< Tilbage til Facadedøre

Facadedør med glas

Doere1 (1)

Luk lyset ind med en hoveddør med glas

Med et enkelt element kan du på én og samme tid gøre dit indgangsparti mere indbydende og skabe et større lysindfald i din entré. Nemlig med en hoveddør med glas.

Facadedøre og hoveddøre med glas fås i mange varianter og kan tilpasses lige den stil, der passer bedst til din bolig. Det kan fx være en facadedør med glas opdelt i felter eller som sideparti til døren.

Har du fx har en mindre og mørk entré, er en facadedør med glas en god måde at skabe mere lys til rummet. Og hvis du godt kan lide tanken, men ikke bryder dig om, at nysgerrige forbipasserende kan kigge ind, er det også muligt at få en hoveddør med glas, der er matteret eller ornamenteret.

Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Du kan bestille en gratis opmåling her

Facadedør Med Glas2

Facadedør med glas og sideparti

Det mest optimale dagslys i din bolig får du ved at vælge en hoveddør med sideparti. Et sideparti er placeret ved siden af hoveddøren og kan ikke åbnes. Til gengæld forlænger det hjemmets indgangsparti og giver et attraktivt og elegant udtryk til boligen.

Sidepartier fås i forskellige varianter. Du kan fx vælge, om det skal være med eller uden sprosser, og om glasset skal være klart eller matteret.

thumb_sideparti.jpg

Sidepartier

Et sideparti er et højt og smalt element, som er bygget sammen med facadedøren. Sidepartiet giver ekstra lys og er fin i kombination med en dør uden glas. Sidepartierne kommer også med ornamentglas, så du ikke behøver gå på kompromis med privatlivet.

Doere4 (1)
Facadedør Med Glas

Bliv inspireret i vores galleri

Det er ikke altid ligetil at vælge den helt rette hoveddør. En hoveddør skal gerne være indbydende og samtidig karakteristisk. Men det er også vigtigt, at der er sammenhæng mellem husets alder og udseende. Derfor anbefaler vi altid at se på husets stil og byggeår for at finde frem til den facadedør , der passer bedst til din bolig. Lad dig inspirere i vores galleri her.

Se galleriet

vinduer - sommerhus2.jpg
Snitproeve Traefront 3Lag Classic Lille (1)


Træ - træfront

Facadedøre i træ

I Danmark har nordisk fyrretræ været brugt til vinduer og døre i århundreder. Det er naturens eget materiale med et højt indhold af kernetræ, og netop derfor passer det godt til det danske klima. Hvis du vælger, at din facadedør med glas skal være i træ, får du en kvalitetsdør med lang levetid.

Vores yderdøre og facadedøre i træ er produceret i 90 % kernetræ i udadvendte dele, hvilket betyder tætte årringe og et højt indhold af harpiks, som er den naturlige beskyttelse mod råd og svamp.

 

 

Læs mere om træfront

Trae-alu vinduer1.jpg
Snitproeve Alucapfront 3Lag Modern Lille


Træ/Alu – AluCapFront

Facadedøre i træ/alu

Det er også muligt at vælge, at din facadedør med glas skal være i træ/alu. En træ/alu facadedør er en dør i høj kvalitet med lang levetid, der kræver den minimalt vedligehold. Vi kalder den AluCapFront.

AluCapFront er fremstillet i en solid trækonstruktion, som er beklædt med en kappe af aluminium på udvendig side. Alu-kappen er særdeles modstandsdygtig over for vejr og vind, og derfor kan en svamp med olie og sæbe i ny og næ få din facadedør til at fremstå som ny. 

 

Læs mere om AluCapFront

Outrupdoeren Cta

Design din egen personlige hoveddør

Hos Outrup er en dør ikke bare en dør. Det er forfinet håndværk og skræddersyede løsninger, der gør hoveddøren indbydende, personlig og karakteristisk. Derfor har design og detaljer meget at sige i valget af den helt rette hoveddør.

Besøg vores særskilte side om Outrup-døren og få en fornemmelse for det forfinede håndværk og de mange farver, detaljer og ekstraudstyr, der kan være med til at gøre din hoveddør smuk, sikker og stilren. Her kan du også se vores udvalg af forskellige hoveddøre med glas.

Få inspiration til din personlige dør her

034_tapstykke.jpg

Vælg den rette hoveddør til dit hjem

En klassisk hoveddør kommer i mange forskellige variationer, der passer til alle typer huse – lige fra by- til bondehuse. Stilmæssigt er der også mange muligheder; alt fra døre med fyldninger, sprosser og svungne linjer til døre i et moderne og enkelt design.

Herning

Glas

Alle døre og vinduer fra Outrup kan fås med to- og trelags lavenergiruder, som har en høj isoleringsevne. Du kan vælge mellem forskellige glastyper såsom:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

indbrudstyv_aflang.jpg

Sikring

Svagheder i vinduer og døre er indbrudstyvens vej ind. Derfor kan modstandsdygtige beslag og tekniske detaljer gøre en forskel og holde ubudne gæster ude af dit hjem.

Vi har allerede indbygget ekstra sikring som standard i vores vinduer og døre, men det er muligt at tilkøbe yderligere indbrudshæmmende beslag, ruder eller pakker, som du kan supplere med – for en sikkerheds skyld.

Læs mere om sikringsmulighederne

snittegninger.jpg

Snittegninger og produktdata

Her kan du se snittegninger, produkttekniske datablade og vejledninger til vores produkter.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

AluCapFront_3lags vinduer_Modern.png

Få udsigt til en mindre varmeregning.

Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet i boligen. Her spiller valget af vindue en vigtig rolle. Vores energiruder i vinduerne sikrer, at sollyset nemt kan trænge igennem og opvarme boligen, uden varmen siver ud, så du i sidste ende kan spare på varmeregningen.

Læs mere om Energi

Kontakt

Har du spørgsmål til valg af facadedør udformning eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er faguddannede inden for byggebranchen og har en stor viden, som vi gerne deler ud af.

Kontakt Outrup

Bestil opmåling

Vil du gerne have en fagmand ud og hjælpe dig med opmåling og rådgivning? Bestil en opmåling hos os og vi sender din henvendelse videre til din lokale håndværkmester.

Bestil opmåling

Find din forhandler

Vores forhandlere er klar til at rådgive dig, bestille og montere dine nye vinduer og døre.

Flere af dem har også udstillinger, så du kan se og røre elementerne.

Find din forhandler

Loading...