< Tilbage til Nyheder

80 år med vinduesproduktion hos Outrup

Selv om ingen af dem endnu er fyldt 60 år, har de begge netop rundet hvert sit 40-års jubilæum. Henning Nielsen og Flemming Iversen startede hos Outrup som arbejdsdrenge i 1984 og er i dag stadig godt tilfredse med arbejdslivet, der byder på både godt dansk håndværk, avanceret teknologi og frem for alt et fantastisk sammenhold med kollegerne. 

 

Der er samlet i alt 80 års erfaring og viden om vinduesproduktion hos Henning Nielsen og Flemming Iversen. De har begge i maj måned rundet hvert sit 40-års jubilæum hos Outrup, men ingen af dem har planer om at stoppe lige foreløbig. Dels fordi de med deres henholdsvis 59 og 57 år har en del år tilbage på arbejdsmarkedet inden pensionsalderen, men især fordi de begge stadig er rigtig glade for jobbet og kollegerne. 

Outrup er en god arbejdsplads, hvor der er et godt sammenhold med kollegerne, og når man er godt tilfreds, er der jo ikke rigtigt nogen grund til at søge videre. Jeg startede som arbejdsdreng efter skoletid og har siden løbende tillært mig ny viden i virksomheden. Jeg har prøvet flere forskellige typer opgaver og afdelinger, og i dag arbejder jeg i montage-afdelingen, hvor jeg monterer glas og lister, som er et af de sidste led i produktionsprocessen. Det er meget tilfredsstillende at stå med det færdige resultat, ikke mindst når det er ekstraordinære projekter som fx buede eller skrå elementer, der er vældig flotte. Henning Nielsen, produktionsmedarbejder
80-aars vinduesproduktion #1
Jeg kom i lære som maskinsnedker efter at have været arbejdsdreng. Jeg er vokset op stort set ved siden af fabrikken, så min far skaffede mig jobbet og siden lærepladsen, hvilket passede mig fint, for jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg ville efter folkeskolen. Jeg befinder mig rigtig godt i maskinafdelingen, hvor jeg har fulgt den teknologiske udvikling på tætteste hold. Jeg har været med til at lave programmerne til et par maskiner, og jeg kan rigtig godt lide at nørde med teknologien og at lære nye maskiner at kende løbende. Derudover er Outrup et godt sted at være med masser af gode kolleger, som jo er en vigtig del af jobbet og arbejdsglæden. Flemming Iversen, produktionsmedarbejder

Både Henning Nielsen og Flemming Iversen fortsætter ufortrødent hos vinduesproducenten i de kommende år efter deres første 40 år hos virksomheden.

Outrup Vinduer & Døre blev grundlagt i 1968 på Mors, hvor vinduer og døre fra virksomheden stadig bliver produceret i dag. Fabrikken har løbende udviklet sig inden for maskiner og teknologisk udstyr samtidig med, at det solide, danske håndværk fortsat er en vigtig del af produktionen, hvor en del af de solgte vinduer og døre designes og produceres efter kundens særlige ønsker til udformning og æstetik.  

Loading...