< Tilbage til Nyheder

Outrup Vinduer & Døre fylder 50 år

Kontakt outrup.jpg

Outrup Vinduer & Døre kunne den 17. juni 2018 glæde sig over at have eksisteret i et halvt århundrede. Siden Outrup blev stiftet tilbage i 1968, er der sket meget. Virksomheden er gået fra at være et lille tømrerværksted på 60 kvadratmeter til en stor og moderne vindues- og dørproduktion.

Outrup Vinduer & Døre rundede d. 17. juni 2018 et skarpt hjørne. Her fyldte virksomheden, der har cirka 160 medarbejdere og produktion på Mors, 50 år.

Outrup_1968.jpg

ET LILLE TØMRERVÆRKSTED PÅ MORS

Stifteren Harry Ringgaard startede i et 60 km stort værksted i Outrup med traditionelt tømrer- og reparationsarbejde. Salg af vinduer og døre til det lokale byggemarked var starten på det, der i dag er en af Danmarks største vinduesproduktioner.

Siden er der sket meget, og det lille værksted er blevet til en stor fabrik med et bredt produktsortiment inden for vinduer og døre. Gennem de 50 år har der været to direktører ved roret af virksomheden, hvor den ene er Harry Ringgaards søn, Mogens Ringgaard. I dag hedder den administrerende direktør Henrik Nyby. Henrik Nyby tiltrådte stillingen hos Outrup i forbindelse med, at virksomheden blev en del af Inwido-koncernen den 1. januar 2018.

Jubilæet blev fejret d. 16. juni 2018 for Outrups ansatte og deres familier med stort bruncharrangement, musik, rundvisning og aktiviteter for de mindste.

Loading...