skulle male døre udvendigt igen.

Læs mere om AluCapFront


Farver

Outrup behandler trædelen på vinduer og døre med dækkende 2ØKO overfladebehandlingssystem. Det giver overfladen en lang holdbarhed på minimum 6-8 år, inden elementerne skal males igen.

Vi tilbyder vores vinduer og døre i et utal af RAL farver. Her er de 8 standardfarver, som du kan få uden ekstra tillæg. Du kan også få forskellige farver ud- og indvendigt.

Træ/alu elementer fremstilles også med granitlook på den udvendige alukappe. Overfladen fremstår rustik og elegant – og er samtidig både praktisk og smudsafvisende grundet den sandblæste struktur.

Glas

Vinduer og døre fra Outrup kommer som standard med lavenergiruder. Du kan vælge mellem 2- og 3-lags glas. Du kan vælge mellem flere forskellige typer glas:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

Snittegninger og produktdata

Download snittegninger og produkttekniske datablade her. Du kan også se vejledninger og læse mere om vedligeholdelse.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

Salgs- og leveringsbetingelser