< Tilbage til Nyheder

Outrup besøger 6 forskellige danske byer

Lars Christiansen

OUTRUP PÅ TOUR MED HÅNDBOLDLEGENDE

Et indblik i vinduesbranchen, udveksling af erfaringer og et motiverende foredrag fra den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen. Det er programmet, når Outrup Vinduer og Døre gæster hele 200 håndværkere i seks forskellige byer med et fagligt og inspirerende arrangement.

Fra den 22. til 30. oktober rejser Mors-virksomheden Outrup Vinduer og Døre rundt til seks forskellige byer i landet for at tilbringe en eftermiddag med håndværkerne i lokalområderne. Vinduesproducenten har nemlig inviteret til en faglig eftermiddag, hvor der er tid til at drøfte emner, som der ellers ikke er tid til i en travl hverdag. Her skal således udveksles erfaringer, fremadrettede visioner og ikke mindst krav i forbindelse med Bygningsreglement 2020, som både håndværkerne og vinduesproducenten alle står over for inden længe:

Vi står alle sammen og skal forholde os til Bygningsreglement 2020, som stiller endnu højere krav til byggeriet fremadrettet, end vi er vant til i dag. Derfor er det også oplagt, at vi tager ud og møder håndværkerne i øjenhøjde, hvor vi kan drøfte behov, udfordringer og muligheder sammen, fortæller salgschef hos Outrup Vinduer og Døre, Jan Kampman, og fortsætter:

I de seks forskellige byer får vi således mulighed for at nørde om de faglige emner, vi ikke på samme måde har tid til i en hektisk hverdag.

Outrup Døre Og Vinduer 2

INDSPARK TIL KREATIVE LØSNINGER

Udover input fra Outrups egne rækker byder eftermiddagen også på en rejse ind i hele Danmarks håndboldekspert og erfarne foredragsholder Lars Christiansens liv. Her holder han nemlig det hudløs ærlige, men også utroligt underholdende foredrag ”Efter sidste slutfløjt”:

Lars Christiansen har formået at transformere sine oplevelser som sportsmand til noget yderst relevant og nærværende for sit publikum, som kan inspirere enhver branche. Han er nemlig kendt for at tænke ud af boksen, motivere og løse enhver tænkelig og utænkelig opgave på en håndboldbane, og derfor er han også oplagt til at komme og holde oplæg for de mange håndværkere og os, forklarer Jan Kampman og fortsætter:

Samtidig kan vi hos Outrup drage mange paralleller fra håndboldverdenen til vores håndværksverden, hvor vi også sætter stor værdi i altid at ville mere og at kunne finde løsninger, hvor det ellers kan virke umuligt.

Outrup Vinduer og Døres inspirerende arrangement bliver afholdt i byerne Sabro, Farum, Aalborg, Kolding, Ringsted og Hvidovre.

Loading...