< Tilbage til Forside

For professionelle

IMG 1673 Rettet Op

Showrooms

Outrup har gode erfaringer med at lade håndværkere vise vore produkter frem til boligejerne. Derfor åbnede vi endnu et showroom i foråret 2023 – denne gang i Hillerød på Nordsjælland, hvor vi oplever en særlig stor efterspørgsel på vores produkter. Showrooms findes yderligere i Rødovre og i Outrup (Nordvestjylland)

Læs mere om Outrups Showrooms

Billede1

Outrup Direct – dit digitale værktøj

Det skal være enkelt og nemt at bestille vinduer og døre. Som noget nyt kan du som håndværker downloade Outrup Direct App’en, hvor du nemt kan beregne nettopriser på vinduer & døre samt sætte bestilling direkte i ordre. 

Læs mere om Outrup Direct

Dansk kvalitet

Skal vi nævne én ting, vi er særligt stolte af hos Outrup, er det kvaliteten. Vores vinduer og døre er lavet af de bedste materialer og konstrueret på en måde, der beskytter optimalt mod slitage, ælde og energitab. Designet er gennemtænkt og elegant. Og så er alle vores produkter selvfølgelig produceret i Danmark.

Vinduer

Døre

Fast kontaktperson

Hos Outrup har du altid en fast kontaktperson, så du hver gang snakker med en, der kender dig og er inde i dine opgaver.

Det er vores måde at vise dig den tillid og service, som alle vores kunder gerne skulle opleve, hver gang de kontakter Outrup.

Find din kontaktperson

Service

Kvalitetsbevidstheden afspejler sig også i vores service og reklamationshåndtering.

I de få tilfælde elementet har en fejl, rykker vi hurtig ud. Og husker selvfølgelig at holde dig underrettet.

Service og reklamation

Tilbuds/bestillingsskema

Download og vedhæft det udfyldte skema, når du sender mail.

Download bestillingsskema (PDF)

Loading...