< Tilbage til For professionelle

Bliv erhvervskunde hos Outrup

vinduer håndværker foto.jpg

Hvorfor blive kunde hos Outrup?

  1. Hos Outrup sætter vi en ære i at levere kvalitet og design til tiden.
  2. Når du er kunde hos Outrup, får du en fast faguddannet kontaktperson.
  3. Der er stor fokus på hurtig håndtering af tilbud og ordrer.
  4. Vi har en dansk produktion, hvilket giver os vores mulighed for stor fleksibilitet.
  5. Du tilbydes et stort udvalg af modeller i træ/alu og træ tilpasset de gældende energikrav.
  6. Individuelle kundetilpassede løsninger
  7. Vores elementer gennemgår en lang kvalitetsproces. Skulle det mod forventning ske, at elementet har en fejl, så har vi en meget høj service i forhold til reklamationshåndtering.

Hør mere om dine muligheder: Kontakt Outrup på tlf. 44 45 54 00 eller salg@outrup.dk

Forhandlere udtaler

"Outrup har altid - i de 30 år vi har været forhandler - leveret til tiden, haft god service og høj kvalitet. Vi har ikke modtaget en eneste reklamation vedrørende råd igennem al den tid. Derfor får vi ofte beboere og rådgivere til at vælge Outrup, selvom andet var foreskrevet. Det er en god investering for kunden og os."

Hans Erik Sørensen,
Tisvilde Byggeservice

"I vores firma benytter vi vinduer og døre fra Outrup til både renovering og større projektsager. Outrup leverer bedre kvalitet til tiden til konkurrencedygtige priser. Skulle der mod forventning opstå en reklamation, udbedres denne i løbet af kort tid. At elementerne produceres i Danmark er også et plus."

Morten Østergaard & Micki Lien
Niels Lien ApS, Slagelse

"Vi har mange opgaver i gang hele tiden, siger Jakob Christensen fra Jakob Tømrerfirma A/S i Risskov. Vi udfører mange boligopgaver - det er både etagebyggeri, parcelhuse og fritidshuse - og både nybyggeri og renoveringsopgaver. Vi har mange faste kunder, som kommer igen, for vi lægger stor vægt på at levere kvalitetsbyggeri. Det er også derfor, vi anbefaler Outrup vinduer til vores kunder. Jakob stiftede bekendskab med Outrup, da han i sin tid var i lære hos Michael Leth. Efter at være blevet selvstændig er Outrup fortsat vore primære vinduesleverandør, fordi kvaliteten af vinduerne og dørerne matcher vores kvalitets niveau. Og Outrups håndtering af tilbud og ordrer sker professionelt, hurtigt og uden fejl, slutter Jakob."

Jakob Christensen,
Jakob Tømrerfirma A/S

Loading...