Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Døre/Facadedøre

Facadedør med glas

Luk lyset ind med en hoveddør med glas

Med et enkelt element kan du på én og samme tid gøre dit indgangsparti mere indbydende og skabe et større lysindfald i din entré. Nemlig med en hoveddør med glas.

Facadedøre og hoveddøre med glas fås i mange varianter og kan tilpasses lige den stil, der passer bedst til din bolig. Det kan fx være en facadedør med glas opdelt i felter eller som sideparti til døren.

Har du fx har en mindre og mørk entré, er en facadedør med glas en god måde at skabe mere lys til rummet. Og hvis du godt kan lide tanken, men ikke bryder dig om, at nysgerrige forbipasserende kan kigge ind, er det også muligt at få en hoveddør med glas, der er matteret eller ornamenteret.

Korrekt opmåling er afgørende for et godt resultat. Du kan bestille en gratis opmåling her

Facadedør med glas og sideparti

Det mest optimale dagslys i din bolig får du ved at vælge en hoveddør med sideparti. Et sideparti er placeret ved siden af hoveddøren og kan ikke åbnes. Til gengæld forlænger det hjemmets indgangsparti og giver et attraktivt og elegant udtryk til boligen.

Sidepartier fås i forskellige varianter. Du kan fx vælge, om det skal være med eller uden sprosser, og om glasset skal være klart eller matteret.

Sidepartier

Et sideparti er et højt og smalt element, som er bygget sammen med facadedøren. Sidepartiet giver ekstra lys og er fin i kombination med en dør uden glas. Sidepartierne kommer også med ornamentglas, så du ikke behøver gå på kompromis med privatlivet.

Bliv inspireret i vores galleri

Det er ikke altid ligetil at vælge den helt rette hoveddør. En hoveddør skal gerne være indbydende og samtidig karakteristisk. Men det er også vigtigt, at der er sammenhæng mellem husets alder og udseende. Derfor anbefaler vi altid at se på husets stil og byggeår for at finde frem til den facadedør , der passer bedst til din bolig. Lad dig inspirere i vores galleri her.

Se galleriet

Træ – TræFront

Facadedøre i træ

I Danmark har nordisk fyrretræ været brugt til vinduer og døre i århundreder. Det er naturens eget materiale med et højt indhold af kernetræ, og netop derfor passer det godt til det danske klima. Hvis du vælger, at din facadedør med glas skal være i træ, får du en kvalitetsdør med lang levetid.

Vores yderdøre og facadedøre i træ er produceret i 90 % kernetræ i udadvendte dele, hvilket betyder tætte årringe og et højt indhold af harpiks, som er den naturlige beskyttelse mod råd og svamp.

Læs mere om TræFront

Træ/Alu – AluCapFront

Facadedøre i træ/alu

Det er også muligt at vælge, at din facadedør med glas skal være i træ/alu. En træ/alu facadedør er en dør i høj kvalitet med lang levetid, der kræver den minimalt vedligehold. Vi kalder den AluCapFront.

AluCapFront er fremstillet i en solid trækonstruktion, som er beklædt med en kappe af aluminium på udvendig side. Alu-kappen er særdeles modstandsdygtig over for vejr og vind, og derfor kan en svamp med olie og sæbe i ny og næ få din facadedør til at fremstå som ny. 

Læs mere om AluCapFront

Design din egen personlige hoveddør

Hos Outrup er en dør ikke bare en dør. Det er forfinet håndværk og skræddersyede løsninger, der gør hoveddøren indbydende, personlig og karakteristisk. Derfor har design og detaljer meget at sige i valget af den helt rette hoveddør.

Besøg vores særskilte side om Outrup-døren (ingen link til siden?) og få en fornemmelse for det forfinede håndværk og de mange farver, detaljer og ekstraudstyr, der kan være med til at gøre din hoveddør smuk, sikker og stilren. Her kan du også se vores udvalg af forskellige hoveddøre med glas.

Få inspiration til din personlige dør her

Vælg den rette hoveddør til dit hjem

En klassisk hoveddør kommer i mange forskellige variationer, der passer til alle typer huse – lige fra by- til bondehuse. Stilmæssigt er der også mange muligheder; alt fra døre med fyldninger, sprosser og svungne linjer til døre i et moderne og enkelt design.

Glas

Vinduer og facadedøre fra Outrup kommer som standard med lavenergiruder. Du kan vælge mellem 2- (KUN til fritidshuse) og 3-lags glas. Du kan vælge mellem flere forskellige typer glas:

  • Mat og ornament glas
  • Solafskærmende glas
  • Lydreducerende glas

Læs mere om GLAS

Sikring

Med en facadedør fra Outrup kan du gøre det besværligt at være indbrudstyv. Vores vinduer og hoveddøre er produceret med høje sikkerhedsstandarder, og det er muligt at tilkøbe ekstra sikkerhedspakker, som du kan supplere med – for en sikkerheds skyld.

Læs mere om sikringsmulighederne

Snittegninger og produktdata

Download snittegninger og produkttekniske datablade her. Du kan også se vejledninger og læse mere om vedligeholdelse.

Snittegninger

Teknisk produktdata

Vejledninger

Vedligeholdelse

Salgs- og leveringsbetingelser

Få udsigt til en mindre varmeregning.

Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet fra boligen. Her spiller valget af facadedør en stor rolle. Først og fremmest er en ny hoveddør ofte mere tæt end den eksisterende. Vælger du en facadedør med glas, sikrer lavenergiruderne desuden, at sollyset har god passage til at opvarme boligen samtidig med, at varmen holdes inden døre. Det er netop kvaliteten ved vores 3-lags ruder, som kan øge denne effekt.

Læs mere om Energi