Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Certifikater

EPD

EPD/miljøvaredeklaration dokumenterer vores vinduers miljømæssige egenskaber og udvikles iht. anerkendte europæiske og internationale standarder. En EPD er en ensartet måde til at fortælle, hvor meget et typisk vindue, samt hver enkelt komponent, der indgår i et vindue, belaster miljøet, omregnet til CO2 ækvivalenter. CO2 ækvivalenter betyder, at man ser på, hvor meget udledningen af en anden drivhusgas ville svare til i CO2.
Download Outrup EPD som dækker 2- & 3-lags vinduer i træ & træ/alu her.

Dansk Indeklima Mærkning

Ved at vælge Indeklimamærkede vinduer og døre sikrer du dig, at produkterne bidrager til det gode og sunde indeklima. Indeklimamærkede materialer er en naturlig del af et bæredygtigt byggeri, hvor en god indeluftkvalitet bidrager til den sociale bæredygtighed. Hent certifikatet på dansk her eller alternativt på engelsk her.

 

CE-Mærkning

Alle vinduer og døre solgt på det danske marked skal leve op til kravene i CE mærkningen. Det gør Outrups elementer naturligvis. Du kan se og downloade de gældende CE-mærker og ydeevnedeklarationer her:

AluCapFront

TræFront

Udgåede Certifikater Alucapfront

 

Udgåede Certifikater TræFront

 

Udgåede Certifikater AluFront

Udgåede EnergiCertifikater