Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Døre

Skydedøre

LUK LYSET IND MED EN SKYDEDØR

En skydedør mellem terrassen og stuen kan få ude og inde til at smelte sammen året rundt. Det er både smukt, praktisk og energieffektivt

Med en skydedør bliver din terrasse en naturlig forlængelse af huset. Døren er nem at lukke op, og dens brede åbning og enkle design lader lyset strømme ind i dit hjem – uanset om skydedøren er åben eller lukket.

En skydedør kræver et minimum af plads på terrassen eller altanen, så du kan møblere, præcis som det passer dig uden at tage hensyn til svingende døre.

Som med alle andre døre og vinduer er det vigtigt, at skydedøren passer til resten af dit hjem og dets udtryk. Vi tilbyder skydedøre både med og uden sprosser, så de kan passe både til den ældre murermestervilla, det arkitekttegnede 60’er hus og til det moderne nybyggeri.

Bestil din opmåling her

Bliv inspireret

Se, hvordan andre har benyttet udendørs skydedøre til terrassen til at skabe et let og luftigt udtryk – såvel indendørs som udendørs.

Se galleri

MERE LYS

Skydedørene har en slank karm og ramme, og rammelisterne/bundglaslisterne er skrå og uden fremspring. Det skaber et stort lysindfald fra terrassen samtidig med, at det giver et elegant og let design.

MERE KVALITET

Designet er gennemtænkt og giver skydedørene et solidt men elegant udseende. De skrå glaslister langs glasset i trædøren er monteret med skjult sømning. Det giver en elegant afslutning på vinduet, samtidig med at det sikrer, at der ikke trænger vand ind i træet gennem blottede sømhuller.

MERE DESIGN

Den nordiske enkle og lyse stil er også tydelig på afstandsprofilerne i ruderne, som er lys grå med varm kant. Den fås også i hvid eller sort. Bundtrinet er af aluminium og indvendig påforet med eg eller mahogni.

MERE ENERGI

En skydedør fra Outrup kommer med 2- eller 3-lags lavenergiruder, som selvfølgelig er energimærkede i henhold til gældende Bygningsreglement. Det giver dig udsigt til en mindre varmeregning.

Læs mere om energi

Den ægte vare - med udsigt til 10 års garanti

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor kan vi uden problemer give dig 10 års garanti på vores vinduer og døre.

Læs mere om Garanti og tryghed

Træ – TræFront

En holdbar udendørs skydedør

Vores TræFront skydedøre på mål er fremstillet i nordisk fyrretræ. Det naturlige materiale har været brugt til døre og vinduer i århundreder, fordi det matcher det danske klima, og fordi det høje indhold af kernetræ gør, at både vinduer og døre kan holde meget længe.

Skydedøren fra Outrup er produceret med 90 % kernetræ i de udadvendte dele. Det betyder, at årringene er tætte og at indholdet af harpiks er højt. Det er positivt, da harpiks er en naturlig beskyttelse mod råd og svamp.

Læs mere om TræFront

Træ/Alu – AluCapFront

Udendørs skydedør uden vedligehold

Vores AluCapFront skydedøre på mål til terrassen er fremstillet i en solid trækonstruktion, som er beklædt med en kappe af aluminium på udvendig side. Alu-Cappen er særdeles modstandsdygtig overfor vejr og vind.

En udendørs skydedør med Alu-Cappe kræver minimal vedligeholdelse. Det eneste du skal gøre, for at din skydedør til terrassen fremstår som ny, er at rengøre den udvendige side med lidt olie og sæbe (evt. autoshampoo) på en svamp i ny og næ.

Læs mere om AluCapFront

Farver

Outrup behandler trædelen på skydedøren med dækkende 2ØKO overfladebehandlingssystem. Det giver overfladen en lang holdbarhed på minimum 6-8 år, før elementerne skal males igen.

Vi tilbyder 8 flotte standard RAL farver. Det er muligt at få forskellige farver ud- og indvendigt på din skydedør, ligesom karm og rammer også kan males i forskellige farver. Mod en beskeden merpris har du mulighed for at vælge mellem 180 andre RAL farver samt adskillige NCS-S farver (dog kun til TræFront).

Træ/alu elementer fremstilles også med granitlook på den udvendige alukappe. Overfladen fremstår rustik og elegant, samtidig med at den både er praktisk og smudsafvisende på grund af den sandblæste struktur.

Glas

Vores skydedøre kommer som standard med lavenergiruder. Du kan vælge mellem 2- (dog kun til fritidshuse) og 3-lags glas. Du kan vælge mellem flere forskellige typer glas:

• Mat og ornament glas
• Solafskærmende glas
• Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

Snittegninger og produktdata

Download snittegninger og produkttekniske datablade her. Du kan også se vejledninger og læse mere om vedligeholdelse.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

Et væld af andre muligheder

Mulighederne for at åbne op til terrassen eller haven er mange. Derfor kan du vælge det udtryk, der passer til netop dit hjem – både indenfor hjemmets fire vægge og udendørs. Udover skydedøre har vi også terrassedøre, enkelte eller dobbelte terrassedøre og foldedøre, som alle lukker masser af sollys ind. Uanset hvad du vælger, så kan vores døre laves med smalle, elegante sprosser.

FAQ

Hvad er en skydedør?

En skydedør åbnes ved at skyde til siden ved hjælp af en udvendig skinne. Den fås i forskellige varianter; f.eks. med og uden sprosser. Det er en perfekt løsning til dig, der gerne vil spare plads både ude og inde og samtidig opnå et optimalt lysindfald i dit hjem.

Er der garanti på nye døre og vinduer?

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor kan vi uden problemer give dig 10 års garanti på alle vinduer og døre.

Fås skydedøre i træ og træ/alu?

De fås både i træ og træ/alu med 3-lags glas, Energimærke A og 2-lags glas, Energimærke B.