< Tilbage til Vinduer

Outrup MODERN vinduer

Modern_4.jpg

Når et hus skal have nye vinduer og døre, er det sjovest at have udsigt til mere end bare standard-løsninger. Vinduer og døre er afgørende for hele husets udtryk. Og med den rigtige løsning kan de bidrage med masser af charme og personlighed og gøre udsigten til en ekstra oplevelse.

De smalle rammer i Outrups MODERN serie og de store ubrudte flader skaber rene linjer og lukker masser af lys ind. De matcher den populære nordiske stil, som man ser det i f.eks. funkisvillaer, bungalows, 70’er parcelhuse, 80’er villaer og nybyggeri.

Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. 

Bestil en gratis opmåling her

topstyrede-vinduer.png

Topstyrede vinduer

Topstyrede vinduer er et af de mest brugte vinduestyper i dag. Med paskvilgreb og en enkel betjening går den smukt i spænd med det moderne boligbyggeri. Vinduet er hængslet i toppen og åbner udad. Du kan mod et tillæg få det med bremse i grebet, der kan fastholde vinduesrammen i en åben stilling (tilvalg).

Se åbningsfunktion

Læs mere om topstyrede vinduer

TS3-1

TS3-1

topvende-vinduer.png

Top-vende vinduer

Top-vende vinduer er især velegnet i etageejendomme, hvor det er svært at komme til at pudse vinduet udefra. Derfor kaldes beslaget også et pudse-beslag. Det gør, at vinduet kan drejes 170 grader rundt.

Se åbningsfunktion

TT2-1

TT2-1

fastkarm-vinduer.png

Fast karm

Fast karm vinduer fås i mange udgaver og bliver ofte kombineret med andre vindues- eller dørtyper. Fast karm vinduer har en smal karm og giver med sit elegante og lette udtryk et flot moderne look.

Læs mere om fastkarmsvinduer

sidehaengte-vinduer.png

Sidehængte

Sidehængte vinduer er meget brugte i danske boliger. Det er også denne type, som bruges til redningsåbninger. Du kan få den med anverfere (hasper) eller paskvilgreb.

Se åbningsfunktion

Læs mere om sidehængte vinduer

sidestyrede-vinduer.png

Sidestyrede

Sidestyrede vinduer bruges ofte i moderne boliger med flere etager. Vinduet er monteret med en glideskinne i top- og bundkarm. Det kan åbnes, så der bliver en mindre åbning i siden, så man kan pudse vinduet indefra.

Se åbningsfunktion

Læs mere om sidestyrede vinduer

kombinationsvinduer.png

Modulvinduer

Modulvinduer er vinduespartier, der er sammensat af flere forskellige typer vinduer, hvoraf nogle kan åbnes. De bruges ofte i store facade-elementer eller som udestuelementer. Det er en virkelig god løsning, når man gerne vil have lyset ind med store glasfacader – men stadig gerne vil kunne lufte ud.

Bestil GRATIS opmåling til nye vinduer og døre

Ønsker du det bedste resultat, anbefaler vi at få dine vinduer tilpasset efter mål. Vi tilbyder professionel opmåling, så du er sikret vinduer, der passer perfekt til dit hjem. En opmåling udført af en samarbejdspartner hos os er helt gratis og uforpligtende.

BESTIL GRATIS OPMÅLING
246A0237.jpg
_CAP6651.jpg

Inspirationsgalleri

Nye vinduer skal gerne passe til husets stil. De oprindelige vinduer skal måske tilpasses mere moderne funktioner - men har ofte en god proportion.

Ved nybyggeri gælder samme råd. Vurder husets stil. Skal det have stramme enkle linjer, skal det også afspejle sig i vinduer og døre. Se flotte eksempler i vores reference galleri.

Galleri modern

MereLys.jpg

Mere lys

Slank karm / ramme og skrå rammelister / bundglaslister uden fremspring sikrer stort lysindfald – og gør designet elegant og let. 

MereEnkelthed.jpg

Mere enkelhed

Et gennemtænkt design hele vejen rundt, sikrer vinduets rene linjer. Usynlig overgang mellem alu og træ. Trævinduer med skrå glaslister og skjult sømning, der udstråler en elegant afslutning.

MereDesign.jpg

Mere design

Den nordiske enkle og lyse stil går også igen på afstandsprofilerne i ruderne – der er flot lys grå - og selvfølgelig lavet som varm kant.

MereEnergi 2.jpg

Mere energi

Du kan vælge mellem 2- eller 3-lags lavenergiruder, som er henholdsvis B og A-mærkede, der giver dig udsigt til en mindre varmeregning.

outrup_farver.jpg

Farver

Outrup behandler trædelen på vinduer og døre med dækkende 2ØKO overfladebehandlingssystem. Det giver overfladen en lang holdbarhed, inden elementerne skal males igen.

Vi tilbyder vores vinduer og døre i et utal af RAL farver. Her er de 8 standardfarver, som du kan få uden ekstra tillæg. Du kan også få forskellige farver ud- og indvendigt.

Træ/alu elementer fremstilles også med granitlook på den udvendige alukappe. Overfladen fremstår rustik og elegant – og er samtidig både praktisk og smudsafvisende grundet den sandblæste struktur.

Læs mere om overfladebehandling her

 

SmukkeDesigngreb.jpg

Smukke designgreb

Outrup har fået designet en smuk serie af greb til vores vinduer og døre. Grebet er enkelt og skandinavisk i sit formsprog, men ved nærmere eftersyn vil man bemærke den særlige profil, som får grebet til at fremstå æstetisk og originalt. Grebet fra Outrup er samtidig meget behageligt at holde om.

Derudover har vi en en mængde tilbehør, som kan øge funktionaliteten af dine vinduer og døre. F.eks. bremse i greb, friskluftsventiler, redningsåbning osv.

Se flere greb og tilbehør

outrup-gratis-opmaaling.jpg

Bestil GRATIS opmåling til nye vinduer

Skal du have skiftet vinduer eller døre i dit bolig, har du mulighed for at bestille en gratis og uforpligtende opmåling.
Vi sørger for at en af vores gode og pålidelige håndværkere kommer og laver en opmåling.
Han kan også rådgive dig, om alle de vigtige valg vedrørende vinduer og døre.

BESTIL GRATIS OPMÅLING

profile-modern-med-baggrund.jpg

Hvis du er til stilrene linjer…

Modern profil har lige kanter med en blød afrunding. Stilen er minimalistisk og enkel. Uden dikkedarer og forstyrrende detaljer.

Garanti Badge

UDSIGT TIL 10 ÅRS GARANTI

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor giver vi altid 10 års garanti, når du køber vinduer og døre hos os. For det skal være trygt og sikkert at købe nye vinduer og døre, og den tryghed får du hos os.

Vores produkter er bl.a. FSC-certificeret, DVV-mærket, godkendt af energimærkningsordningen og CE-godkendt og har Dansk Indeklima-mærkning.

Læs mere om garanti og tryghed

Få rådgivning og hjælp

Har du spørgsmål, så ring til os. Vi er faguddannede indenfor byggebranchen og har en stor viden, som vi gerne deler ud af.

Kontakt Outrup

vinduer - sommerhus2.jpg
Snitproeve Traefront 3Lag Classic Lille (1)


Træ - træfront

Med udsigt til mere holdbarhed – trævinduer i 90% kernetræ udvendigt

TræFront er vinduer og døre fremstillet i nordisk fyrretræ – naturens eget materiale. Det er det materiale, vi her i Danmark traditionelt har brugt til vinduer og døre i århundreder. Netop fordi det passer godt til det danske klima og med højt indhold af kernetræ, kan de holde meget længe. Outrups trævinduer er produceret i 90% kernetræ i udadvendte dele, hvilket betyder tætte årringe og et højt indhold af harpiks, som er den naturlige beskyttelse mod råd og svamp.

Læs mere om træfront

Trae-alu vinduer1.jpg
Snitproeve Alucapfront 3Lag Modern Lille


Træ/Alu – AluCapFront

Med udsigt til mere fritid - vedligeholdelsesfrie træ/alu vinduer.

AluCapFront fra Outrup er fremstillet i en solid træ-konstruktion beklædt med en kappe af aluminium på udvendig side. Alu-kappen er særdeles modstandsdygtig overfor vejr og vind - og kræver minimal vedligeholdelse - lidt olie og sæbe på en svamp i ny og næ, og alufronten fremstår som ny. Så du behøver aldrig mere bekymre dig om at skulle male vinduer og døre udvendigt igen.

Læs mere om AluCapFront

Herning

Glas

Alle døre og vinduer fra Outrup kan fås med to- og trelags lavenergiruder, som har en høj isoleringsevne. Du kan vælge mellem forskellige glastyper såsom:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

indbrudstyv_aflang.jpg

Sikring

Svagheder i vinduer og døre er indbrudstyvens vej ind. Derfor kan modstandsdygtige beslag og tekniske detaljer gøre en forskel og holde ubudne gæster ude af dit hjem.

Vi har allerede indbygget ekstra sikring som standard i vores vinduer og døre, men det er muligt at tilkøbe yderligere indbrudshæmmende beslag, ruder eller pakker, som du kan supplere med – for en sikkerheds skyld.

Læs mere om sikringsmulighederne

snittegninger.jpg

Snittegninger og produktdata

Her kan du se snittegninger, produkttekniske datablade og vejledninger til vores produkter.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

AluCapFront_3lags vinduer_Modern.png

Få udsigt til en mindre varmeregning.

Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet i boligen. Her spiller valget af vindue en vigtig rolle. Vores energiruder i vinduerne sikrer, at sollyset nemt kan trænge igennem og opvarme boligen, uden varmen siver ud, så du i sidste ende kan spare på varmeregningen.

Læs mere om Energi

FIND DIN FORHANDLER

Vores forhandlere er typisk håndværksmestre og faguddannede. De er klar til at hjælpe dig videre med dit projekt.

Flere af dem har også udstillinger, hvor du kan se og røre elementerne.

Find din forhandler
Loading...