< Tilbage til Nyheder

Salgschef hos Outrup Vinduer & Døre har vigtige poster i håndboldens verden

Jan Kampman Nr 1 Fra Højre Læs Mere

Det kræver fleksibilitet fra både ansat og arbejdsplads, når fritidsinteresserne griber ind i arbejdstiden – men det er bestemt muligt og ikke mindst en gevinst for begge parter. Det er erfaringerne fra Outrup Vinduer & Døre, hvor salgschef Jan Kampman også er næstformand i Dansk Håndbold Forbund (DHF) og medlem af det europæiske håndboldforbund (EHF), og som netop nu – fordi arbejdspladsen gør det muligt – er afsted til EM for herrer i Slovakiet og Ungarn.

Hos Outrup Vinduer & Døre strækker man sig gerne langt for ansatte med særlige fritidsinteresser – også selv om det griber ind i arbejdstiden i virksomheden. Salgschef Jan Kampman bruger en stor del af sin fritid på håndbold, og han er netop nu afsted til håndbold-EM for herrer i Slovakiet og Ungarn som medlem af det europæiske håndboldforbund, hvor han har det politiske ansvar for den sportslige afvikling af mesterskabet.

- Håndbold har altid været en stor del af mit liv, så jeg er utroligt glad for, at mit job hos Outrup Vinduer & Døre giver plads til, at jeg også kan pleje min store fritidsinteresse. Når jeg som nu er afsted til en slutrunde, er jeg ikke totalt væk fra virksomheden, men arbejder så i stedet for eksempel om aftenen og i weekenderne, fortæller Jan Kampman.

Ud over jobbet som salgschef går meget af Jan Kampmans tid med at passe posterne som henholdsvis næstformand for DHF og som medlem af EHF’s konkurrencekommission. Poster, som blandt andet omfatter ansvar for organisering af verdens- og europamesterskaber i Danmark samt arbejdet med de europæiske mesterskaber for herresiden i Europa.

- Outrups fleksibilitet er afgørende for, at jeg gerne vil være i virksomheden, også selv om jeg har langt på arbejde. Faktisk pendler jeg fra Varde til arbejdspladsen på Mors, hvilket er en tur på over to timer hver vej. Det siger noget om, hvor langt man vil gå for en arbejdsplads, som matcher ens behov ved siden af jobbet, siger han.

Jan Kampman Nr 4 Fra Venstre Læs Mere

Giver værdi til alle

Fleksibiliteten går begge veje, fortæller direktør i virksomheden, Henrik Nyby. Den er nemlig ikke alene med til at skabe glade kolleger, men i Jans tilfælde også med til at skabe værdi for hele samfundet:

- Som virksomhed er det vigtigt for os, at arbejde og sunde fritidsinteresser hænger sammen, for det skaber tilfredse og motiverede ansatte – og det er lige nu vigtigere end nogensinde før, hvor arbejdskraften ikke hænger på træerne, forklarer Henrik Nyby og fortsætter:

- Samtidig er håndbold med til at skabe værdi og glæde for rigtig mange danskere, og ligesom med frivillige brandmænd er der jo brug for, at nogle bruger tid og kræfter på det, så vi alle kan få glæde af det. Det vil vi gerne støtte op om, og det kan godt lade sig gøre, når både ansat og virksomhed er fleksible.

Jan Kampman er langt fra det eneste eksempel på, hvor Outrup Vinduer & Døre er går langt for sine medarbejdere. Blandt andet har virksomheden salgseleven Kasper Lousdal, som sidste år trænede op til at kvalificere sig til Paralympiske Lege som en del af det danske landshold i skydning. Det krævede blandt andet, at hverdagen harmonerede med træningen, og at Kasper Lousdal kunne komme afsted til stævner, træning og konkurrencer. Her bakkede Outrup Vinduer & Døre ikke alene op om fritidsinteressen, men har også været hans sponsor.

Loading...