< Tilbage til Nyheder

Nyt showroom i Hillerød

Med to showrooms på henholdsvis Mors samt i Rødovre har vi hos Outrup gode erfaringer med at lade håndværkere vise virksomhedens produkter frem til boligejerne. Derfor er vi nu klar til at åbne endnu et showroom – denne gang i Hillerød i Nordsjælland, hvor vi oplever en særlig stor efterspørgsel på virksomhedens produkter.

Vi har i dag to showrooms på henholdsvis Mors samt i Rødovre, og den 30. marts åbner vi vores tredje. Det nye showroom, der er cirka 100 kvadratmeter, ligger i Hillerød i Nordsjælland.

Holdbarhed JKA

Vi har i længere tid gerne villet være endnu mere til stede i Nordsjælland, da flere af de håndværkere, vi samarbejder med, har efterspurgt et showroom i nærområdet. Nu har vi fundet de helt rigtige lokaler, som ligger i et attraktivt område med stor aktivitet, da der blandt andet også er byggemarked, havecenterkæde og lignende i området, og vi glæder os til snart at kunne slå dørene op og vise, hvad vi i de seneste måneder har arbejdet på, lyder det fra salgschef i Outrup Vinduer & Døre, Jan Kampman.

Ud over den store efterspørgsel fra håndværkerne skyldes placeringen i Hillerød, at Outrup oplever, at salget af virksomhedens produkter er steget væsentligt i netop det nordøstlige Sjælland, og Jan Kampman ser derfor også et stort og uforløst potentiale i området.

- I de seneste år har salget i Nordsjælland været opadgående, hvilket skyldes, at vi her har at gøre med en målgruppe blandt flere, som hælder til de mere eksklusive løsninger, hvor der er kælet for detaljerne – og det er noget, vi i den grad fokuserer på ved vores produkter. Med andre ord er nordsjællænderne således bevidste om, hvad de vil have, og forholder sig kritisk til de løsninger, som håndværkeren præsenterer dem for. De ønsker at se og mærke produkterne, hvilket et showroom i Hillerød muliggør. Jan Kampman, Salgschef Outrup Vinduer & Døre A/S
Hillerød #1

Jan Kampman fortsætter: - For at imødekomme nordsjællændernes ønske om høj kvalitet kommer det nye showroom til at rumme et bredt sortiment bestående af blandt andet eksklusive vinduesløsninger til renovering af patriciervillaen. Derudover præsenterer vi kunderne for en lang række løsninger målrettet nybyggeri, hvilket vi oplever mange forespørgsler på.

 

Den officielle åbning af Outrups nye showroom på Askvang 5 i Hillerød finder sted torsdag d. 30. samt fredag d. 31. marts i form af åbent hus for håndværkere, hvor den står på let forplejning. I løbet af begge dage vil der desuden være arrangeret mindre events.

Loading...