Dobbelt terrassedøre

Outrup Frederiksberg 13

DOBBELT TERRASSEDØR – DOBBELT GLÆDE

Med en dobbelt terrassedør får du ekstra meget lys og luft ind i dit hjem. Den brede åbning kan på lune sommerdage give fornemmelsen af, at hus og have næsten smelter sammen. Og selv når døren er lukket, kan du sidde inde og nyde det derude.

En dobbelt terrassedør er to rammedøre med glas, som begge kan åbnes og skabe let adgang til din have eller terrasse. De store glaspartier lader dagslyset strømme ind i dit hjem året rundt og giver et fint kig ud.

Outrup Frederiksberg 42

FORDELE VED EN DOBBELT DØR

Du får ikke kun en bred åbning med en dobbelt terrassedør. Du får også dagslys i store mængder og følelsen af, at haven eller terrassen bliver en mere integreret del af dit hjem. 

En velplaceret dobbeltdør vil skabe blikfang og virke som et stærkt æstetisk valg, som klæder de fleste huse.

Og endelig vil både du, din familie og dine gæster nyde den nemme adgang fra hus til have og følelsen af at have masser af plads.

TRÆ ELLER TRÆ/ALU

Hos Outrup kan du vælge at få din dobbelte terrassedør leveret i træ fra inderst til yderst eller i træ med en udvendig kappe af aluminium.

vinduer - sommerhus2.jpg
Snitproeve Traefront 3Lag Classic Lille (1)


Træ - træfront

Dobbelt Terrassedøre der holder

Vores terrassedøre i træ er produceret i 90 procent nordisk kernetræ i de udvendige dele. Det sikrer tætte årringe, et højt indhold af beskyttende harpiks og den helt rigtige kvalitet, som Outrup er kendt for. Vælger du en terrassedør i træ, får du en smuk dør med lang levetid.

Læs mere om træfront

Trae-alu vinduer1.jpg
Snitproeve Alucapfront 3Lag Modern Lille


Træ/Alu – AluCapFront

En vedligeholdelsesfri dobbelt terrassedør

Vores terrassedøre i træ/alu ligner almindelige trædøre på indersiden. På ydersiden er de beklædt med en kappe af aluminium, som beskytter mod vind og vejr og er med til at sikre lang levetid. En terrassedør af træ/alu kræver ikke mere vedligeholdelse end en klud med lidt vand og sæbe et par gange om året.

 

Læs mere om AluCapFront

Medium Lilleskagen 229

ÅBNINGSRETNING

Skal din dobbelte terrassedør åbne indad eller udad? Og skal den venstre dør eller den højre være den gående – altså den, der åbner som den første? Det virker måske som en mindre detalje, men det er vigtigt at tage stilling til, så døren kommer til at passe til dit hjem. Overvej, om der er bedst plads til den åbne dør inde eller ude. Og hvilken af siderne du vil foretrække at gå ud og ind ad, hvis du nøjes med at åbne den ene dør.

Outrup Gistrup 2 (1)

FARVER

Hos Outrup har vi udvalgt otte klassiske standardfarver, som vil klæde de fleste huse. Vælger du en dør i træ/alu, kan du også få den med granitlook på den udvendige kappe af aluminium. Har du andre drømme, kan vi levere din dobbelte terrassedør i næsten alle tænkelige RAL-farver mod et mindre tillæg. Ønsker du trædøre, kan NCS-S-farverne også tilvælges mod et mindre tillæg. Du kan også vælge forskellige farver indenfor og udenfor, hvis du ønsker det.

Terrassedøre i træ har fået en dækkende 2ØKO overfladebehandling, som giver dem lidt ekstra at stå imod med og længere holdbarhed, før de skal males igen. Terrassedøre i træ/alu skal aldrig males udvendigt.

Læs mere om farver

Outrup Gistrup 3 (1)

PRODUCERET TIL DIT HJEM

Hos Outrup har vi ingen døre eller vinduer på lager. Vi tror i stedet på de skræddersyede løsninger, der passer til din bolig og dine behov. Derfor fremstiller vi alt efter mål og ønske. Og selv hvis du drømmer stort eller vildt, er vi klar til at lytte og strække os langt for, at dine nye vinduer og døre døre og vinduer bliver præcis, som du drømmer om.

Garanti Badge

UDSIGT TIL 10 ÅRS GARANTI

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor giver vi altid 10 års garanti, når du køber vinduer og døre hos os. For det skal være trygt og sikkert at købe nye vinduer og døre, og den tryghed får du hos os.

Vores produkter er bl.a. FSC-certificeret, DVV-mærket, godkendt af energimærkningsordningen og CE-godkendt og har Dansk Indeklima-mærkning.

Læs mere om garanti og tryghed

Kontakt

Har du spørgsmål, så ring til os. Vi er faguddannede indenfor byggebranchen og har en stor viden, som vi gerne deler ud af.

Kontakt Outrup

Bestil opmåling

Alle vores dobbelt terrassedøre laves på mål, og vi sender gerne en fagmand gratis ud for at hjælpe dig med opmåling og rådgivning. Vi ved nemlig, at en korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat.

Bestil opmåling

Find din forhandler

Vores forhandlere er klar til at rådgive dig, bestille og montere dine nye vinduer og døre.

Flere af dem har også udstillinger, så du kan se og røre ved elementerne.

Find din forhandler

Loading...