< Tilbage til Nyheder

Outrup lancerer sin første egenproducerede foldedør

Der er tryk på renoveringsmarkedet, og det mærker man hos Outrup Vinduer & Døre, som netop har lanceret sin første egenproducerede foldedør nogensinde. Foldedøren egner sig særligt godt til renovering af fx ældre villaer eller parcelhuse, da foldedøren er bundkørende og vægten dermed hviler på soklen. Det gør både montering og prissætning enkel og ukompliceret, fordi foldedøren nemt kan etableres i en eksisterende åbning i murværket.

Mange boligejere drømmer om at lade lys og luft strømme ind i patriciervillaen, parcelhuset, lejligheden eller sommerhuset, og det får de nu endnu bedre mulighed for. Outrup Vinduer & Døre udvider nemlig sortimentet og lancerer sin første egenproducerede foldedør. Foldedøren matcher øvrige elementer fra Outrup, så fx sprossetyper er ensartede i både vinduer og foldedøre og flugter med hinanden. Den nye foldedør udmærker sig desuden ved at være bundkørende, så vægten hviler på soklen.

Bundkørende foldedør letter montering Som en af de eneste leverandører i Danmark tilbyder vi nu en foldedør, som er styret i bunden. Det er en kæmpe fordel, at vægten hviler på soklen i stedet for i toppen, så det ikke er nødvendigt med forstærkning af overliggeren. Det gør det langt nemmere for håndværkeren at give en fast pris på monteringen, når der ikke er usikkerhed om, hvorvidt murværket kan holde Jan Kampman, salgschef
Foldedør #1

 

En stor del af Outrups kunder er i renoveringsmarkedet, hvor drømmen ofte er at opgradere 1970’er- eller 1980’er-villaen i både design og funktion. Her kan en foldedør være en oplagt erstatning for boligens oprindelige skydedør.

Det er ligetil at montere foldedøren i en eksisterende åbning i murværket, hvor der måske tidligere har været en skydedør eller terrassedør. Efterspørgslen fra vores renoveringskunder lyder både på løsninger, som æstetisk matcher huset og øvrige vinduer, og som nemt kan etableres. Begge dele lever den nye foldedør i den grad op til.

Dansk produceret kvalitet
Foldedøren fra Outrup produceres ligesom alle øvrige elementer på egen, dansk fabrik på Mors. Her har man investeret i det nødvendige grej, udstyr og uddannelse for at understøtte et godt produktionsflow.

Produktmæssigt er der tale om en stor opgradering af vores sortiment. Foldedøren er et specialprodukt, hvor særligt den sidste finish kræver det rette håndelag. Det har Outrup heldigvis kompetencerne til.

Loading...