< Tilbage til Galleri - CLASSIC vinduer

Vinduerne fuldender stilen

Outrup Frederiksberg 51 (2)

Gennemgribende renovering med respekt for den originale arkitektur i murermestervilla

I en gammel murermestervilla fra 1899 bor Nadia Lassen, der er oldebarn til arkitekt Mogens Lassen, og hendes mand. Da parret overtog murermestervillaen i 2018, var det med ønsket om at tilpasse husets stil til et æstetisk udtryk inspireret af lidt sydligere himmelstrøg. De kiggede derfor mod Italien, hvor stuk, sprossede vinduer og sildebensfliser var de store inspirationskilder. Alt sammen noget, der skulle implementeres i den 103 år gamle murermestervilla, naturligvis med respekt for villaens originale arkitektur.

Outrup Frederiksberg 40 (1)

Vinduer fuldender stilen

I forbindelse med den gennemgribende renovering af huset blev samtlige døre og vinduer i huset også udskiftet. De hidtidige havde været forskellige i stil og størrelse, og der var behov for, at vinduer og døre fik et samlet og ensartet udtryk. Her faldt valget på dannebrogsvinduer med smalle sprosser og i en unik nuance fra Outrup Vinduer & Døre.

- Vinduerne har fået en helt særlig sort-blå farve, som er specialfremstillet til lige præcis vores hus. Huset er malet i en cremefarvet nuance, og vi syntes, at det blev for hårdt i udtrykket med sorte vinduer, ligesom hvide vinduer heller ikke var den rigtige løsning. Vi er derfor rigtig glade for, at det lykkedes os at finde frem til den rigtige farve hos Outrup. Samtidig havde vi en klar vision om smukke, tynde sprosser på døre og vinduer, hvilket der ikke er mange, som tilbyder. Men det gjorde Outrup også, siger Nadia Lassen

 

Outrup Facadedør

Stor frihed til designvalg

For Nadia Lassen var det vigtigt, at der var god mulighed for selv at præge designprocessen, og valget faldt derfor helt naturligt på Outrup efter parrets tidligere erfaring med vinduesproducenten.

- Vi besluttede hurtigt, at vi ville have Outrup som leverandør, fordi vi hos dem havde stor frihed i forhold til vores valg, uden at det ville koste en bondegård. Jeg ville eksempelvis gerne selv tegne vores hoveddør, så den passede perfekt til det udtryk, som vi ønskede for huset, lyder det fra Nadia Lassen. 

Selv er Nadia Lassen enormt tilfreds med hoveddørens endelige resultat, som er inddelt i felter med sprosser, der giver døren et markant udtryk, som samtidig blødes op med gammeldags dørhammer og navneskilt.

Bestil GRATIS opmåling til nye vinduer og døre

Ønsker du det bedste resultat, anbefaler vi at få dine vinduer tilpasset efter mål. Vi tilbyder professionel opmåling, så du er sikret vinduer, der passer perfekt til dit hjem. En opmåling udført af en samarbejdspartner hos os er helt gratis og uforpligtende.

BESTIL GRATIS OPMÅLING
Outrup Frederiksberg 42

Store vinduespartier forbinder hus og have

Udover at vinduerne skulle matche husets farve og æstetiske udtryk, skulle de også være med til at binde huset sammen med haven, så man ifølge Nadia Lassen får en fornemmelse af, at huset har flere kvadratmeter.

- Vi har valgt at have store vinduer i udestuen ud mod haven, så det bliver en naturlig forlængelse af stuen. Disse vinduer har jeg, ligesom hoveddøren, også selv tegnet, og her har vi også prioriteret tynde, smukke sprosser, som giver både en indbydende atmosfære og skaber et lyst og venligt rum, som man gerne vil opholde sig i, fortæller hun. 

Outrup Frederiksberg 13 (1)

Fremragende kvalitet til god pris

Det har i det hele taget været et positivt forløb for Nadia Lassen og hendes mand at finde frem til de helt rigtige døre og vinduer til den gamle murmestervilla. Og selvom parrets kontakt til Outrup primært er foregået gennem deres tømrer, er Nadia Lassen blevet mødt af dygtige og professionelle medarbejdere, når hun selv har haft behov for at tale med Outrups kunderådgivere.

- Hele processen har været en utrolig god oplevelse. Det var været nemt, og vi har kun mødt imødekommende personale. Samtidig oplevede vi en rimelig hurtig levering, og vigtigst af alt så holdt Outrup, hvad de lovede. Vi har derfor kun rosende ord til Outrup, siger Nadia Lassen.

Kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os. Vi er faguddannede inden for byggebranchen og har en stor viden, som vi gerne deler ud af.

Kontakt Outrup

Find din forhandler

Vores forhandlere står altid klar til at hjælpe dig med at vælge, bestille og montere dine nye vinduer og døre.

Flere af vores forhandlere har også udstillinger, hvor du kan se vores udvalg af produkter.

Find din forhandler

Loading...