Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Vinduer

Outrup MODERN vinduer

Når et hus skal have nye vinduer og døre, er det sjovest at have udsigt til mere end bare standard-løsninger. Vinduer og døre er afgørende for hele husets udtryk. Og med den rigtige løsning kan de bidrage med masser af charme og personlighed og gøre udsigten til en ekstra oplevelse.

De smalle rammer i Outrups MODERN serie og de store ubrudte flader skaber rene linjer og lukker masser af lys ind. De matcher den populære nordiske stil, som man ser det i f.eks. funkisvillaer, bungalows, 70’er parcelhuse, 80’er villaer og nybyggeri.

Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Du kan bestille en gratis opmåling her

Topstyrede vinduer

Topstyrede vinduer er et af de mest brugte vinduestyper i dag. Med paskvilgreb og en enkel betjening går den smukt i spænd med det moderne boligbyggeri. Vinduet er hængslet i toppen og åbner udad. Du kan mod et tillæg få det med bremse i grebet, der kan fastholde vinduesrammen i en åben stilling (tilvalg).

Se åbningsfunktion

Læs mere om topstyrede vinduer

Top-vende vinduer

Top-vende vinduer er især velegnet i etageejendomme, hvor det er svært at komme til at pudse vinduet udefra. Derfor kaldes beslaget også et pudse-beslag. Det gør, at vinduet kan drejes 170 grader rundt.

Se åbningsfunktion

Fast karm

Fast karm vinduer fås i mange udgaver og bliver ofte kombineret med andre vindues- eller dørtyper. Fast karm vinduer har en smal karm og giver med sit elegante og lette udtryk et flot moderne look.

Læs mere om fastkarmsvinduer

Sidehængte

Sidehængte vinduer er meget brugte i danske boliger. Det er også denne type, som bruges til redningsåbninger. Du kan få den med anverfere (hasper) eller paskvilgreb.

Se åbningsfunktion

Læs mere om sidehængte vinduer

Sidestyrede

Sidestyrede vinduer bruges ofte i moderne boliger med flere etager. Vinduet er monteret med en glideskinne i top- og bundkarm. Det kan åbnes, så der bliver en mindre åbning i siden, så man kan pudse vinduet indefra.

Se åbningsfunktion

Læs mere om Sidestyrede vinduer

Modulvinduer

Modulvinduer er vinduespartier, der er sammensat af flere forskellige typer vinduer, hvoraf nogle kan åbnes. De bruges ofte i store facade-elementer eller som udestuelementer. Det er en virkelig god løsning, når man gerne vil have lyset ind med store glasfacader – men stadig gerne vil kunne lufte ud.

Bestil GRATIS opmåling til nye vinduer og døre

Skal du have skiftet vinduer eller døre i din bolig, har du mulighed for at bestille en gratis og uforpligtende opmåling.

BESTIL GRATIS OPMÅLING

Inspirationsgalleri

Nye vinduer skal gerne passe til husets stil. De oprindelige vinduer skal måske tilpasses mere moderne funktioner - men har ofte en god proportion.

Ved nybyggeri gælder samme råd. Vurder husets stil. Skal det have stramme enkle linjer, skal det også afspejle sig i vinduer og døre. Se flotte eksempler i vores reference galleri.

Galleri MODERN

MERE LYS

Slank karm / ramme og skrå rammelister / bundglaslister uden fremspring sikrer stort lysindfald – og gør designet elegant og let. 

MERE ENKELHED

Et gennemtænkt design hele vejen rundt, sikrer vinduets rene linjer. Usynlig overgang mellem alu og træ. Trævinduer med skrå glaslister og skjult sømning, der udstråler en elegant afslutning.

MERE DESIGN

Den nordiske enkle og lyse stil går også igen på afstandsprofilerne i ruderne – der er flot lys grå - og selvfølgelig lavet som varm kant.

MERE ENERGI

Du kan vælge mellem 2- eller 3-lags lavenergiruder, som er henholdsvis B og A-mærkede, der giver dig udsigt til en mindre varmeregning.

Farver

Outrup behandler trædelen på vinduer og døre med dækkende 2ØKO overfladebehandlingssystem. Det giver overfladen en lang holdbarhed, inden elementerne skal males igen.

Vi tilbyder vores vinduer og døre i et utal af RAL farver. Her er de 8 standardfarver, som du kan få uden ekstra tillæg. Du kan også få forskellige farver ud- og indvendigt.

Træ/alu elementer fremstilles også med granitlook på den udvendige alukappe. Overfladen fremstår rustik og elegant – og er samtidig både praktisk og smudsafvisende grundet den sandblæste struktur.

Læs mere om overfladebehandling her

 

Smukke designgreb

Outrup har fået designet en smuk serie af greb til vores vinduer og døre. Grebet er enkelt og skandinavisk i sit formsprog, men ved nærmere eftersyn vil man bemærke den særlige profil, som får grebet til at fremstå æstetisk og originalt. Grebet fra Outrup er samtidig meget behageligt at holde om.

Derudover har vi en en mængde tilbehør, som kan øge funktionaliteten af dine vinduer og døre. F.eks. bremse i greb, friskluftsventiler, redningsåbning osv.

Se flere greb og tilbehør

Bestil GRATIS opmåling til nye vinduer

Skal du have skiftet vinduer eller døre i dit bolig, har du mulighed for at bestille en gratis og uforpligtende opmåling.
Vi sørger for at en af vores gode og pålidelige håndværkere kommer og laver en opmåling.
Han kan også rådgive dig, om alle de vigtige valg vedrørende vinduer og døre.

BESTIL GRATIS OPMÅLING

Hvis du er til stilrene linjer…

Modern profil har lige kanter med en blød afrunding. Stilen er minimalistisk og enkel. Uden dikkedarer og forstyrrende detaljer.

Den ægte vare - med udsigt til 10 års garanti

Hos Outrup er kvalitet en del af ånden. Derfor kan vi uden problemer give dig 10 års garanti på vores vinduer og døre.

Læs mere om Garanti og tryghed

Træ – TræFront

Med udsigt til mere holdbarhed – trævinduer i 90% kernetræ udvendigt

TræFront er vinduer og døre fremstillet i nordisk fyrretræ – naturens eget materiale. Det er det materiale, vi her i Danmark traditionelt har brugt til vinduer og døre i århundreder. Netop fordi det passer godt til det danske klima og med højt indhold af kernetræ, kan de holde meget længe. Outrups trævinduer er produceret i 90% kernetræ i udadvendte dele, hvilket betyder tætte årringe og et højt indhold af harpiks, som er den naturlige beskyttelse mod råd og svamp. 

Læs mere om TræFront

Træ/Alu – AluCapFront

Med udsigt til mere fritid - vedligeholdelsesfrie træ/alu vinduer.

AluCapFront fra Outrup er fremstillet i en solid træ-konstruktion beklædt med en kappe af aluminium på udvendig side. Alu-kappen er særdeles modstandsdygtig overfor vejr og vind - og kræver minimal vedligeholdelse - lidt olie og sæbe på en svamp i ny og næ, og alufronten fremstår som ny. Så du behøver aldrig mere bekymre dig om at skulle male vinduer og døre udvendigt igen.

Læs mere om AluCapFront


Glas

Sprossede vinduer fra Outrup kommer som standard med lavenergiruder. Du kan vælge mellem 2- og 3-lags glas. Du kan vælge mellem flere forskellige typer glas:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

Sikring

Med vinduer og døre fra Outrup kan du gøre det besværligt at være indbrudstyv. Vores sprossevinduer er produceret med ekstra høje sikkerhedsstandarder, og det er muligt at tilkøbe ekstra sikkerhedspakker, som du kan supplere med – for en sikkerheds skyld.

Læs mere om sikringsmulighederne

Snittegninger og produktdata

Download snittegninger og produkttekniske datablade her. Du kan også se vejledninger og læse mere om vedligeholdelse. 

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

Salgs- og leveringsbetingelser

Få udsigt til en mindre varmeregning.

Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet fra boligen. Her spiller valget af vinduer en stor rolle. Lavenergiruder sikrer, at sollyset har god passage til at opvarme boligen samtidig med at varmen holdes inden døre. Det er netop kvaliteten ved vores 3-lags ruder, som kan øge denne effekt markant.

Læs mere om Energi