TræFront

classic8b.jpg

Trævinduer i naturens eget materiale

TræFront er vinduer og døre fremstillet i nordisk fyrretræ – naturens eget materiale. Det er det materiale, vi her i Danmark traditionsmæssigt har brugt til vinduer og døre i århundreder. Netop fordi det passer godt til det danske klima og med højt indhold af kernetræ, kan de holde meget længe.

Outrups trævinduer er produceret i 90% kernetræ i udadvendte dele, hvilket betyder tætte årringe og et højt indhold af harpiks, som er den naturlige beskyttelse mod råd og svamp. 

Vi anvender FSC® certificeret træ. Det betyder, at vi er med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, hvor træet kommer fra.

TræFront er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

Tf 2 Lags A 1400X800

2-lags træ/træ

Tf 3 Lags A 1400X800

3-lags træ/træ

MODERN eller CLASSIC Træ

Træ vinduer fås med MODERN eller CLASSIC profil indvendigt. Så de passer til den moderne enkle stil i nyere hus eller til den mere klassiske stil ofte kombineret med sprosser. Læs mere om de to serier og se de forskellige vinduesmodeller og varianter.

sprosser_classic_look.jpg

Mere lys

Slank karm / ramme og skrå rammelister / bundglaslister uden fremspring sikrer stort lysindfald – og gør designet elegant og let. 

Outrup Snitproeve Trae

Mere enkelhed

Et gennemtænkt design hele vejen rundt, sikrer vinduets rene linjer. Usynlig overgang mellem alu og træ. Trævinduer med skrå glaslister og skjult sømning, der udstråler en elegant afslutning.

MereDesign.jpg

Mere design

Den nordiske enkle og lyse stil går også igen på afstandsprofilerne i ruderne – der er flot lys grå - og selvfølgelig lavet som varm kant.

sprosser_baggrund.jpg

Mere energi

Du kan vælge mellem 2- eller 3-lags lavenergiruder, som er henholdsvis B og A-mærkede, der giver dig udsigt til en mindre varmeregning.

Garanti Badge

UDSIGT TIL 10 ÅRS GARANTI

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor giver vi altid 10 års garanti, når du køber vinduer og døre hos os. For det skal være trygt og sikkert at købe nye vinduer og døre, og den tryghed får du hos os.

Vores produkter er bl.a. FSC-certificeret, DVV-mærket, godkendt af energimærkningsordningen og CE-godkendt og har Dansk Indeklima-mærkning.

Læs mere om garanti og tryghed

Fingerskarret_trae.jpg
Trae Billede (1)

Høj trækvalitet i vores trævinduer og trædøre

Vinduer og døre i træ fra Outrup er med fingerskarret træ og minimum 90% kernetræ i udadvendte dele, hvilket yder effektiv beskyttelse mod råd og svamp.

At træet er fingerskarret vil sige, at stort set alle knaster, harpikslommer og andre dårlige dele skæres bort, så kun det gode kernetræ er tilbage. Derefter samles træet med fingersamlinger, så det færdige stykke træ fremstår ensartet med en betydeligt bedre holdbarhed og formstabilitet.

Intet vindue er nemlig bedre, end det træ, det består af.

Læs mere om Outrups kvalitet

indbrudstyv_aflang.jpg

Ekstra sikre vinduer og døre i træ

Svagheder i vinduer og døre er indbrudstyvens vej ind. Derfor kan modstandsdygtige beslag og tekniske detaljer gøre en forskel og holde ubudne gæster ude af dit hjem.

Vi har allerede indbygget ekstra sikring som standard i vores vinduer og døre, men det er muligt at tilkøbe yderligere indbrudshæmmende beslag, ruder eller pakker, som du kan supplere med – for en sikkerheds skyld.

Læs mere om sikring

Kontakt

Har du spørgsmål, så ring til os. Vi er faguddannede inden for byggebranchen og har en stor viden, som vi gerne deler ud af.

Kontakt Outrup

BESTIL GRATIS OPMÅLING

Alle vinduer og døre laves efter mål og ønsker og sælges altid via en håndværksmester. Vi tilbyder en professionel opmåling, så du er sikret vinduer og døre, der passer perfekt til dit hjem. En opmåling hos os er helt gratis og uforpligtende og foretages af en forhandler/ håndværksmester i dit lokalområde.

Bestil opmåling

snittegninger.jpg

Snittegninger og produktdata

Her kan du se snittegninger, produkttekniske datablade og vejledninger til vores produkter.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

Herning

Glas

Alle døre og vinduer fra Outrup kan fås med to- og trelags lavenergiruder, som har en høj isoleringsevne. Du kan vælge mellem forskellige glastyper såsom:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

outrup_farver.jpg

Farver

Outrup behandler trædelen på vinduer og døre med dækkende 2ØKO overfladebehandlingssystem. Vi tilbyder vores vinduer og døre i et utal af RAL farver. Her er de otte standardfarver, som du kan få uden ekstra tillæg.

Træ/alu elementer fremstilles også med granitlook på den udvendige alukappe. Overfladen fremstår rustik og elegang – og er samtidig både praktisk og smudsafvisende grundet den sandblæste struktur.

Læs mere om farver her

indbrudstyv_aflang.jpg

Sikring

Svagheder i vinduer og døre er indbrudstyvens vej ind. Derfor kan modstandsdygtige beslag og tekniske detaljer gøre en forskel og holde ubudne gæster ude af dit hjem.

Vi har allerede indbygget ekstra sikring som standard i vores vinduer og døre, men det er muligt at tilkøbe yderligere indbrudshæmmende beslag, ruder eller pakker, som du kan supplere med – for en sikkerheds skyld.

Læs mere om sikringsmulighederne

AluCapFront_3lags vinduer_Modern.png

Få udsigt til en mindre varmeregning.

Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet i boligen. Her spiller valget af vindue en vigtig rolle. Vores energiruder i vinduerne sikrer, at sollyset nemt kan trænge igennem og opvarme boligen, uden varmen siver ud, så du i sidste ende kan spare på varmeregningen.

Læs mere om Energi

Find din forhandler

Vores forhandlere er typisk håndværksmestre og faguddannede. De er klar til at hjælpe dig videre med dit projekt.

Flere af dem har også udstillinger, hvor du kan se og røre elementerne.

Find din forhandler

Loading...