Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Energi

3-lags glas - giver udsigt til en mindre varmeregning

Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet fra boligen. Her spiller energiruder en vigtig rolle. Energiruder sikrer, at varmen indefra holdes inde, og at sollyset udefra har god passage gennem ruden til at opvarme boligen.

En fremtidssikret energiløsning får du med Outrups vinduer med 3-lags energiruder og varm kant, der isolerer ruden bedre, så varmetabet minimeres.

Spar penge på varmeregningen

Hvordan ser varmeregnskabet ud med energiruder? Her får du et eksempel:
Anne og Henrik bor i et helt almindeligt parcelhus på 150 m2. De har et vinduesareal i huset på 33 m2. I huset sidder der gamle 2-lags termoruder, som Anne og Henrik drømmer om at skifte ud. De gamle 2-lagsruder har et varmetab på 120 kWh/m2. Et samlet varmetab om året på 3960 kWh.

Anne og Henrik vælger at udskifte alle vinduer og døre til Outrup AluCapFront med 3-lags energiruder. De bærer Energimærke A og tilfører husets energibalance +8 kWh/m2. Med 33 m2 vinduesparti bliver det årligt til 264 kWh.

Ved udskiftningen har Anne og Henrik ikke blot fået flotte, nye vinduer i lækkert træ og med vedligeholdelsesfri front, men også en besparelse på hele 4.224 kWh årligt.

Fordi Anne og Henriks bolig er opvarmet med elvarme betaler de godt og vel kr. 2,00 for 1 kWh. Med investeringen i energivinduer sparer de derfor 8.448 kroner hvert år fremover. Det svarer til, at investeringen har tjent sig selv ind, før der er gået 10 år.

De sparer 8.448 kroner hvert år fremover.

Det svarer til, at investeringen har tjent sig selv ind, før der er gået 10 år.

Se i skemaet, hvor meget der er at spare ved at skifte til nye vinduer.

Outrups vindues-sortiment tilbyder forskellige grader af energibesparelse. Den viste prisberegning gælder en bolig fra ca. 1970 på 150 m2 og opvarmet med fjernvarme.

Download skema som pdf

Beregn din energibesparelse?

Hvor effektivt vil du kunne se et vinduesskifte på din varmeregning? Find en målestok og en lommeregner frem og find ud af, hvor meget du kan spare med nye vinduer og døre.

Prøv energiberegneren og se hvor meget du kan spare: www.energivinduer.dk

Du kan se meget mere om energibesparelser og finde gode råd på kampagnesiden www.sparenergi.dk

Godkendt af energimærkningsordningen


Outrup er desuden med i energimærkningsordningen for vinduer

Se energimærkningscertifikaterne her