< Tilbage til Nyheder

Salgselev hos Outrup Vinduer & Døre sigter efter de Paralympiske Lege i Tokyo

Om dagen er Kasper Lousdal salgselev hos Outrup Vinduer & Døre i Nykøbing Mors, men om aftenen stiller han skarpt på drømmen om at deltage i de Paralympiske Lege i Tokyo til sommer. Kasper er nemlig en så god skytte, at han blev håndplukket til det danske landshold i skydning, og med Outrup som sponsor er drømmen om de Paralympiske Lege nu i sigtekornet.

20-årige Kasper Lousdal fra Sydthy har gået til skydning, siden han var bare 11 år gammel, og allerede dengang ramte han pletskud. I dag er han i lære som salgselev hos Outrup Vinduer & Døre og har en drøm om at kvalificere sig til de Paralympiske Lege, der finder sted i Tokyo til august. Kasper har nemlig rygmarvsbrok og har derfor nedsat funktion i benene, men det stopper langt fra den skarpe skytte:

Paralympiske Leje1 Red

Jeg har, siden jeg var barn, fået rigtig meget ros for skydningen, og det motiverede mig til at øve mere og mere. Det medvirkerede til, at jeg i 2018 startede i Parasport Danmark og fik en plads på landsholdet. Og i dag er jeg faktisk blevet så god, at jeg tangerer til verdensrekorden i skydning, så det næste skridt er, at jeg skal kvalificere mig til de Paralympiske Lege i Tokyo til sommer, fortæller Kasper Lousdal og tilføjer:

For at nå mit mål kræver det, at jeg træner rigtig meget, og lige nu er min træning på sit højeste. Derfor betyder det også meget for mig, at jeg er ansat hos en forstående og ikke mindst støttende virksomhed som Outrup. Jeg har nemlig fået al den opbakning, jeg har brug for, og Outrup er endda blevet min sponsor. Det betyder, at de giver mig friheden og tiden til, at jeg kan koncentrere mig om min træning, når det er nødvendigt.

Træner hver dag

For at nå sit mål om de Paralympiske Lege træner Kasper Lousdal hver aften hjemme i familiens gildesal, hvor han har en elektronisk skydeskive på endevæggen. Det bliver til mange timer om ugen, og for at kunne deltage i stævner og træningslejre har Outrup tilbudt at give Kasper en fleksibel hverdag.

Paralympiske Leje2

Vi går gerne en ekstra mil for vores medarbejdere, så da Kasper fortalte om sin drøm, hoppede vi med det samme med på rejsen. Alle hos Outrup er meget imponerede over, at Kasper er nået så langt, og selvom vi selvfølgelig mangler Kasper, når han er væk, så har kollegaerne vist sand teamspirit ved at hjælpe ham med opgaverne, og på den måde får vi det til at fungere, siger salgschef hos Outrup Vinduer & Døre, Jan Kampman, og fortsætter:

Kasper er både en yderst skarp skytte og en dygtig salgselev, og han yder sit absolut bedste på kontoret. Vi har derfor givet ham friheden til at komme afsted til stævner, træning og konkurrencer, så han kan få hverdagen til at harmonere med træningen – og vi følger nøje med i hans resultater.

Loading...