< Tilbage til Nyheder

40 års jubilæum Verner Nør

Produktionsmedarbejder Verner Nør Nielsen har netop fejret sit 40-års jubilæum hos vinduesproducenten Outrup Vinduer og Døre. Dermed kan han bryste sig af at være den tredje i virksomhedens 54 år lange historie, som runder den flotte milepæl. Verner Nør Nielsen er således et godt eksempel på, at man kommer langt med tillid og god dialog mellem medarbejderne og ledelsen, hvis man gerne vil beholde sine medarbejdere i mange år.

Verner Nør #1

For 40 år siden ringede Verner Nør Nielsen til den daværende direktør i Outrup Døre og Vinduer en søndag aften og spurgte efter et job. Og selvom Verner Nør Nielsen blot anså jobbet som midlertidigt, så udviklede ansættelsen sig til et næsten livslangt engagement med vinduesproducenten på Nykøbing Mors, hvor hans primære opgave er at montere glas i vinduerne.

Jeg kan godt lide at have ansvaret for den sidste finish, så man sikrer sig, at man leverer en ordentlig kvalitet. På den måde kan man både se og mærke det endelige resultat, inden det bliver sendt videre til kunden, siger Verner Nør Nielsen, der oprindelig er udlært tømrer.

Med fire årtier i samme virksomhed har Verner Nør Nielsen været med til at overvære Outrup Vinduer og Døres udvikling fra en lille fabrik med cirka 40 medarbejdere til en stor og moderne virksomhed, som i dag har hele 178 medarbejdere. Det er særligt det gode forhold mellem ledelse og medarbejdere, som har været medvirkende til, at Verner Nør Nielsen er blevet hos vinduesproducenten i så mange år.  Da han startede i jobbet i 1982, var der eksempelvis en klokke, der ringede, når der skulle holdes pause. Den blev heldigvis, til Verner Nør Nielsens store begejstring, afskaffet for efterhånden en del år siden.

Det var en stor tillidserklæring fra ledelsen til os medarbejdere, da klokkesystemet blev sløjfet. For selvfølgelig kan vi godt selv finde ud af, hvornår pauserne starter og slutter, fortæller Verner Nør Nielsen, som også fremhæver den gode dialog mellem ledelse og medarbejdere:

Vi har altid haft en ledelse, som har lyttet til os. Og omvendt har vi både lyttet til og forstået dem, og der er plads til både ris og ros. Det har betydet, at vi altid har kunnet finde et kompromis, som har været til begge parters bedste, siger Verner Nør Nielsen.

Verner Nør #3

Han glæder sig ligeledes over det gode sociale sammenhold i virksomheden:

Vi mødes på tværs af stillinger og ledelseslag nogle gange om året til diverse arrangementer. På den måde lærer vi hinanden at kende i mere sociale sammenhænge, som også er med til at styrke det gode samarbejde.  

Verner Nør Nielsen er godt på vej mod pensionsalderen, men han er endnu ikke helt klar til at vinke farvel til jobbet på vinduesfabrikken, som han i runde tal har kørt 9.000 gange til tur/retur fra hjemmet i Sundby igennem de seneste 40 år.

Jeg tager en dag ad gangen og har ikke sat en dato for min pension. Jeg er jo i gang med at slide den tredje direktør op. Men jeg når nok ikke til den fjerde, siger Verner Nør Nielsen.

Administrerende direktør i Outrup Vinduer og Døre, Henrik Nyby, glæder sig over, at Verner Nør Nielsen stadig har sin daglige gang i virksomheden.

Verner har igennem Outrup Vinduer og Døres mange forandringer været en fast del af virksomheden, og bidrager derfor med en utrolig erfaring og viden, der sammen med ny viden fra vores yngre medarbejdere skaber gode rammer for faglig sparring og læring. 

Loading...