Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

For professionelle

Outrup direct

Outrup Direct – dit digitale værktøj

Alle kan bruge en app. Hos Outrup ønsker vi, at det skal være enkelt og nemt at bestille vinduer og døre. Derfor har vi udviklet et digitalt værktøj ’OUTRUP Direct’, hvor du nemt kan beregne nettopriser på vinduer & døre samt sætte bestilling direkte i ordre. Det sikrer en effektiv bestillingsproces og forkorter vejen fra tilbudsgivning til ordre.
Du kan også integrere OUTRUP Direct med dit økonomisystem – i første omgang Dinero og Economic.
OUTRUP Direct kan downloades som App på din mobiltelefon eller tablet; ligesom programmet også kan bruges på din PC.

Slut med ulæselige bagsider. Når og hvor du har brug for det, kan du nemt oprette tilbud og sende det til din kunde med eget logo tillagt eksempelvis monteringspris. Alle ordrer gennemgås fortsat, og du har din sædvanlige rettefrist. Du har ubegrænset adgang til tilbuds- & ordrehistorik. Nemt og bekvemt – også udenfor åbningstid.

 

Opret dig her

Testet af 25 håndværkere – heriblandt Anders Christensen

Inden lanceringen er appen både blevet testet grundigt internt og eksternt af hele 25 håndværkere rundt omkring i landet for at sikre en god brugeroplevelse. En af dem er tømrermester Anders Christensen fra AC Byg i sønderjyske Christiansfeld, der ser et stort potentiale i appen:

Selvom langt de fleste af vores ordrer på vinduer og døre er helt almindelige standardløsninger, kan man alligevel hurtigt komme til at bruge lang tid på kontoret efter et kundebesøg. Det kommer man ud over med den nye app, hvor man kan klare det hele med telefonen i hånden. Jeg vil faktisk vurdere, at appen kommer til at effektivisere op mod 80 procent af alle vores vindues- og dørordrer, så det er virkelig noget, der kan mærkes, forklarer han og fortsætter:

Jeg har fået lov til at teste appen, og den er meget nem og intuitiv at bruge samtidig med, at den letter vores arbejde. Man bliver klart mere effektiv, når man kan ordne det hele på én gang ude hos kunden i stedet for at skulle hjem til computeren, søge gamle mails frem, taste det hele ind og vente på svar. Nu kommer svaret med det samme, og det hele ligger tilgængeligt i appen. På den måde har man altid et godt overblik, så det ikke fylder i hovedet.

Professionelt

Du kan sende et komplet tilbud med eget logo når og hvor, du har brug for det.

Overblik

Samlet overblik over dine tilbud og ordrer.

Integration

Du kan overføre din vinduessager direkte til det system, du plejer at bruge.

Tryghed

Vi gennemgår selvfølgelig dine ordrer, og du har den sædvanlige rettefrist.